Congrés Reboot de Pirates de Catalunya (11 de desembre de 2016)

wf      

Hola pirates!

El pròxim 23 d'octubre cel·lebrarem el Congrés de refundació del partit. És important que hi participis, perquè serà l'inici d'una nova etapa pirata, sigui en persona o en remot.

És necessari inscriure's al Congrés, ja sigui que tinguis pensat venir o participar per Internet. Volem saber amb certesa amb quina força comptem per emprendre aquesta nova etapa que obrirem entre tots, treballant plegats per a portar l'ideari pirata a la política, al carrer i a les institucions!

 

wf      
wf      
     
     
     
wf      
wf      
wf      

Indica'ns quin vincle tens amb Pirates de Catalunya. Si no ets afiliat i vols registrar-te com afiliat o simpatitzant, indica-ho amb l'opció corresponent i ens posarem en contacte amb tu en uns dies.

     
wf      

Si vens amb nens, indica aquí quants necessiten servei de ludoteca.

     

Posa aquí la teva adreça electrònica.

     

Torna a posar aquí la teva adreça electrònica, per confirmar que l'has escrit bé.

     

Segons l'establert en la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), us informem que aquestes dades passaran a formar part d'un fitxer titularitat de Pirates de Catalunya, amb l'únic propòsit d'efectuar els tràmits administratius necessaris per a la vostra participació al Congrés i els contactes que siguin necessaris pel mateix. En qualsevol moment podeu exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant-nos un correu electrònic a partit@pirata.cat

     
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.