IdeaTorrent

Idea sandbox Idea sandbox
Popular ideas Popular ideas
Ideas in development Ideas in development
Implemented ideas Implemented ideas

Ideas in development Here are the implemented Pirates de Catalunya ideas.

2019: rumb electoral a les municipals de Lleida  
Written by capita the 11 Nov 18 at 22:23. Global category: Pirates de Catalunya. Implemented
Davant el panorama electoral municipal d'aquest maig del 2019 i com que el regidor a la Paeria, Carlos González Iglesias, ha manifestat la seva voluntat de participar en el procés intern per les pròximes eleccions europees i no haver-hi una organització territorial a Lleida capital, la Coordinadora General ha aprovat ampliar la presa de la decisió envers la participació de Pirates de Catalunya a les municipals de la capital del Segrià a totes les afiliades.

Pad amb informe: https://pad.pirata.cat/lleida
Termini: 25 de novembre a les 22.00.

Fetes pel Coordinador Territorial i pel mateix Carlos diferents reunions amb el Comú de Lleida, amb els que vàrem aconseguir ficar una agrupació d'electors al saló de plens de l'Ajuntament de Lleida, reunions amb altres formacions polítiques de la ciutat i l'assistència a altres presentacions de candidatures municipals, tant de partits polítics com ciutadanes, es posa a votació la següent proposta:

A: Continuar dins de la candidatura encapçalada per l'Associació del Comú de Lleida i treballar per aconseguir una coalició electoral amb altres formacions polítiques, com Podem Catalunya, Catalunya en Comú i altres entitats socials i polítiques.

B: Manifestar públicament i prestar suport tècnic i programàtic fins Maig 2019 a la candidatura i manifest que representa Primàries per Lleida i treballar que definir un acord que defensi l'ideari pirata més enllà de fer el municipi republicà.

Una vegada finalitzi la votació el diumenge 25 de novembre (Dia Internacional de l'eliminació de la violència vers la dona), el resultat de la mateixa serà comunicat a la militància, als portaveus de les opcions esmentades i es farà públic per part de la Coordinadora Administrativa.

Anunciat el resultat els possibles escenaris son:

- Cap opció obtingui més dels 2/3 de vots favorables, fet que implicaria que el partit no participés directament a les municipals de Lleida, i la militància a títol individual podria participar en els processos de primàries de les opcions esmentades o d'altres, sempre que no vagin contra l'ideari pirata.

[....]
10
votes
implemented
Selected solution (#1): Continuar donant suport al Comú de Lleida
Written by capita the 11 Nov 18 at 22:23.
Continuar dins de la candidatura encapçalada per l'Associació del Comú de Lleida i treballar per aconseguir una coalició electoral amb altres formacions polítiques, com Podem Catalunya, Catalunya en Comú i altres entitats socials i polítiques.
14
votes
implemented
Selected solution (#2): Donar suport a Primàries Lleida
Written by capita the 11 Nov 18 at 22:26.
Manifestar públicament i prestar suport tècnic i programàtic fins Maig 2019 a la candidatura i manifest que representa Primàries per Lleida i treballar que definir un acord que defensi l'ideari pirata més enllà de fer el municipi republicà.

Add a comment or propose a solution >>

Posició de la CUP Crida Constituent al ple d'investidura (II)  
Written by fgarrobo the 22 Mar 18 at 02:14. Global category: Pirates de Catalunya. Implemented
Avui dimecres, Pirates de Catalunya, així com la resta d'organitzacions de la CUP Crida Constituent i els representants de les Assemblees Territorials de la CUP, han de decidir en reunió extraordinària del CP+GAP el posicionament de les nostres diputades davant la convocatòria d'un nou plenari per escollir president de la Generalitat.

En el següent document https://cloud.pirata.cat/index.php/f/258004 (només accessible a militants de Pirates de Catalunya) s'explica la situació actual i les modificacions que ens traslladen Junts per Catalunya i Esquerra Republicana sobre l'anterior proposta: https://cloud.pirata.cat/index.php/f/233950.

Les opcions son:

A) La CUP-CC es posicionarà a favor de la investidura de Jordi Turull amb 4 vots favorables.

B) La CUP-CC es posicionarà en contra de la investidura de Jordi Turull amb quatre abstencions (B.1) o quatre vots en contra (B.2).

El termini de votació conclou a les 15.00 h d'avui dia 22 de març, dues hores abans del Ple d'Investidura i hora de començament del CP+GAP.
23
votes
implemented
Selected solution (#1): La CUP-CC ha de recolzar la investidura de Jordi Turull?
Written by fgarrobo the 22 Mar 18 at 02:14.
Si vols la opció A (votar amb 4 a favor) vota VERD, i si vols la opció B.1 o B.2 (votar 4 abstencions o vots en contra) vota VERMELL.
26
votes
implemented
Selected solution (#2): En cas de no recolzar la investidura, s'ha de fer amb abstencions?
Written by fgarrobo the 22 Mar 18 at 02:15.
Si vols que siguin 4 abstencions vota VERD, i si vols 4 vots en contra, vota VERMELL.

Votis el que votis a la primera pregunta, pots votar a aquesta segona.

Add a comment or propose a solution >>

Posició de la CUP Crida Constituent al ple d'investidura  
Written by fgarrobo the 1 Mar 18 at 15:22. Global category: Pirates de Catalunya. Implemented
Aquest dissabte, Pirates de Catalunya, així com la resta d'organitzacions de la CUP Crida Constituent i els representants de les Assemblees Territorials de la CUP, hem de decidir en reunió del CP+GAP el posicionament de les nostres diputades.

En el següent document https://cloud.pirata.cat/index.php/f/233950 (només accessible a militants de Pirates de Catalunya) s'explica la proposta que ens trasllada a la CUP Crida Constituent els representants de Junts per Catalunya i Esquerra Republicana.

Hi ha tres opcions:
Opció 1a. Donar suport a la proposta de JxCat i ERC, sense necessitat de pactar un pla de govern
Opció 1b. Donar suport a la proposta de JxCat i ERC, amb condició de pactar un pla de govern
Opció 2. Rebutjar la proposta de JxCat i ERC, i seguir negociant la situació, que encara queda termini

Proposem la següent votació, que serà la mateixa que la que es seguirà al CP+GAP. Primer triar si volem o no acceptar les condicions i, posteriorment, si estem a favor o en contra d'un programa de govern.

Si vols la:
Opció 1a: Vota a favor de la primera i en contra de la segona
Opció 1b: Vota a favor de la primera i en favor de la segona
Opció 2: Vota en contra de la primera, i el que creguis convenient en la segona, per si no surt la teva primera opció.

A més, en el següent PAD s'està debatent sobre el posicionament argumentatiu i com transformar el resultat de la votació (amb vots a favor, abstencions o vots en contra) que s'acordarà aquest dissabte: https://pad.pirata.cat/2018-03-03_GAP

El termini de votació conclou el dissabte a les 10 del matí, hora d'inici del CP+GAP.

[....]
25
votes
implemented
Selected solution (#1): Ha d'acceptar la CUP-CC les condicions de JxCat i ERC per a la investidura?
Written by fgarrobo the 1 Mar 18 at 15:22.
Quin ha de ser el posicionament de Pirates de Catalunya al GAP?
Verd: a favor
Vermell: en contra
44
votes
implemented
Selected solution (#2): En cas de sortir la 1a opció, hauríem de pactar primer un programa de govern?
Written by fgarrobo the 1 Mar 18 at 15:23.
En cas d'acceptar el GAP la proposta de JxCat i ERC, hem de posar condicions?
Verd: Sí
Vermell: No

Encara que hagis votat no a la primera pregunta, pots respondre aquesta per si no surt la teva opció per establir una segona.

See the 7 comments or propose a solution >>

[2018] Elecció del portaveu del partit  
Written by capita the 13 Feb 18 at 21:12. Global category: Pirates de Catalunya. Implemented
Com indiquen els nostres Estatuts, l'Assemblea General ha d'elegir el nou portaveu del partit. Ella o ell serà la cara pública del partit davant els mitjans de comunicació.

Els Estatuts i Reglament indiquen que:
- El portaveu del Partit serà elegit d'entre els afiliats i pels afiliats, simpatitzants i amics verificats.
- Es considera electe el candidat que hagin obtingut el major nombre de vots.
- La resta de candidats es consideren "Portaveus de reforç", sempre que hagin obtingut un nombre de vots més gran que zero.
- La durada mínima del mandat del Portaveu del partit és de tres mesos, i la màxima serà d'un any.
- El portaveu del Partit i els portaveus de Reforç formaran part, automàticament, del grup de Comunicació.
- El portaveu del Partit serà membre, de ple dret, de la Coordinadora General.

