IdeaTorrent

Sala d'espera Sala d'espera
Votacions Votacions
En desenvolupament En desenvolupament
Finalitzades Finalitzades

Usuari: pautax

Vendre Loteria de Nadal per finançar el partit  
Escrit per pautax el 7 Oct 16 a les 22:46. Categoria global: Economia. Finalitzada
Degut l'urgent necessitat de finançament del partit, proposo encarregar loteria de Nadal, administrat per Tresoreria, amb participacions de 2,5€ més una comissió de 0,50€. És a dir que per cada 3€ el partit es quedaria amb 0,50€.
La quantitat segurament no ens resoldrà el problema de base, però si que el mitigarà i ens ajudarà al menys a finançar el Congrés i qui sap què més.
Per arribar a temps pel Congrés demano que aquesta votació sigui urgent, que comenci, a pode ser demà, dia 8 d'octubre, a les 12 del vespre, i acabi el 16 d'octubre a la mateixa hora, per donar temps a comprar el numero i imprimir les participacions.

Data de finalització: 16/10/2016
1
vots
implemented
Proposta (#1): Aprovo la venda de Loteria de Nadal del partit
Escrit per pautax el 7 Oct 16 a les 22:46.
Aprovar la venda de Loteria de Nadal exclusivament per finançar el partit

Llegiu els 6 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 16 Oct 16 at 14:32) >>

Proposta de suport a Ara en Comú Catalunya i Recortes Cero  
Escrit per pautax el 20 Oct 15 a les 14:06. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Un cop més la situació política catalana ha canviat radicalment. Hem vist sorgir en poc temps una nova força política, en principi sense cap ànim de participar en les eleccions, però amb la intenció de crear una forta pressió perquè la resta de forces, que es diuen democràtiques, conflueixin i acceptin una regeneració democràtica total.

Aquesta força està constituïda per persones independents sorgides de diferents partits polítics, del Front Cívic, EUiA, uns pocs d'ICV, bastant gent donada de baixa de Podem i un grup de Barcelona en Comú, tots ells convençuts que s'ha d'acabar amb la política de despatxos. On també podem trobar bastant gent de Pirates, tots ells activistes, i les marees groga, blanca i verda, a part de la PAH.

Ara en Comú és una força en creixement. I una de les seves impulsores ha sigut una pirata, seguida per tres pirates més, als que se'ls hi han anat sumant més companys fins a una xifra que avui ja no podem conèixer.

Les condicions d'Ara en Comú Catalunya són:

- Impulsar un procés constituent amb totes les sinergies possibles arreu de l'Estat.
- Construir un programa de transformació que prengui en consideració i referència l'essencial de les reivindicacions dels moviments socials avui presents a Catalunya
- Actuar com a grup propi al Parlament, sense en cap cas la seva articulació contribueixi a aprofundir les divisions electorals de l'espai transformador en l'àmbit estatal.
- Establir mecanismes de control ciutadà sobre els i les electes, entre ells l'acceptació d'una carta ètica i la vinculació als acords de les assemblees ciutadanes que els donen suport.
- Conformar la candidatura en un procés de primàries obert i participatiu.

Aquesta votació romandrà oberta fins a les 12.00 del 4 novembre.
4
vots
implemented
Proposta (#1): Donar suport a Ara en Comú
Escrit per pautax el 20 Oct 15 a les 14:06.
Ara en Comú Catalunya ha apostat per entrar en la coalició que vol liderar Barcelona en Comú, pel que ha posat sobre la taula les seves condicions, molt coincidents amb l'esperit que promou la força barcelonina.

Per tot això demanem que el partit doni el seu suport electoral, si calgués, a Ara en Comú Catalunya, per fer més força dins la coalició que Barcelona en Comú ha proposat. Sempre recordant que donar suport no és participar. Per donar suport no cal anar de la mà amb ningú ni coincidir en tot, però sí que es pot influenciar i participar en el redactat, per exemple, del programa.
-8
vots
implemented
Proposta (#2): Donar suport a Recortes Cero
Escrit per pautax el 28 Oct 15 a les 23:43.
Dies enrere Recortes Cero es va posar en contacte amb nosaltres per proposar-nos anar amb ells aquest 20 de desembre en una candidatura unitària. Degut que per votació no ens podem presentar, creiem que el més adient es donar la possibilitat als nostres companys de donar suport a la seva candidatura.
Hem de tenir present que donar suport a Recortes Cero no està renyit amb seguir donant-li a Ara en Comú Catalunya, ja que pel que sabem aquesta formació no es presentarà a les generals.

