IdeaTorrent

Sala d'espera Sala d'espera
Votacions Votacions
En desenvolupament En desenvolupament
Finalitzades Finalitzades

Usuari: pautax

Vendre Loteria de Nadal per finançar el partit  
Escrit per pautax el 7 Oct 16 a les 22:46. Categoria global: Economia. Finalitzada
Degut l'urgent necessitat de finançament del partit, proposo encarregar loteria de Nadal, administrat per Tresoreria, amb participacions de 2,5€ més una comissió de 0,50€. És a dir que per cada 3€ el partit es quedaria amb 0,50€.
La quantitat segurament no ens resoldrà el problema de base, però si que el mitigarà i ens ajudarà al menys a finançar el Congrés i qui sap què més.
Per arribar a temps pel Congrés demano que aquesta votació sigui urgent, que comenci, a pode ser demà, dia 8 d'octubre, a les 12 del vespre, i acabi el 16 d'octubre a la mateixa hora, per donar temps a comprar el numero i imprimir les participacions.

Data de finalització: 16/10/2016
1
vots
implemented
Proposta (#1): Aprovo la venda de Loteria de Nadal del partit
Escrit per pautax el 7 Oct 16 a les 22:46.
Aprovar la venda de Loteria de Nadal exclusivament per finançar el partit

Llegiu els 6 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 16 Oct 16 at 14:32) >>

Proposta de suport a Ara en Comú Catalunya i Recortes Cero  
Escrit per pautax el 20 Oct 15 a les 14:06. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Un cop més la situació política catalana ha canviat radicalment. Hem vist sorgir en poc temps una nova força política, en principi sense cap ànim de participar en les eleccions, però amb la intenció de crear una forta pressió perquè la resta de forces, que es diuen democràtiques, conflueixin i acceptin una regeneració democràtica total.

Aquesta força està constituïda per persones independents sorgides de diferents partits polítics, del Front Cívic, EUiA, uns pocs d'ICV, bastant gent donada de baixa de Podem i un grup de Barcelona en Comú, tots ells convençuts que s'ha d'acabar amb la política de despatxos. On també podem trobar bastant gent de Pirates, tots ells activistes, i les marees groga, blanca i verda, a part de la PAH.

Ara en Comú és una força en creixement. I una de les seves impulsores ha sigut una pirata, seguida per tres pirates més, als que se'ls hi han anat sumant més companys fins a una xifra que avui ja no podem conèixer.

Les condicions d'Ara en Comú Catalunya són:

- Impulsar un procés constituent amb totes les sinergies possibles arreu de l'Estat.
- Construir un programa de transformació que prengui en consideració i referència l'essencial de les reivindicacions dels moviments socials avui presents a Catalunya
- Actuar com a grup propi al Parlament, sense en cap cas la seva articulació contribueixi a aprofundir les divisions electorals de l'espai transformador en l'àmbit estatal.
- Establir mecanismes de control ciutadà sobre els i les electes, entre ells l'acceptació d'una carta ètica i la vinculació als acords de les assemblees ciutadanes que els donen suport.
- Conformar la candidatura en un procés de primàries obert i participatiu.

Aquesta votació romandrà oberta fins a les 12.00 del 4 novembre.
4
vots
implemented
Proposta (#1): Donar suport a Ara en Comú
Escrit per pautax el 20 Oct 15 a les 14:06.
Ara en Comú Catalunya ha apostat per entrar en la coalició que vol liderar Barcelona en Comú, pel que ha posat sobre la taula les seves condicions, molt coincidents amb l'esperit que promou la força barcelonina.

Per tot això demanem que el partit doni el seu suport electoral, si calgués, a Ara en Comú Catalunya, per fer més força dins la coalició que Barcelona en Comú ha proposat. Sempre recordant que donar suport no és participar. Per donar suport no cal anar de la mà amb ningú ni coincidir en tot, però sí que es pot influenciar i participar en el redactat, per exemple, del programa.
-8
vots
implemented
Proposta (#2): Donar suport a Recortes Cero
Escrit per pautax el 28 Oct 15 a les 23:43.
Dies enrere Recortes Cero es va posar en contacte amb nosaltres per proposar-nos anar amb ells aquest 20 de desembre en una candidatura unitària. Degut que per votació no ens podem presentar, creiem que el més adient es donar la possibilitat als nostres companys de donar suport a la seva candidatura.
Hem de tenir present que donar suport a Recortes Cero no està renyit amb seguir donant-li a Ara en Comú Catalunya, ja que pel que sabem aquesta formació no es presentarà a les generals.