Les seves funcions són:
- És la cara pública del partit.
- S'encarrega dels contactes amb la premsa, així com dels actes públics del partit.
- En cas de no poder fer-se càrrec d'algun contacte i/o acte, un portaveu suplent pot fer-se'n càrrec.
12
votes
implemented
Selected solution (#1): Eloi de Tera Capella
Written by capita the 13 Feb 18 at 21:12.
Eloi de Tera Capellà és doctor en història de l’art per la Universitat de Barcelona (2016) i llicenciat en la mateixa matèria i universitat el 2006. Ha estat alumne de la Universitat de Pisa, la Universitat Lliure i la Universitat Humboldt de Berlín. Durant l’any 2005 assistí també a cursos de l’Escola Normal Superior de Pisa. És màster en estudis avançats en història de l’art per la Universitat de Barcelona (2009).

És especialista en l’art del Renaixement i el manierisme italià dels segles xv i xvi i en l’art del gravat d’època moderna. Fruit de les seves investigacions, ha participat en diversos congressos internacionals a Florència, com ara el congrés internacional Cosimo I de’ Medici, Magnus Etruriae Dux, organitzat per l’Arxiu de Medici i l’Arxiu de l’Estat de Florència el maig del 2012; el congrés internacional Vasari Santa Croce, organitzat per la basílica de la Santa Creu (Florència), la Universitat de Syracuse (Nova York) i el Projecte de l’Arxiu de Medici (Florència) el març del 2016; a Alemanya, com ara el Congrés Internacional de la Renaissance Society of America, celebrat a Berlín el maig del 2015, ponència dins un panell organitzat per membres de l’Institut Courtauld de Londres; a Portugal, com ara el congrés internacional Nuno Gonçalves. Novas Perspectivas, organitzat per la Universitat de Lisboa i el Museu Nacional d’Art Antic de la mateixa ciutat el desembre del 2009, i a l’Estat espanyol, com ara el congrés Opus Monasticorum, celebrat a Santiago de Compostel·la el 2015, el congrés internacional Vasari 500 anys, celebrat a Barcelona, i el congrés internacional De Miguel Ángel a Goya, celebrat a Lleida, entre d’altres.

Arran de les recerques que ha desenvolupat, ha publicat articles en diverses revistes científiques sobre Miquel Àngel, Cosme I de Mèdici, Francesco Salviati, Jacopo Zucchi, Bachiacca, Francisco de Holanda, Julius von Schlosser i Eduard B. Alentorn, entre d’altres.
_______

PhD in Art History by the University of Barcelona (2016) with a thesis on the frescoes of the Chiostro degli Aranci in the Badia Fiorentina and the florentine and european art at the beginning of the fifteenth century. He was student of the universities of Pisa, the Freie Universität and Humboldt Universität of Berlin. During the 2005 attends classes in the Scuola Normale Superiore di Pisa.

Specialist on Renaissance and Italian Mannerism art of the XV-XVI centuries and expert in Old Master Prints. As results of his research has participated in several international conferences in Florence (2014 International Conference Cosimo I de 'Medici, Etruriae Magnus Dux organized by The Medici Archive and the Archivio di Stato; 2016. International Conference Vasari@Santa Croce organized by the Opera di Santa Croce and the Syracuse University), Germany (International Conference of the Renaissance Society of America, Berlin, May 2015, paper in a panel organized by members of the Courtauld Institute, London), Portugal (2009 International Conference Nuno Gonçalves: Novas Perspectivas, organized by the Universidade de Lisboa and the Museu Nacional d'Arte Antiga) and Spain (International Conference Opus Monasticorum 2015, Santiago de Compostela; International Conference Vasari 500 years in Barcelona, 2012 and the International Conference De Miguel Ángel Goya in Lleida and others).

From his researches has published several articles (some currently being printed) in International scientific magazines about Michelangelo, Cosimo I de 'Medici, Francesco Salviati, Jacopo Zucchi, Bachiacca, Giovanni Angelo Montorsoli, Francisco de Holanda and Julius von Schlosser.
16
votes
implemented
Selected solution (#2): Dario Castañé (portaveu de reforç)
Written by capita the 13 Feb 18 at 21:20.
Collita del 1985, d'Igualada. Afiliat a Pirates des del 2010, enginyer informàtic per la UOC, excoordinador TIC del partit, candidat pel Senat el 2011 i cap de llista a les europees de 2014. Actualment treballo com DevOps, sóc vocal de la CA sortint i sóc regidor a l'oposició per Decidim Igualada, confluència local d'esquerres.

En l'àmbit personal, he estat vinculat al món de la cultura lliure amb Qomun. Fa anys que estic vinculat al món del software lliure, tant com usuari o desenvolupador (més aviat beta-tester), havent participat en associacions locals de Linux i informàtica des dels 14 anys. Actualment també presideixo la Fundació Inceptum.

Presento candidatura per a ser portaveu de reforç (renunciaria en cas de sortir triat com a primer) per poder ajudar al portaveu electe, per la meva trajectòria en el partit i la meva experiència en comunicació política, tant en mitjans de comunicació com en actes.

See the 2 comments or propose a solution >>

[2018] Elecció del portaveu internacional  
Written by capita the 13 Feb 18 at 22:32. Global category: Pirates de Catalunya. Implemented
Com indiquen els nostres Estatuts, l'Assemblea General ha de ratificar l'elecció del Portaveu Internacional per part del grup de treball de relacions intenacionals. Aquesta persona serà la cara pública del partit davant d'European Pirates, el Partit Pirata Internacional i qualsevol altra organització pirata a nivell internacional.

Els Estatuts i Reglament indiquen que:
- El portaveu del Partit serà elegit d'entre els afiliats i serà proposat pel Grup de treball de "relacions internacionals". Serà ratificat mitjançant vot lliure i secret per l'Assemblea General.
- Es considera electe el candidat que hagin obtingut el major nombre de vots.
- La resta de candidats es consideren "Portaveus de reforç", sempre que hagin obtingut un nombre de vots més gran que zero.
- La durada mínima del mandat del Portaveu del partit és de tres mesos, i la màxima serà d'un any.
- El portaveu internacional del Partit i els portaveus de Reforç formaran part, automàticament, del grup d'Internacional.
- El portaveu internacional del Partit serà membre, de ple dret, de la Coordinadora General.

Les seves funcions són:
- És el principal representant a nivell internacional del partit.
- S'encarrega de traslladar propostes i decisions entre els òrgans internacionals (PPI, PP-EU, etc) i Pirates.
17
votes
implemented
Selected solution (#1): Muriel Rovira Esteva (portaveu suplent)
Written by capita the 13 Feb 18 at 22:32.
Sóc científica (física experimental) i em dedico a la recerca en materials. Tinc un Doctorat en Física Computacional i Aplicada i he treballat tant a nivell de recerca molt bàsica esbrinant com s'ordenen els àtoms/molècules en un líquid o un vidre, com amb temes de nanotecnologia, estudiant recobriments de polímers que responen a l'entorn, o com sintetitzar nanopartícules amb les aplicacions més diverses.

A part d'estades curtes a diversos països, he viscut a l'estranger durant 3 anys. Parlo català, castellà i anglès fluidament, i tinc nocions bàsiques d'alemany.

He estat membre de Pirates de Catalunya des del 2011 i hi he col·laborat en tota mena de tasques. Al març de 2012 vaig esdevenir Coordinadora del Grup de Treball d'Internacional i em vaig implicar força en la fundació dels Pirates Europeus, incloent la coordinació de l'organització de la 1a Conferència dels Pirates Europeus (a Barcelona, el setembre de 2013). També he estat membre de la junta de Pirates de Catalunya del 2013 al 2015, i Vice-secretària General dels Pirates Europeus del 2015 al 2017.

Els meus interessos principals dins de l'ideari pirata són sobretot la participació ciutadana i l'accés a la informació.

Nota: No em presento al càrrec de Portaveu Internacional principal o Coordinadora del Grup de treball d'Internacional, sinó sols com a Portaveu Internacional de suport per si cal fer alguna substitució puntual.
5
votes
implemented
Selected solution (#2): Eloi de Tera Capella
Written by capita the 13 Feb 18 at 22:32.
Eloi de Tera Capellà és doctor en història de l’art per la Universitat de Barcelona (2016) i llicenciat en la mateixa matèria i universitat el 2006. Ha estat alumne de la Universitat de Pisa, la Universitat Lliure i la Universitat Humboldt de Berlín. Durant l’any 2005 assistí també a cursos de l’Escola Normal Superior de Pisa. És màster en estudis avançats en història de l’art per la Universitat de Barcelona (2009).