Llegiu els 1 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 29 Oct 15 at 21:38) >>

Nou Local social de Pirates  
Escrit per pautax el 26 Aug 15 a les 18:57. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Es tracta de trobar un lloc que supleixi Riereta.
Pels que no ho heu viscut, Riereta era un antro al Raval, petit i incomoda, però que enamorava.
Creiem que pel bé del partit cal tornar a gaudir un lloc com aquell, on podem fer xarrades, una birreta i, tot seguit, anar a sopar. Un lloc on es poden muntar algunes trobades o, fins i tot, cinema, alguna conferència o tallers de transparència i participació amb streaming, que ens anirien molt bé pels nous regidors.

Aquesta votació s'obrirà el 15 de setembre a les 23.59 i es tancarà el 30 de setembre a les 23.59
18
vots
implemented
Proposta (#1): INCEPTUM
Escrit per pautax el 26 Aug 15 a les 18:57.
Inceptum està constituida com fundació i muntada pel company Sirius. Tots els patrons de la fundació som pirates. En Borja, el Darío, la Lorena i, jo mateix, en Pau.

Inceptum està al carrer Rector Triado n. 31, a pocs metres de la parada de Metro de Hostafrancs.

Sants és un barri molt emblemàtic i cèntric, on hi ha bars i tapeo barats. La proposta és sobra la utilització d'una gran sala d'uns 50 m2, molt acollidora, amb cablejat de xarxa i molt bona connexió. El lloguer seria de 80€ mensuals nets amb tot inclòs, vint menys que a Riereta. També hi ha espai per fer d'armari pirata, on cabria tot el que ara mateix tenim emmagatzemat.

Inceptum obrirà, si res ho impedeix, el pròxim 1 d'octubre. Ens anirà molt bé començar el més aviat possible per tenir-ho tot preparat per les generals.

Avantatges:
1- El preu, que és molt baix pel que ofereix. De fet jo oc el tresorer de la fundació i sé que els 80€ ni tan sols cobreixen el cost.
2- La quantitat de metres i la seva versatilitat.
3- La capacitat d'emmagatzematge, de fet ara mateix ja estem guardant material i mobiliari.
4- La situació, a un barri emblemàtic, a peu de Metro i a prop de l'estació de Sants
5- Microones per escalfar menjar precuinat i frigorífic amb begudes, molt pràctic per campanyes electorals.
6- Accés d'alta velocitat a internet.
7- La més important, estem com a casa, perquè està muntat per pirates en clau pirata.

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Eleccions a la Coordinadora Administrativa del 2015  
Escrit per fgarrobo el 27 May 15 a les 02:24. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Com indiquen els nostres Estatuts, la Junta Directiva s'ha de reonovar un cop l'any, però el 19 de gener es va prorrogar la mateixa durant 6 mesos, fins a l'Assemblea General de juny (https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/281/ ).

Aquesta elecció s'haurà de realitzar segons els nous Estatuts i Reglament aprovats per l'Assemblea General, i que estan en segona ratificació (en cas de no aprovar-se, es realitzarien segons indiquen els Estatuts actualment vigents).

Els Estatuts i Reglament indiquen que:

- Els membres de la Coordinadora Administrativa seran elegits d'entre els afiliats i pels afiliats, simpatitzants i amics verificats.

- Seran elegits mitjançant vot lliure i secret d'entre tots els membres del partit que es postulin per a això:
a. Un coordinador general.
b. Un coordinador territorial.
c. Un secretari.
d. Un tresorer.
e. Un nombre imparell de vocals que s'acordaran en l'Assemblea General en què es convoquin eleccions a la Coordinadora. Aquest criteri es prendrà perquè el nombre total de membres sigui imparell.

- Per poder ser candidat s'haurà de presentar sol·licitud formal per escrit a la Coordinadora Administrativa o l'Òrgan gestor que realitzi les seves funcions en aquest moment.
a. La sol·licitud serà personal.
b. Haurà de contenir el càrrec, o càrrecs, al qual s'opta.
c. Es consideraran electes els candidats que hagin obtingut el major nombre de vots en cada un dels càrrecs, mentre que en vocals seran els més votats fins a completar el nombre a triar.
d. La resta de candidats es consideren "suplents", sempre que hagin obtingut un nombre de vots més gran que zero.

[....]
35
vots
implemented
Proposta (#2): Carles Hernàndez (Tresorer)
Escrit per alterept el 12 Jun 15 a les 10:58.
Em dic Carlos Hernàndez, tinc 57 anys i visc a Barcelona.
Durant més de 35 anys he estat fonamentalment orientat cap a la meva feina -bàsicament analista de negocis- i participant escassament en els moviments polítics o associatius, opinant de manera critica, abstenint en eleccions o votant a grups minoritaris segons les ocasions, poca cosa...