Llegiu els 1 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 29 Oct 15 at 21:38) >>

Nou Local social de Pirates  
Escrit per pautax el 26 Aug 15 a les 18:57. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Es tracta de trobar un lloc que supleixi Riereta.
Pels que no ho heu viscut, Riereta era un antro al Raval, petit i incomoda, però que enamorava.
Creiem que pel bé del partit cal tornar a gaudir un lloc com aquell, on podem fer xarrades, una birreta i, tot seguit, anar a sopar. Un lloc on es poden muntar algunes trobades o, fins i tot, cinema, alguna conferència o tallers de transparència i participació amb streaming, que ens anirien molt bé pels nous regidors.

Aquesta votació s'obrirà el 15 de setembre a les 23.59 i es tancarà el 30 de setembre a les 23.59
18
vots
implemented
Proposta (#1): INCEPTUM
Escrit per pautax el 26 Aug 15 a les 18:57.
Inceptum està constituida com fundació i muntada pel company Sirius. Tots els patrons de la fundació som pirates. En Borja, el Darío, la Lorena i, jo mateix, en Pau.

Inceptum està al carrer Rector Triado n. 31, a pocs metres de la parada de Metro de Hostafrancs.

Sants és un barri molt emblemàtic i cèntric, on hi ha bars i tapeo barats. La proposta és sobra la utilització d'una gran sala d'uns 50 m2, molt acollidora, amb cablejat de xarxa i molt bona connexió. El lloguer seria de 80€ mensuals nets amb tot inclòs, vint menys que a Riereta. També hi ha espai per fer d'armari pirata, on cabria tot el que ara mateix tenim emmagatzemat.

Inceptum obrirà, si res ho impedeix, el pròxim 1 d'octubre. Ens anirà molt bé començar el més aviat possible per tenir-ho tot preparat per les generals.

Avantatges:
1- El preu, que és molt baix pel que ofereix. De fet jo oc el tresorer de la fundació i sé que els 80€ ni tan sols cobreixen el cost.
2- La quantitat de metres i la seva versatilitat.
3- La capacitat d'emmagatzematge, de fet ara mateix ja estem guardant material i mobiliari.
4- La situació, a un barri emblemàtic, a peu de Metro i a prop de l'estació de Sants
5- Microones per escalfar menjar precuinat i frigorífic amb begudes, molt pràctic per campanyes electorals.
6- Accés d'alta velocitat a internet.
7- La més important, estem com a casa, perquè està muntat per pirates en clau pirata.

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Contribuir a Agora Voting  
Escrit per pautax el 19 Oct 14 a les 18:32. Categoria global: Participació ciutadana. Not an idea
Apart de per donar un cop de ma als creadors d'Agora Voting, creiem molt necessari entrar dins el seu sistema, per donar cobertura des de el nostre partit a totes les candidatures on participem.
De fet el que proposem és tenir la possibilitat de garantir els sistemes de participació ciutadana, per fer primaries o votacions més complexes, a més de convertir-ho en una aportació fisica del partit.
Nosaltres, en contra d'altres partits socis, no podrem aportar diners a les diferentes coalicions, però sí la nostra experiencia organizative i els nostres sistemes de participació ciutadana, amb l'ajut de la nostra tecnologìa i assessorament professional, que podem valorar perquè es tingui pressent.
Per tot això proposo participar en el sistema de contribució d'Agora Voting, el millor sistema de votació i participació actual, pirata al 100%.
https://www.indiegogo.com/projects/software-primarias-elecciones-generales-2015 #home

Data de finalització 19/11/2014
0
vots
closed
Solució #1: Màquina virtual amb cost de 250€
Escrit per pautax el 19 Oct 14 a les 18:32.
Aquesta opció, la millor al meu veure, inclou una màquina virtual amb el software instal·lat, amb les credencials per una llista d'autoritats.
https://www.indiegogo.com/projects/software-primarias-elecciones-generales-2015 /contributions/new?perk_amt=250&perk_id=2398730

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Nova aportació a Cafè amb Llet  
Escrit per pautax el 4 Oct 14 a les 20:12. Categoria global: Cultura. Finalitzada
Cafè amb llet torna a demanar a la ciutadania un ajut econòmic per a continuar amb la seva publicació. El partit ha publicat en tot moment les edicions de la revista a través de les llistes de correu, així com la transparència del seus comptes.