És especialista en l’art del Renaixement i el manierisme italià dels segles xv i xvi i en l’art del gravat d’època moderna. Fruit de les seves investigacions, ha participat en diversos congressos internacionals a Florència, com ara el congrés internacional Cosimo I de’ Medici, Magnus Etruriae Dux, organitzat per l’Arxiu de Medici i l’Arxiu de l’Estat de Florència el maig del 2012; el congrés internacional Vasari Santa Croce, organitzat per la basílica de la Santa Creu (Florència), la Universitat de Syracuse (Nova York) i el Projecte de l’Arxiu de Medici (Florència) el març del 2016; a Alemanya, com ara el Congrés Internacional de la Renaissance Society of America, celebrat a Berlín el maig del 2015, ponència dins un panell organitzat per membres de l’Institut Courtauld de Londres; a Portugal, com ara el congrés internacional Nuno Gonçalves. Novas Perspectivas, organitzat per la Universitat de Lisboa i el Museu Nacional d’Art Antic de la mateixa ciutat el desembre del 2009, i a l’Estat espanyol, com ara el congrés Opus Monasticorum, celebrat a Santiago de Compostel·la el 2015, el congrés internacional Vasari 500 anys, celebrat a Barcelona, i el congrés internacional De Miguel Ángel a Goya, celebrat a Lleida, entre d’altres.

Arran de les recerques que ha desenvolupat, ha publicat articles en diverses revistes científiques sobre Miquel Àngel, Cosme I de Mèdici, Francesco Salviati, Jacopo Zucchi, Bachiacca, Francisco de Holanda, Julius von Schlosser i Eduard B. Alentorn, entre d’altres.
_______

PhD in Art History by the University of Barcelona (2016) with a thesis on the frescoes of the Chiostro degli Aranci in the Badia Fiorentina and the florentine and european art at the beginning of the fifteenth century. He was student of the universities of Pisa, the Freie Universität and Humboldt Universität of Berlin. During the 2005 attends classes in the Scuola Normale Superiore di Pisa.

Specialist on Renaissance and Italian Mannerism art of the XV-XVI centuries and expert in Old Master Prints. As results of his research has participated in several international conferences in Florence (2014 International Conference Cosimo I de 'Medici, Etruriae Magnus Dux organized by The Medici Archive and the Archivio di Stato; 2016. International Conference Vasari@Santa Croce organized by the Opera di Santa Croce and the Syracuse University), Germany (International Conference of the Renaissance Society of America, Berlin, May 2015, paper in a panel organized by members of the Courtauld Institute, London), Portugal (2009 International Conference Nuno Gonçalves: Novas Perspectivas, organized by the Universidade de Lisboa and the Museu Nacional d'Arte Antiga) and Spain (International Conference Opus Monasticorum 2015, Santiago de Compostela; International Conference Vasari 500 years in Barcelona, 2012 and the International Conference De Miguel Ángel Goya in Lleida and others).

From his researches has published several articles (some currently being printed) in International scientific magazines about Michelangelo, Cosimo I de 'Medici, Francesco Salviati, Jacopo Zucchi, Bachiacca, Giovanni Angelo Montorsoli, Francisco de Holanda and Julius von Schlosser.
13
votes
implemented
Selected solution (#3): Oliver "Exile" Herzig
Written by capita the 13 Feb 18 at 22:34.
Pirata desde 2011, europeo y actualmente vocal de la junta de los european pirates - PPEU.

Me presento animando al resto de piratas a reforzar nuestra acción internacional. En el grupo necesitamos manos, así que os ruego que os involucréis.

See the 1 comments or propose a solution >>

[2018] Elecció del Coordinador Territorial  
Written by capita the 13 Feb 18 at 22:39. Global category: Pirates de Catalunya. Implemented
Arran de la renúncia per part del Coordinador Territorial actual, Carlos González, i segons estatuts, es va iniciar el procés de primàries per a cobrir el rol de Coordinador Territorial.

Els Estatuts i Reglament indiquen que:
- El Coordinador Territorial seran elegits d'entre els afiliats i pels afiliats, simpatitzants i amics verificats.
- Serà elegit mitjançant vot lliure i secret d'entre tots els membres del partit que es postulin.
- Es considera electe el candidat que hagin obtingut el major nombre de vots.
- La resta de candidats es consideren "suplents", sempre que hagin obtingut un nombre de vots més gran que zero.
- La durada mínima del mandat del Coordinador Territorial és de tres mesos, i la màxima serà de dos anys.
- Ocupar el càrrec de coordinador territorial és incompatible amb ocupar un càrrec de Coordinador d'una territorial.
- El coordinador territorial del Partit serà membre, de ple dret, de la Coordinadora General.
8
votes
implemented
Selected solution (#1): Miquel Tella Carmona
Written by capita the 13 Feb 18 at 22:39.
Em dic Miquel, tinc 24 anys, nascut a Vimbodí, un poble de la província de Tarragona i resident a Barcelona fa 3 anys. Treballo en el sector de la metal·lúrgia des que tinc 17 anys. Sóc estudiant, enguany estic acabant els estudis de Química Ambiental i estic preparant l'accés a la universitat.

Sóc molt aficionat a la Política, els moviments de Barri i l'Economia. Estic afiliat a Pirates de Catalunya des de fa més de sis anys.

Crec que el Moviment Pirata pot tenir molt més potencial en la societat Catalana i m'agradaria participar activament en el partit per millorar això.
17
votes
implemented
Selected solution (#2): Pau Taxonera Ortega
Written by capita the 13 Feb 18 at 22:42.
Tinc 66 anys i he sigut tresorer de Pirates durant dos mandats, i antic coordinador de la territorial de l'Hospitalet.

A aquests moments compleixo tots els requisits necessaris segons els estatuts per fer de coordinador territorial.

Em presento al càrrec perquè crec que el partit necessita una persona que conegui el territori, les territorials i la màxima quantitat de companys, a més de tindre la capacitat i llibertat de poder desplaçar-me qualsevol dia de la setmana.

Add a comment or propose a solution >>

[2018] Elecció del Coordinador del Grup d'Acció Política  
Written by capita the 13 Feb 18 at 23:00. Global category: Pirates de Catalunya. Implemented
Arran de la nostra entrada a l'espai de la Crida Constituent, Pirates compta amb un vot al GAP. El GAP és el Grup d'Acció Política, l'espai que estableix les directrius del grup parlamentari de la CUP-CC.

Com a grup de treball més, el grup del GAP necessita un/a coordinador/a que enllaci Pirates amb el GAP de la CUP - Crida Constituent, que assisteixi a les reunions com a representant del partit així com totes les tasques necessàries de dinamitzar i coordinar la feina del grup dins de Pirates.

La CG va acordar que provisionalment sigui en Francisco Garrobo (membre de la CG i actual portaveu) qui assumeixi aquest càrrec, ja que és la persona que ha fet tots els contactes i negociacions amb la CUP.

Tot i així, la Muriel Rovira i l'Albert Sunyer, com a membres del grup de treball del GAP, s'han responsabilitat en les dues darreres reunions de fer aquesta tasca.
Fem una crida a tothom que vulgui ser escollit com a coordinador/a del GAP que ha de formar part d'aquest grup de treball.

Així mateix recordem que, com el seu mateix nom indica, el fet de formar part d'un grup de treball implica disponibilitat i responsabilitat en voler ajudar a les tasques pròpies del grup i, sobretot, ser membre actiu en tant que és el grup on el/la coordinador/a podrà recolzar-se per a dur a terme les seves tasques.

El coordinador del GAP podrà delegar en altres membres del grup de treball, després d'autorització del mateix grup, en cas de no poder assistir a les reunions del GAP.

Els Estatuts i Reglament indiquen que:
- Es considera electe el candidat que hagin obtingut el major nombre de vots.
- La resta de candidats es consideren "suplents", sempre que hagin obtingut un nombre de vots més gran que zero.
- La durada mínima del mandat del coordinador del GAP és de tres mesos, i la màxima serà d'un any.

[....]
18
votes
implemented
Selected solution (#1): Muriel Rovira Esteva
Written by capita the 13 Feb 18 at 23:00.
Sóc científica (física experimental) i em dedico a la recerca en materials. Tinc un Doctorat en Física Computacional i Aplicada i he treballat tant a nivell de recerca molt bàsica esbrinant com s'ordenen els àtoms/molècules en un líquid o un vidre, com amb temes de nanotecnologia, estudiant recobriments de polímers que responen a l'entorn, o com sintetitzar nanopartícules amb les aplicacions més diverses.

A part d'estades curtes a diversos països, he viscut a l'estranger durant 3 anys. Parlo català, castellà i anglès fluidament, i tinc nocions bàsiques d'alemany.

He estat membre de Pirates de Catalunya des del 2011 i hi he col·laborat en tota mena de tasques. Al març de 2012 vaig esdevenir Coordinadora del Grup de Treball d'Internacional i em vaig implicar força en la fundació dels Pirates Europeus, incloent la coordinació de l'organització de la 1a Conferència dels Pirates Europeus (a Barcelona, el setembre de 2013). També he estat membre de la junta de Pirates de Catalunya del 2013 al 2015, i Vice-secretària General dels Pirates Europeus del 2015 al 2017.

Els meus interessos principals dins de l'ideari pirata són sobretot la participació ciutadana i l'accés a la informació.
9
votes
implemented
Selected solution (#2): Miquel Tella Carmona
Written by capita the 13 Feb 18 at 23:01.
Em dic Miquel, tinc 24 anys, nascut a Vimbodí, un poble de la província de Tarragona i resident a Barcelona fa 3 anys. Treballo en el sector de la metal·lúrgia des que tinc 17 anys. Sóc estudiant, enguany estic acabant els estudis de Química Ambiental i estic preparant l'accés a la universitat.

Sóc molt aficionat a la Política, els moviments de Barri i l'Economia. Estic afiliat a Pirates de Catalunya des de fa més de sis anys.

Crec que el Moviment Pirata pot tenir molt més potencial en la societat Catalana i m'agradaria participar activament en el partit per millorar això.

Add a comment or propose a solution >>

Amb quina candidatura de front comú ha d'anar Pirates aquest 21D?  
Written by capita the 8 Nov 17 at 09:17. Global category: Pirates de Catalunya. Implemented
Seguint el mandat de l'AG en l'anterior votació, els membres del partit han establert contactes amb diferents forces polítiques per formar el front comú més ampli possible. Les converses a múltiples bandes han portat a diferents opcions, algunes de les quals la CG ha revisat i tractat en temps i forma, tenint en compte el mandat de l'agenda. S'han hagut de descartar dues d'elles; una perquè exigia signar llista conjunta i no oferia possibilitats, l'altra perquè els proposants s'han retirat.

Així, se'ns ofereixen dues opcions, amb sengles ofertes sobre la taula, que descrivim a les propostes. Guanyarà l'opció amb més vots positius i per majoria simple.

Aquesta votació es tancarà el divendres 10 a les 16.00 h. El termini és per exigències dels tempos electorals i dels proposants.
30
votes
implemented
Selected solution (#1): CUP - Crida Constituent
Written by capita the 8 Nov 17 at 09:17.
La CUP, amb reunió amb una de les seves diputades i responsables d'organització, ens ha ofert participar en la Crida Constituent, amb les següents condicions:

- Participació en el Grup d'Acció Parlamentària, amb un vot, al costat dels 11 ja establerts, com a partit.
- Possibilitat de finançament.
- Sense presència a cap llista.
- Amb poca visibilitat en campanya, la mateixa que la resta de partits de la Crida Constituent: cartell principal amb el logo de tots els partits, actes centrals, etc. i el que fem nosaltres com a pirates.
- Hi participen les assemblees locals de la CUP, Endavant, Poble Lliure, Arran, SEPC, Lluita Internacionalista, Crida Constituent i Constituents per la ruptura.
49
votes
implemented
Selected solution (#2): Esquerra - Catalunya Sí
Written by capita the 8 Nov 17 at 09:19.
ERC està treballant en construir un front d'esquerres. Ja compta amb altres partits, entre ells MES, i entitats. Ens ha convidat explícitament, ja que tenim simpaties entre membres destacats de la seva Executiva Nacional. Ens ofereixen:

- Possibilitat d'un en posició de ser diputat/da a la llista de Barcelona.
- Possibilitat d'un altre lloc per una altra província, possiblement Girona, però no limitat.
- Visibilitat en campanya, tant als actes com a la campanya en general.
- Participació en el grup parlamentari.
- Participació en el grup director de la campanya.
- No s'ha parlat de finançament ni de llibertat de vot, això caldrà aclarir-ho.
- Hi participen Esquerra Republicana, Catalunya Sí (partit instrumental d'ERC), Moviment d'Esquerres i altres entitats pendents de confirmar.

Volen presentar llistes aquest diumenge, fet que determina la urgència de la votació. Està pendent de confirmar el motiu de fer-ho aquest diumenge quan hi ha temps fins al dia 17.
2
votes
implemented
Selected solution (#3): Respública.cat
Written by leixet the 8 Nov 17 at 16:24.
Nota dels moderadors: aquesta opció s'ha afegit després de l'inici de la votació. La Coordinadora General no ha establert cap conversa amb el grup promotor. Segons ha pogut saber la CG, sembla que està promocionada per ANC i Òmnium. Tanmateix, recordar que una agrupació d'electors requereix l'1% del cens de cada província en firmes, en contrast al 0,1% imposat als partits (i que Pirates ha recollit habitualment).

Un grup de veterans activistes independentistes han engegat el procés Res Pública, una coalició d'electors per poder articular una llista independentista de la societat civil, els presos polítics i forces polítiques a les properes eleccions al Parlament.

El manifest que ja es pot signar impulsa doncs, la "formació d’una candidatura única de totes les forces polítiques i socials favorables al restabliment de la legalitat democràtica a Catalunya i a l’alliberament dels presos polítics, que tingui com a primer objectiu aconseguir la majoria absoluta de vots i escons a les eleccions del 21D i seguir avançant en el procés constituent de la nova República".

Segons el manifest, cal "formar aquesta candidatura com una agrupació d’electors, per garantir el seu caràcter popular, transversal i instrumental". "La candidatura hauria d’estar integrada, fonamentalment, pels presos polítics, els encausats a causa del procés d’independència i pels alcaldes de les principals poblacions del país", afegeix.

Entres els impulsors s'hi compten Eudald Carbonell, Salvador Cardús, Manuel Carrasco, Víctor Tarradellas, Francesc Abad, Laura Arenas o Víctor Cucurull, entre d'altres.

https://respublica.cat/

Add a comment or propose a solution >>

Què ha de fer Pirates de Catalunya a les pròximes eleccions del #21D 2017?  
Written by capita the 1 Nov 17 at 23:18. Global category: Pirates de Catalunya. Implemented
Es planteja aquesta votació sobre com actuar davant de la convocatòria d'eleccions del 21 de desembre, que Pirates considera il·legítima, perquè ha estat marcada per l'aplicació d'un desproporcionat article 155 CE i per la proclamació de la República Catalana, reconeguda per l'Assemblea General en la votació d'inicis d'octubre: https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/341/

URGENT: aquesta votació estarà oberta fins diumenge a les 16.00 h.

Recordem que per a presentar-nos sols caldrà recollir signatures a cada una de les quatre províncies, i que sense la col·laboració de tots i cadascun dels afiliats això no serà possible. S'espera especialment que els partidaris de presentar-nos sols facin tot el que estigui al seu abast per tal d'aconseguir recollir les signatures necessàries (que seran més de 7.000).

Segons la redacció actual dels estatuts, ha d'haver-hi una majoria de 2/3 per a prendre qualsevol decisió relativa a les eleccions. Per tant, si no s'obté una majoria qualificada de 2/3 en cap de les propostes, això vol dir que cap es tira endavant l'acció per defecte, és a dir, intentar presentar-nos a les eleccions sols. Sent Pirates de Catalunya un partit polític se sobreentén naturalment que per defecte s'intenta presentar a totes les convocatòries d'eleccions.

Aquesta votació serà vinculant, ja que no es preveu un canvi d'escenari, pel que serà definitiva respecte a la decisió de presentar-nos o no. Es pot votar a més d'una opció. En cas que més d'una superi els 2/3, guanyaria la que tingui més vots. No s'hi poden afegir noves propostes.