Aquest és el enllaç de la seva proposta: http://www.verkami.com/projects/9629-en-un-pais-normal-el-poder-te-por-de-la-pr emsa

Data de finalització d'aquesta votació 31/10/2014
26
vots
implemented
Proposta (#1): Fer una aportació de 153€
Escrit per pautax el 4 Oct 14 a les 20:12.
Ara mateix des de la Tresoreria del partit podríem fer front a una despesa semblant a l'anterior, que va ser de 153€, que ens donaria visibilitat a la seva revista (si ens publiquen l'anunci, ja que l'anterior anunci va ser cedit a Multireferèndum tot respectant la voluntat de Cafè amb llet de no ser vinculat amb cap partit polític concret).

Llegiu els 2 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 18 Oct 14 at 00:32) >>

Ajut econòmic a la Confederació  
Escrit per pautax el 1 Jun 14 a les 22:22. Categoria global: Economia. Finalitzada
Aun sabiendo que no tenemos ningún compromiso contractual en ayudar o corresponder con la deuda adquirida por la Confederación, en relación a los gastos ocasionados por la campaña de los niños robados. Por coherencia como partícipes de dicha Confederación y por no haber votado en contra sino que solo nos abstuvimos, creo que lo mejor sería aprobar un gasto extraordinario, pequeño en realidad, para ayudar a nuestros socios a devolver el dinero a los donantes que han visto frustradas sus expectativas
16
vots
implemented
Proposta (#1): Ayudar económicamente a la Confederación
Escrit per pautax el 1 Jun 14 a les 22:22.
Ayudar con 150€
-5
vots
implemented
Proposta (#2): No ayudar
Escrit per XaviP el 10 Jun 14 a les 22:48.
Si crees que no debemos responsabilizarnos por la deuda o hermanarnos con la confederación en este aspecto.
-15
vots
implemented
Proposta (#3): Ayudar a la Confederación plenamente.
Escrit per XaviP el 10 Jun 14 a les 22:52.
Si crees que debemos apoyar y hermanarnos plenamente con la Confederación en este aspecto.

Llegiu els 8 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 2 Oct 14 at 17:47) >>

POSIBLE PRÉSTAMO A LA CONFEDERACIÓN PIRATA  
Escrit per pautax el 22 May 14 a les 02:03. Categoria global: Economia. Won't implement
Tresorería de Pirata.cat, en previsión que la Confederación Pirata, a la que pertenecemos como socios con todos los derechos, no pueda hacer frente de manera inmediata al coste de la campanya de los niños robados, pide permiso para hacer un préstamo a la Confederación, en principo no superior a los mil euros.
Como todos sabéis, Pirata.cat no puede donar dinero a la Confederación para dicha Campaña, ya que el voto positivo no llegó a los dos tercios requeridos, pero sí, en caso que la asamblea lo acepte, puede prestar dinero de manera eventual.
Debo decir que la Confederación todavía no ha pedido ningún préstamo o ayuda, ni siquiera lo ha insinuado, sin embargo, Tresoreria es consciente que corre este riesgo.

La votación se cerrará el domingo 25 a las 23:59 horas.

Comentaris del desenvolupador
1- Actualmente, nuestro presupuesto total es de 1.787,82€. Un préstamo de 1.000€ supone un 55,9% de nuestro presupuesto, si bien es cierto que el 1 de junio entrarán 499,17€ y el 1 de julio otros 65€, en concepto de cuotas voluntarias; y que en caso de aprobarse, el préstamo a la Confederación probablemente sea menor a 1.000€.