Més informació al pad: https://pad.pirata.cat/21d

# Guia de vot

1) Si vols que Pirates de Catalunya es presenti en solitari a les eleccions, cal que votis en CONTRA de les DUES propostes o ABSTENCIÓ en cas de no descartar alguna de les dues.

[....]
-59
votes
implemented
Selected solution (#1): Renunciar a participar a cap llista a les eleccions del #21D 2017
Written by capita the 1 Nov 17 at 23:18.
Si NO vols que Pirates de Catalunya es presenti a cap llista (ni en solitari ni en coalició) a les eleccions del 21D del 2017, cal que votis a favor d'aquesta proposta.

Respecte a l'estratègia a seguir en cas que guanyi aquesta opció, aquesta es decidirà i votarà en una segona votació posterior, incloent-hi entre altres, la possibilitat de donar suport a una altra candidatura, fer una crida a l'abstenció des del partit, etc.

Tanmateix, cal tenir presents avantatges i inconvenients:

- Presentar-nos-hi en solitari implicarà recollir nosaltres sols les signatures (més de 7.000), fita no assolida a les anteriors eleccions catalanes, on només es va assolir a Girona província. Si es vota negativament a renunciar a participar en les eleccions i també a intentar crear un front comú, està implícita una voluntat d'implicació per a ajudar a recollir les signatures i formar part de les llistes.
- Tindrem més dificultats per tenir llista a totes les províncies, així com recollir els avals.
- No portarem al programa electoral l'ideari pirata directament sinó que caldrà fer compromisos amb altres formacions polítiques.
- No podrem controlar la nostra campanya i com voldrem fer-la.
82
votes
implemented
Selected solution (#2): Presentar-nos sota una candidatura de front comú
Written by capita the 1 Nov 17 at 23:20.
A Pirates de Catalunya sempre hem potenciat la nostra pluralitat interna, però la situació política actual demana unir esforços en la línia del que l'Assemblea General va decidir en el document estratègic i en votacions posteriors. Per altra banda, la diversitat i adaptació a les diverses realitats municipals ha estat altament enriquidora i ha permès a Pirates major projecció a la majoria de municipis on ha confluït o donat suport a agrupacions, etc. fet que pot no donar-se presentant-nos sols, però sí aprofitar la feina realitzada.

Així, aquesta opció implica que renunciarem a presentar-nos en solitari i que cercarem fer front comú amb altres forces que tinguin una postura clarament contrària a l'aplicació del 155 i que reconeguin la República catalana proclamada el passat 27 d'octubre. Ara bé, admetrem que això no s'expliciti en el programa si és necessari per a esquivar qualsevol censura des de Moncloa.

La candidatura haurà de portar propostes de l'ideari pirata i sota cap circumstància contradir-lo, així com garantir la presència de mínim un pirata entre les posicions amb possibilitat de ser elegit, en una província mínim - preferiblement la de Barcelona, i que no estigui subjecte a disciplina de grup a l'hora de votar, tret que pugui posar en compromís la majoria necessària en l'impuls de la República catalana. Qualsevol revisió d'aquestes condicions només podrà ser modificada per l'AG en votació.

See the 6 comments or propose a solution >>

Primàries 21D: primera posició per Girona  
Written by capita the 9 Nov 17 at 11:54. Global category: Pirates de Catalunya. Implemented
Votació per triar la persona que anirà en la posició més alta a les paperetes de la candidatura de front comú per Girona a les eleccions catalanes del 21 de desembre de 2017.

Per acord de la CG s'ha establert que:
- La votació es tancarà el dissabte 11 a les 16.00 h.
- S'han desactivat els vots negatius.
- Es triarà qui tingui més vots positius.
- Pots votar més d'una opció.
- Es va obrir un nou període de presentació de candidatures, entre dimecres a les 10.00 h i dijous a les 10.00 h.
- En l'anterior període es va demanar confirmació de voluntat de participar en les primàries, donat el nou context de la votació anterior: https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/344/

Es preveu triar un pirata per Girona i Lleida, però si tinguéssim oportunitat d'incorporar més d'un pirata en aquestes províncies, s'agafaran els següents per ordre de vots.

Recorda que també pots votar a la resta de votacions de primàries:

Barcelona (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/345/
Barcelona (següents posicions): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/346/
Girona (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/347/
Lleida (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/348/

[....]

Developer comments
Es prega no afegir noves candidatures. El termini per fer-ho va acabar el dijous 9 a les 10.00 h. S'eliminaran totes les que s'introdueixin fora de termini.
45
votes
implemented
Selected solution (#1): Àlex Bueno
Written by capita the 9 Nov 17 at 11:54.
Sóc l'Àlex Bueno de Girona, afiliat des dels inicis de Pirates de Catalunya des d'allà el 2010. Participo en la territorial de Girona ciutat, les sectorials per la independència, educació i sanitat, coordinador TIC i actualment vocal a la coordinadora administrativa.

En el moment extraordinari que ens trobem, després d'haver batallat als col·legis electorals, al carrer i amb els companys i companyes activistes de Girona, voldria encapçalar la llista de Girona per defensar la democràcia, els nostres drets i el mandat de l'1 d'octubre.
50
votes
implemented
Selected solution (#2): Albert Sunyer
Written by capita the 9 Nov 17 at 11:56.
Sóc Administrador de Sistemes de professió, i sempre actiu en el món polític nacional i municipal.

Porto afiliat a Pirates des de novembre del 2016.

Seguint amb el mandat democràtic de l’1 d’octubre expressat per la sobirania popular del poble català, vull fer tot el possible que estigui a les meves mans per ajudar i fer possible la creació d’estructures d’estat, alliberar als presos polítics i posar en marxa la llei de transitorietat jurídica.

Així mateix, aquest també va ser el mandat que vàrem obtenir de la nostra militància a través dels sistemes habilitats de votació.

Sempre m’he identificat com una persona d’esquerres, lliberal, motivat per la defensa dels drets humans, i ferm lluitador dels drets del col·lectiu LGTBI.

Aquesta és una gran oportunitat per poder portar la nostra veu al Parlament de Catalunya i seguir treballant amb els nostres objectius i idearis.

A més, no cal afegir, la meva predisposició des que vaig entrar a Pirates, a fer créixer el partit i portar-lo al màxim del possible. I aquesta és l'oportunitat de què pugui continuar fent veure a tot Catalunya i al món sencer qui som els Pirates i fins on estem disposats a arribar per defensar els nostres ideals.

Add a comment or propose a solution >>

Primàries 21D: primera posició per Barcelona  
Written by capita the 9 Nov 17 at 11:23. Global category: Pirates de Catalunya. Implemented
Votació per triar la persona que anirà en la posició més alta a les paperetes de la candidatura de front comú per Barcelona a les eleccions catalanes del 21 de desembre de 2017.

Per acord de la CG s'ha establert que:
- La votació es tancarà el dissabte 11 a les 16.00 h.
- S'han desactivat els vots negatius.
- Es triarà qui tingui més vots positius.
- Pots votar més d'una opció.
- Es va obrir un nou període de presentació de candidatures, entre dimecres a les 10.00 h i dijous a les 10.00 h.
- En l'anterior període es va demanar confirmació de voluntat de participar en les primàries, donat el nou context de la votació anterior: https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/344/

En haver-hi dues votacions per Barcelona, recorda votar als teus candidats preferits també en la segona (per a segones posicions): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/346/

Recorda que també pots votar a la resta de votacions de primàries:

Barcelona (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/345/
Barcelona (següents posicions): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/346/
Girona (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/347/

[....]

Developer comments
Es prega no afegir noves candidatures. El termini per fer-ho va acabar el dijous 9 a les 10.00 h. S'eliminaran totes les que s'introdueixin fora de termini.
68
votes
implemented
Selected solution (#1): Enric Pineda
Written by capita the 9 Nov 17 at 11:23.
Membre de Pirates de Catalunya des del 2011, he participat activament a la totalitat de les campanyes electorals on s'ha presentat el partit des de llavors. He estat candidat de Pirates a les eleccions europees del 2014, candidat a la candidatura de confluència de Compromís amb Girona el 2015, i cap de llista per Girona de Pirates de Catalunya a les eleccions del 27 de setembre de 2015 al Parlament. Des del 2015 també he estat portaveu del partit, i he estat escollit Coordinador General a les darreres eleccions de la Coordinadora Administrativa de 2017.

Em presento amb l'encàrrec de defensar el resultat del Referèndum d'Autodeterminació del darrer 1 d'octubre, seguint el mandat de l'Assemblea i el propi ideari de Pirates de Catalunya, així com els ideals de respecte als drets humans, de respecte al nostre ideari i de defensa de la democràcia directa.
51
votes
implemented
Selected solution (#2): Mabel Rodriguez
Written by capita the 9 Nov 17 at 11:26.
Sóc la Mabel Rodríguez, tinc 28 anys, visc a Barcelona i sóc llicenciada en sociologia i amb dos màsters: un en participació i polítiques locals i l’altre en comunicació digital.

La meva passió per la política des de dins i des de fora va dur-me a afiliar-me el passat 2016 a Pirates de Catalunya, després de militar durant una temporada a ERC. El meu objectiu era poder tenir una activitat política dins d’un partit polític ideològicament molt divers, com és Pirates, i ajudar en tot el possible a fer-lo créixer. Tot i la meva curta experiència al partit, penso que he estat molt activa tant en els grups de treball com en debats sempre intentant aportant idees que ens ajudin a millorar i avançar. Per això, la meva activitat durant la campanya i pre-campanya del referèndum de l’1 d’octubre va ser frenètica, ajudant al partit i als companys a assolit moltes fites que no podíem haver imaginat i, alhora, sent molt crítica amb tot allò que no he trobat correcte.

Precisament aquest esperit lluitador i treballador (i, per què no dir-ho, també una mica somniador!) em va dur a presentar-me com a candidata a secretària a la CA, des d’on he pogut oferir el meu suport en totes les tasques de coordinació, gestió i organització que tenen l’objectiu de millorar el funcionament intern del partit.
Ara em presento per a formar part de la llista d’unes eleccions que, malgrat siguin il·legítimes, hem de treballar més que mai perquè siguin un èxit en participació per a la defensa de la República Catalana declarada el passat 27 d’octubre. La meva voluntat, presentant candidatura, és treballar sense por, pacíficament però amb fermesa per la construcció d’una República Catalana, Lliure, Pirata i, sobretot, feminista.
58
votes
implemented
Selected solution (#3): Pau Font
Written by capita the 9 Nov 17 at 11:31.
Sóc en Pau Font, militant de Pirates de Catalunya des del 2010, membre actiu de Pirates de L'Hospitalet de Llobregat on resideixo i coordinador de la sectorial de Pirates per la Independència des de la seva fundació. Porto exercint quasi una dècada com a informàtic. Estic decidit a encapçalar una candidatura amb força que faci possible el canvi real i pirata a la república catalana, entenent que hem de jugar un paper determinant i decisiu dins el futur immediat de la nació catalana amb l'inici d'un procés constituent obert i participatiu a la ciutadania, que conclogui amb la Constitució de la República Catalana. Crec estar a l'altura del que el poble de Catalunya espera de nosaltres, un partit obert, dinàmic i inclusiu que doti com a societat de les eines i els recursos per poder portar la democràcia participativa a l'ADN de la República Catalana que ens permeti a tots participar en la construcció d'una societat i un país més just, més social, més sostenible, més avançat i millor per a tots.

See the 1 comments or propose a solution >>

Primàries 21D: següents posicions per Barcelona  
Written by capita the 9 Nov 17 at 11:34. Global category: Pirates de Catalunya. Implemented
Votació per triar la persona que anirà en la segona posició i següents a les paperetes de la candidatura de front comú per Barcelona a les eleccions catalanes del 21 de desembre de 2017.

Per acord de la CG s'ha establert que:
- La votació es tancarà el dissabte 11 a les 16.00 h.
- S'han desactivat els vots negatius.
- Es triarà qui tingui més vots positius.
- Pots votar més d'una opció.
- Es va obrir un nou període de presentació de candidatures, entre dimecres a les 10.00 h i dijous a les 10.00 h.
- En l'anterior període es va demanar confirmació de voluntat de participar en les primàries, donat el nou context de la votació anterior: https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/344/

En haver-hi dues votacions per Barcelona, en aquesta s'incorporen els de la votació per la primera posició i el guanyador de la primera votació serà descartat en aquesta.

Recorda que també pots votar a la resta de votacions de primàries:

Barcelona (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/345/
Barcelona (següents posicions): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/346/
Girona (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/347/
Lleida (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/348/

[....]

Developer comments
Es prega no afegir noves candidatures. El termini per fer-ho va acabar el dijous 9 a les 10.00 h. S'eliminaran totes les que s'introdueixin fora de termini.
42
votes
implemented
Selected solution (#1): Sergi Nos
Written by capita the 9 Nov 17 at 11:34.
Nascut el 1994 a Barcelona,

Criat al barri de La Mina i a Sant Adrià de Besòs, on vaig estar bastant actiu en la política municipal fins als 18 anys, posteriorment, també vaig estar vivint a Montgat i finalment a Sant Andreu de Palomar (Barcelona).

Actualment treballo en un call center, visc a un pis compartit, sóc dissenyador gràfic i gràfic publicitari de professió, vull continuar creixent com a persona.

Sempre m'ha interessat la política, des que era menut sempre he anat a reunions del PCC de Catalunya, després anomenat EUiA, sobretot en l'àmbit municipal i més tard amb Alternativa Jove on vam engegar la campanya #CatalunyaLliure el 2012, inquiet per cercar una alternativa transparent, coherent, diferent i trencadora vaig cessar la meva activitat política fins que vaig descobrir Pirates de Catalunya, on he tingut l'honor de participar a comunicació, militant des del 2016.

Com a excepcionalitat, crec convenient defensar la República de Catalunya, la qual va ser votada i aprovada. En cap cas, permetria un pas enrere i només acceptaria una negociació amb el regne d'Espanya si aquesta és de manera bilateral, de país a país.

Presento la meva candidatura amb la intenció de deixar clara la posició de Pirates de Catalunya amb el procés que s'està vivint actualment, únicament per a ratificar la República, amb un govern de transició i amb la culminació d'unes eleccions estatals catalanes, amb el fi de construir una república rebel, que trenqui amb el concepte de política d'esquerres o de dretes, per a fomentar la llibertat individual, una societat de drets i deures, sostinguda en l'ètica i la capacitat crítica del ciutadà.
33
votes
implemented
Selected solution (#2): Enric Pineda
Written by capita the 9 Nov 17 at 11:35.
Membre de Pirates de Catalunya des del 2011, he participat activament a la totalitat de les campanyes electorals on s'ha presentat el partit des de llavors. He estat candidat de Pirates a les eleccions europees del 2014, candidat a la candidatura de confluència de Compromís amb Girona el 2015, i cap de llista per Girona de Pirates de Catalunya a les eleccions del 27 de setembre de 2015 al Parlament. Des del 2015 també he estat portaveu del partit, i he estat escollit Coordinador General a les darreres eleccions de la Coordinadora Administrativa de 2017.

Em presento amb l'encàrrec de defensar el resultat del Referèndum d'Autodeterminació del darrer 1 d'octubre, seguint el mandat de l'Assemblea i el propi ideari de Pirates de Catalunya, així com els ideals de respecte als drets humans, de respecte al nostre ideari i de defensa de la democràcia directa.
56
votes
implemented
Selected solution (#3): Mabel Rodriguez
Written by capita the 9 Nov 17 at 11:36.
Sóc la Mabel Rodríguez, tinc 28 anys, visc a Barcelona i sóc llicenciada en sociologia i amb dos màsters: un en participació i polítiques locals i l’altre en comunicació digital.

La meva passió per la política des de dins i des de fora va dur-me a afiliar-me el passat 2016 a Pirates de Catalunya, després de militar durant una temporada a ERC. El meu objectiu era poder tenir una activitat política dins d’un partit polític ideològicament molt divers, com és Pirates, i ajudar en tot el possible a fer-lo créixer. Tot i la meva curta experiència al partit, penso que he estat molt activa tant en els grups de treball com en debats sempre intentant aportant idees que ens ajudin a millorar i avançar. Per això, la meva activitat durant la campanya i pre-campanya del referèndum de l’1 d’octubre va ser frenètica, ajudant al partit i als companys a assolit moltes fites que no podíem haver imaginat i, alhora, sent molt crítica amb tot allò que no he trobat correcte.