Te recordamos que puedes consultar nuestras cuentas en http://pirata.cat/comptes
0
vots
closed
Solució #1: Acceptar fer el préstec
Escrit per pautax el 22 May 14 a les 02:03.
Aceptar hacer el préstamo en caso de ser necesario

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Projecte de les noves samarretes  
Escrit per pautax el 27 Sep 12 a les 01:33. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Una vez analizados y comprobados los posibles proveedores de camisetas, me ha parecido que el mejor es: "La Paz", c/ Mendez Núñez 14, de Barcelona.
Se oferta en paquetes de 16 camisetas por talla, tanto en blanco como en negro, a 2,50€ por camiseta a cambio de una cantidad no determinada, pero en todo caso mayor de 100 unidades. La camiseta está confeccionada con un 95% de algodón y un 5% de elastómero, eso último muy extraño por ser una prenda sencilla y barata, tanto que ayer lo comprobé por mí mismo.
El mismo importador oferta una sudadera de capucha, abierta por completo con cremallera y pantalón incluido, a 11€ la unidad en paquetes de 50. Los colores son: negro, marino y gris vigoré. En caso de decidirnos aconsejaría el gris y el negro en dos tallas centrales.
Tanto la camiseta como la sudadera las oferta en las tallas M, L, XL y XXL.

El polo lo he encontrado en Camimpress, av/ Barcelona 18, de Sant Joan Despí.
De los tres modelos ofertados he escogido uno de piqué 100% algodón, de 195 gr. Bien confeccionado, buen patrón y con aberturas laterales. Se entrega en cajas de 36 unidades por talla y color. Tallas: S, M, L, XL y XXL. Y sale a 4,40€ en blanco y a 4,95€ en color.
También dispone de camisetas 100% algodón a 1,69€ la unidad en cajas de a 100, o a 1,86€ en paquetes de 10, en blanco. Y a 2,23€ en cajas de a 100, o a 2,45 en paquetes de 10, en negro, rojo, naranja y marino.
No obstante la diferencia de precio, por la calidad recomiendo la anterior.

Del mismo proveedor he escogido una gorra sin costura delantera para facilitar el serigrafiado, de algodón 100%. Las vende a 1,19€ la unidad en cajas de 100 o a 1,25 en paquetes de 25, tanto en blanco como en negro. También dispone de una divertida bandana que sale a 1,33 la unidad en cajas de 100 o 1,40€ en paquetes de 25; igualmente en blanco y negro.

Bolsas, petates, mochilas, maletines para ordenador... bolígrafos, rotuladores, blocs de notas, carpetas... Lo que se quiera, pero más adelante, cuando tengamos las cosas más claras y una tienda para comercializarlas. Ahora aconsejo lo mínimo para la fiesta Pirata: camisetas y bandanas, y si mucho apuramos, sudaderas solo en gris y dos tallas.
______________________________________________


[....]
79
vots
implemented
Proposta (#1): Fabricar y comercializar directamente
Escrit per pautax el 27 Sep 12 a les 01:33.
En resumen:
Una camiseta saldría, fabricándose un mínimo de 100 unidades, a 0,30€ de pantalla, 0,28€ de impresión y 2,50€ de material, en el caso del color blanco.
Total: 3,08€ más el 21% de IVA = 3,73€.
Y en caso del negro, 0,30€ de pantalla, 0,35€ de impresión y 2,5€ de material.
Total: 3,15€ más el 21% de IVA = 3,81€.

Para calcular el precio del polo necesito el logo exacto para valorar el bordado, pero aproximadamente saldría por 6€ más IVA = 7,25€ como máximo.
Mientras que una bandana podría salir, con nuestro logo serigrafiado, por 2,45€ con el IVA incluido.
-28
vots
implemented
Proposta (#2): No comercializar
Escrit per HernanT el 30 Sep 12 a les 12:58.
Ley Orgánica 8/2007, de 4 de julio, sobre financiación de los partidos políticos.

http://noticias.juridicas.com/base_datos/Admin/lo8-2007.t2.html#t2

Artículo 6. Actividades propias.

Uno. Los partidos políticos no podrán desarrollar actividades de carácter mercantil de ninguna naturaleza.

Dos. No se reputarán actividades mercantiles las actividades propias a que se refiere la letra b del apartado dos, artículo 2.

Tres. Los ingresos procedentes de las actividades propias del partido político, los rendimientos procedentes de la gestión de su propio patrimonio, así como los beneficios derivados de sus actividades promocionales y los que puedan obtenerse de los servicios que puedan prestar en relación con sus fines específicos, precisarán la identificación del transmitente cuando la transmisión patrimonial al partido político sea igual o superior a 300 euros.

Llegiu els 8 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 3 Oct 12 at 16:42) >>