Precisament aquest esperit lluitador i treballador (i, per què no dir-ho, també una mica somniador!) em va dur a presentar-me com a candidata a secretària a la CA, des d’on he pogut oferir el meu suport en totes les tasques de coordinació, gestió i organització que tenen l’objectiu de millorar el funcionament intern del partit.
Ara em presento per a formar part de la llista d’unes eleccions que, malgrat siguin il·legítimes, hem de treballar més que mai perquè siguin un èxit en participació per a la defensa de la República Catalana declarada el passat 27 d’octubre. La meva voluntat, presentant candidatura, és treballar sense por, pacíficament però amb fermesa per la construcció d’una República Catalana, Lliure, Pirata i, sobretot, feminista.
53
votes
implemented
Selected solution (#4): Pau Font
Written by capita the 9 Nov 17 at 11:37.
Sóc en Pau Font, militant de Pirates de Catalunya des del 2010, membre actiu de Pirates de L'Hospitalet de Llobregat on resideixo i coordinador de la sectorial de Pirates per la Independència des de la seva fundació. Porto exercint quasi una dècada com a informàtic. Estic decidit a encapçalar una candidatura amb força que faci possible el canvi real i pirata a la república catalana, entenent que hem de jugar un paper determinant i decisiu dins el futur immediat de la nació catalana amb l'inici d'un procés constituent obert i participatiu a la ciutadania, que conclogui amb la Constitució de la República Catalana. Crec estar a l'altura del que el poble de Catalunya espera de nosaltres, un partit obert, dinàmic i inclusiu que doti com a societat de les eines i els recursos per poder portar la democràcia participativa a l'ADN de la República Catalana que ens permeti a tots participar en la construcció d'una societat i un país més just, més social, més sostenible, més avançat i millor per a tots.

See the 1 comments or propose a solution >>

Primàries 21D: primera posició per Lleida  
Written by capita the 9 Nov 17 at 12:03. Global category: Pirates de Catalunya. Implemented
Votació per triar la persona que anirà en la posició més alta a les paperetes de la candidatura de front comú per Lleida a les eleccions catalanes del 21 de desembre de 2017.

Per acord de la CG s'ha establert que:
- La votació es tancarà el dissabte 11 a les 16.00 h.
- S'han desactivat els vots negatius.
- Es triarà qui tingui més vots positius.
- Pots votar més d'una opció.
- Es va obrir un nou període de presentació de candidatures, entre dimecres a les 10.00 h i dijous a les 10.00 h.
- En l'anterior període es va demanar confirmació de voluntat de participar en les primàries, donat el nou context de la votació anterior: https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/344/

Es preveu triar un pirata per Girona i Lleida, però si tinguéssim oportunitat d'incorporar més d'un pirata en aquestes províncies, s'agafaran els següents per ordre de vots.

Recorda que també pots votar a la resta de votacions de primàries:

Barcelona (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/345/
Barcelona (següents posicions): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/346/
Girona (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/347/
Lleida (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/348/

[....]

Developer comments
Es prega no afegir noves candidatures. El termini per fer-ho va acabar el dijous 9 a les 10.00 h. S'eliminaran totes les que s'introdueixin fora de termini.
64
votes
implemented
Selected solution (#1): Carlos González
Written by capita the 9 Nov 17 at 12:03.
Davant les il·legítimes eleccions convocades a l'empara de l'article 155 de la Constitució Espanyola i perquè el Partit ha decidit que la demofòbia es combat amb més democràcia, presento la meva candidatura a primàries per la circumscripció electoral de Lleida per aconseguir, entre totes, que Pirates de Catalunya sigui un element decisiu en la lluita per les llibertats i respecte als drets humans.

Afiliat a Pirates des del 2011, candidat a les eleccions del 2012 al Parlament de Catalunya per la demarcació de Lleida. Col·laborador de la candidatura municipalista Comú de Lleida i actualment Regidor a l'Ajuntament de Lleida per aquesta Agrupació d'Electors. També membre de la Coordinadora Administrativa com a Coordinador Territorial.

Afronto aquestes eleccions amb desitjos de poder col·laborar amb el que el partit necessiti, des del municipalisme i l'experiència.

El #21D existirà a pesar nostre. Millor independència que jou monàrquic. Millor població decidida que decebuda per inacció dels polítics.

Vàrem decidir donar suport als resultats de l'1-Oct. Vàrem dir que per violència i impediments varis, l'1 d'octubre no el
considerem un referèndum. Vàrem anunciar que amb els resultats de l'1 d'octubre les institucions catalanes havien de declarar la República Catalana i una vegada desenvolupada un refrendo.

El Parlament de Catalunya via proposta de resolució (sense empara legal) declara la República i la banda del Rajoy entre aplaudiments fa un 155 CE excessiu (envaeix competències, vulnera drets i llibertats) i lesiu pels drets fonamentals i a més a més es paga unes eleccions el 21D, que Pedro J. Ramírez al·lucina per la seva convocatòria.

Finalment, vàrem decidir anar-hi sota una gran llista de front comú.

Com partit polític volem un procés constituent i necessitarem persones per fer-ho.

Sóc de Salamanca, del 77, visc a Alcoletge (Lleida), extreballador estat espanyol, vaig defensar el NO a la DUI en el debat organitzat per Pirates x la Independència per l'1 d'octubre però si estic en política és per defensar, entre altres coses, la democràcia directa, la participació ciutadana, la transparència i la millora de les nostres lleis i
Reglament. I el procés constituent és clau. Vull ajudar-vos.
29
votes
implemented
Selected solution (#2): Josep M. Giribet
Written by capita the 9 Nov 17 at 12:06.
Fill de Tremp, nét del Pallars, crescut a Barcelona i resident al Vallès Oriental des que em vaig independitzar als 18 anys.
Actualment infermer de primària, però he tocat més pals de l'habitual en els darrers 18 anys.

Wannabe bomber des que puc recordar, vaig acabar començant enginyeria a informàtica perquè segons la família "s'ha d'estudiar alguna cosa de debò". Fill d'emprenedors, a tercer abandono la carrera i començo a treballar mentre preparo les oposicions de bomber (he importat cases de fusta, fet de comercial per impremta, operador 3D en productora multimèdia, dissenyador web, encarregat a la restauració, ...).

Unes lesions quan ja ho tenia a tocar trunquen el somni i em reconverteixo en infermer d'emergències, per acabar descobrint lo guay que és l'atenció primària.

Pare de la parelleta, intento gaudir al màxim amb ells i treure temps de sota les pedres (no mentim, de dormir poc) per les meves inquietuds (pirates) i aficions (rom hacking, traducció, comunitat Joomla!...)

Ah! He començat a jugar rugbi als Spartans de Granollers aquest setembre i, de moment, encara no m'he trencat cap os ;)

Add a comment or propose a solution >>

Ratificació del programa electoral de la CUP Crida Constituent  
Written by fgarrobo the 1 Dec 17 at 19:58. Global category: Pirates de Catalunya. Implemented
VOTACIÓ URGENT FINS LES 10 DEL MATÍ DE DISSABTE 2 DE DESEMBRE

Després d'un procés d'esmenes curt, però intens, se'ns presenta el programa electoral de la CUP Crida Constituent per a les eleccions de 21 de desembre. El programa ha tingut més de 50 esmenes de diverses assemblees locals de la CUP i organitzacions que donem suport a la candidatura. Aquí està el document complet: https://cloud.pirata.cat/index.php/apps/files/?dir=/Pirates/21D/Programa%20elec toral (per veure-ho, necessites usar els teus credencials per entrar al SPC)

De Pirates de Catalunya s'han acceptat 15 esmenes, rebutjat 5 i transaccionat 1. A l'enllaç anterior també hi pots veure totes les esmenes presentades per les militants del partit i el resultat de les mateixes.

Les acceptades son el fomentar la creació de xarxes comunitàries i locals de telecomunicacions, diverses esmenes sobre cultura lliure i drets d'autor, un punt sencer nou al programa sobre sobirania tecnològica, la eliminació de qualsevol sistema de vigilància indiscriminada de les telecomunicacions, l'eliminació de la caça per lleure i promoure la innovació en els serveis públics mitjançant la col·laboració ciutadana.

Les rebutjades son sobre els transgènics (ja que la comissió redactora del punt considera que aquest punt està pactat anteriorment i te suficient consens), el model de defensa i seguretat de la República, una modificació a la proposta sobre l'Observatori de control i garantia dels Drets Humans, i un punt sobre que garantirem que no s'implementin lleis basant-se en creences o informació esbiaixada (que segurament no ha sigut entès per la comissió redactora), així com una modificació proposada sobre la introducció.
21
votes
implemented
Selected solution (#1): Ratificació del programa electoral
Written by fgarrobo the 1 Dec 17 at 19:58.
Votar a favor del programa electoral a la reunió del Grup d'Acció Parlamentaria de la CUP Crida Constituent d'aquest dissabte al matí.

See the 7 comments or propose a solution >>

Crear una mesa permanente de encuentro/colaboración con ICV  
Written by Sol the 18 Apr 14 at 11:01. Global category: Pirates de Catalunya. Implemented
ICV nos propone crear una mesa permanente de encuentro/colaboración después de las elecciones europeas.

Nos proponen:

- Poner en contacto a grupos locales de cara a las municipales (en Pirates de Catalunya cada grupo local tiene autonomía para establecer negociaciones con cualquier partido que no atente contra los derechos humanos, y para proponer coaliciones que deberán ser ratificadas por toda la Asamblea. Desde Pirates de Catalunya no se impondrá nada a los grupos locales).

- Trabajar coordinadamente de cara al Parlamento Europeo, ya que Piratas Europeos está en el grupo Verde, especialmente en temas de neutralidad de la red ya que quieren trabajar en esa línea.

- Participar, si así lo vemos conveniente, del 'Ara es demà' (http://www.araesdema.cat/) punto de encuentro de las luchas sociales promovido por EUiA e ICV, especialemente en futuras mesas/reuniones sobre participación y transparencia de los ayuntamientos/Generalitat.

- Poner en contacto, si fuera necesario, a ICV con Agora Voting, de cara a futuras campañas electorales para realizar primarias, programas abiertos, etc...

- Realizar una nota de prensa informando de ello, especialmente pensado para que sus regidores y grupos municipales sepan del acuerdo. Se hablaría de mesa de trabajo, colaboración y, se dejó entender, de independencia de ambos partidos y de sus grupos locales.

Nos ofrecen:
- Poder vehicular preguntas al Govern, e incluso propuestas en el Parlament de Catalunya.

#Esta votación finalizará el 25 de mayo de 2014 a las 12:00h CEST (10:00h GMT)
-13
votes
implemented
Selected solution (#1): A favor
Written by Sol the 18 Apr 14 at 11:01.
A favor de que se cree esta mesa permanente de encuentro/colaboración entre Pirates de Catalunya e ICV.
24
votes
implemented
Selected solution (#2): Contraoferta
Written by XaviP the 18 Apr 14 at 22:35.
Presentar una contraoferta, seria, por escrito. Sin factores que se dejan a entender. Creada en un pad. Y vista una posible fagotización, hablar de ello a afiliados en un correo oficial.

See the 31 comments or propose a solution >>

Adhesión ADSP (Lleida)  
Written by carlos1377 the 19 Feb 14 at 13:06. Global category: Economia. Implemented
En el següent enllaç podeu llegir el document online:
http://issuu.com/audienciapublicalleida/docs/audiencia_serveis_publics_lleida

I en aquest altre, si us interessa, us el podeu descarregar clikant sobre la imatge del document:
http://issuu.com/home/publications?q=Audiencia%20serveis%20publics%20lleida

Recordeu que també podeu veure l'streaming íntegre
http://bambuser.com/v/4269144 http://bambuser.com/v/4269144

Iniciativa Local en defensa de los Servicios Públicos
2
votes
implemented
Selected solution (#1): Adhesión ADSP (Lleida)
Written by carlos1377 the 19 Feb 14 at 13:06.
Adhesión formal.
-1
votes
implemented
Selected solution (#2): NO adhesión ADSP (Lleida)
Written by carlos1377 the 19 Feb 14 at 13:08.
NO a la adhesión formal
9
votes
implemented
Selected solution (#3): Apoyo a la Iniciativa, pero sin adhesión
Written by carlos1377 the 19 Feb 14 at 13:09.
Sin involucrar recursos ni materiales, ni humanos a esta iniciativa

See the 1 comments or propose a solution >>

URGENT: Donar suport a la consulta popular sobre la MAT  
Written by belbosCk the 9 Jan 14 at 10:05. Global category: Medi Ambient. Implemented
La instal·lació de la línia de Molt Alta Tensió (MAT), que trinxa completament el territori gironí i que per la seva idiosioncràsia representa un gran perill per a les persones que habiten les poblacions per on passa, s'ha fet sense informar correctament ni consultar la ciutadania. El mateix Mario Monti, mediador europeu sobre la MAT ha parlat en diverses ocasions de la necessitat d'una consulta popular al respecte, cosa que s'ha dut a terme en els territoris de la Catalunya Nord (que pertanyen a l'estat Francès).

Els col·lectius No a la MAT proposen una consulta popular alternativa oberta a tota la ciutadania que tindrà lloc el 26 de Gener a Santa Coloma de Farners de manera presencial però que actualment ja s'està duent a terme per internet i en la qual tots i totes podem votar, ja que ens afecta de manera directa o indirecta.

Com a Pirates, que defensem el dret a decidir-ho tot, proposem donar suport públic a la consulta, convidar tots els nostres afiliats i amics a participar-hi a nivell individual i utilitzar els mitjans al nostre abast per ajudar els col·lectius organitzadors a donar-la a conèixer.
44
votes
implemented
Selected solution (#1): Donar suport públic a la consulta popular
Written by belbosCk the 9 Jan 14 at 10:05.
Manifestar el nostre suport públic a la consulta ja que entra dins la filosofia dels nostres estatuts. Fer-ho per tots els mitjans possibles: entrada al bloc pirata, nota de premsa, xarxes socials i el que se'ns acudeixi.
23
votes
implemented
Selected solution (#2): Convidar tots els pirates, afiliats i amics a participar-hi
Written by belbosCk the 9 Jan 14 at 10:06.
Convidar tots els pirates, amics, afiliats i simpatitzants, per mitjà de circular-email, xarxes socials, bloc, etc... a donar suport a la consulta participant-hi.

Es pot fer per internet en aquest enllaç i no cal residir a cap de les poblacions directament afectades pel projecte:

http://www.consultamat.org/index.php
6
votes
implemented
Selected solution (#3): Donar suport logístic a la consulta
Written by belbosCk the 9 Jan 14 at 10:09.
Contactar amb els organitzadors i oferir-los de posar els mitjans pirates a la seva disposició per tal que la consulta sigui un èxit de participació.

See the 7 comments or propose a solution >>

Unirse a la iniciativa No Somos Delito  
Written by dario the 25 Jan 14 at 21:02. Global category: Justícia. Implemented
Manifiesto: http://nosomosdelito.net/sample-page/

## Esta votación finalizará el día 15 de febrero. ##

"La próxima reforma del Código Penal planteada por el Gobierno criminaliza algunas estrategias de economía doméstica, el apoyo a personas que nacieron en otros países, así como la libertad de expresión y la protesta social. Su aprobación supondría un cambio radical del modelo actual, donde lo importante no es lo que hayas hecho sino quién eres y de qué recursos dispones."
34
votes
implemented
Selected solution (#1): Unirse a la iniciativa
Written by dario the 25 Jan 14 at 21:02.
La reforma del Código Penal y la Ley de Seguridad Ciudadana son ataques directos contra nuestras libertades.

Propongo unirnos a la plataforma, colaborar con las organizaciones que participan y darle difusión, en forma de comunicado en el blog y en redes sociales, así como entre los afiliados.

Adhesiones actuales: http://nosomosdelito.net/adhesiones/

Add a comment or propose a solution >>

Donar suport al Casal Autogestionat d'Igualada - Espai pels Somnis  
Written by dario the 25 Jan 14 at 21:21. Global category: Pirates de Catalunya. Implemented
Carta de suport: https://cat.piratenpad.de/ep/pad/view/ro.5Wqmj7qsKPr3Un$nTN8a9nj/latest

# La votació finalitza el dia 8 de febrer #

A Igualada fa sis mesos es va okupar el Casal Interparroquial, propietat del Bisbat de Vic. Els pirates d'Igualada hem estat acollits en el seu projecte, amb accés i ús de les instalacions, i volem donar-li suport.

Demanem que es llegeixi la carta i es decideixi si donar suport i fer difusió de la situació que estan passant, amb un desnonament dictat sense argumentació i sense haver-se celebrat judici, a més d'iniciar-se el procés per la via penal directament, en comptes de fer-ho per la civil.
16
votes
implemented
Selected solution (#1): Donar suport
Written by dario the 25 Jan 14 at 21:21.
Donar suport al projecte del Casal davant del desnonament dictat pel dia 13 de febrer.

Més informació a: http://espaispelssomnis.blogspot.com.es/

Add a comment or propose a solution >>

2 3 4 5 6 7 8 9 ... Next >> 
Syndicate content