Fa uns 3 anys que he deixat de treballar, i des de llavors he intentat recuperar aquest temps perdut col·laborant amb diverses associacions, d'algunes he sortit perquè no m'acabava d'agradar el que veia en el seu funcionament intern. Buscant mes opcions vaig trobar PIRATES; els valors, la transparència, em van cridar l'atenció i després d'assistir a un parell de jornades en què vaig poder veure que aquests valors eren alguna cosa més que façana, em vaig decidir a afiliar-me. Un cop dins, em va sorgir el dubte sobre com podia col·laborar. la ultima vegada que vaig programar alguna cosa va ser en COBOL i les instruciones es processaven a través de targetes perforades, estava clar que per aquesta banda poc podia aportar.

Les funcions administratives -com en aquest cas la Tresoreria- són poc glamuroses, però realment molt necessàries. Aqui si crec que puc aportar la meva contribució per seguir mantenint el mateix nivell de rigor i transparència que fins ara.
27
vots
implemented
Proposta (#3): Dario Castañé (Vocal)
Escrit per dario el 14 Jun 15 a les 23:32.
Tinc 29 anys i sóc regidor pirata per una confluència a la ciutat d'Igualada.

Afiliat a PIRATA.CAT des de 2010, enginyer informàtic per la UOC, ex-coordinador TIC del partit, candidat pel Senat al 2011, cap de llista a les europees de 2014 i actualment treballo com administrador de sistemes.

A nivell personal, he estat vinculat al món de la cultura lliure amb Qomun. I porto anys vinculat al món del software lliure, tant com usuari o desenvolupador (més aviat beta-tester), havent participat en associacions locals de Linux i informàtica des dels 14 anys. Actualment la meva dedicació principal ha estat Mieli, un programari de participació ciutadana https://github.com/pirata-cat/mieli
31
vots
implemented
Proposta (#4): Ariadna Hormigo (Vocal)
Escrit per sensecomentaris el 14 Jun 15 a les 23:45.
Tinc 25 anys sóc de Palamós i formo part de Pirates de la Mitja Costa Brava. Estudio Arquitectura Tècnica a la UDG, sóc fotògrafa i m'interessa la tecnologia per l'àrea creativa.

Fa mig any que vam crear la territorial a Palamós, juntament amb altres pirates. He sigut cap de llista del meu poble i hem quadruplicat els vots, però seguim treballant per la vila de Palamós torni a ser una terra de pirates com antigament.

El que més m'agrada de pirates és el que estic aprenent i el que hem queda per aprendre.
32
vots
implemented
Proposta (#5): Francisco Garrobo (Coordinador Territorial)
Escrit per fgarrobo el 15 Jun 15 a les 00:01.
Tengo 28 años y soy militante en Barcelona. Soy afiliado a Pirates desde 2011 y he estado trabajando en las últimas campañas electorales coordinando y realizando tareas frente a las Juntas Electorales, además de ser vocal de la última junta del partido. En Barcelona formo parte de la comisión de comunicación y transparencia de Capgirem Barcelona.

Fuera del partido, soy participante de la Asociación de Vecinos de Guineueta, donde vivo, y de la de Ciutat Meridiana, donde milito contra los desahucios, así como socio de la Asociación 500x20 (también antidesahucios) y participante en la coordinadora SAP Muntanya (sanidad). Además soy miembro de la gestora del Casal Social Ocupado La Vaina y colaboro con el Casal Popular Tres Voltes Rebel.

Presento candidatura para ser Coordinador Territorial con la voluntad de impulsar las agrupaciones locales y poder tejer una red local que lance al partido a nivel de militantes, algo que ahora mismo falta.
32
vots
implemented
Proposta (#6): Lourdes Prieto (Coordinadora General)
Escrit per pautax el 16 Jun 15 a les 00:17.
Tinc 45 anys i sóc pirata des del 2012, encara que voto a Pirates des del primer moment i sempre m'he sentit com tal, fins i tot abans que el partit neixes. He sigut candidata pirata a les ultimes eleccions municipals, per l'Hospitalet de Llobregat, on vaig ser escollida número nou a través de primàries obertes.

Entre altres coses sóc diplomada en biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Barcelona. Administrativa tècnica especialitzada. Especialista en tècniques de suport psicològic i social. He rebut cursos sobre gestió del coneixement i intel·ligència competitiva, gestió de dades i documentació en la sanitat.

A més de col·laborar intensament amb Pirates de l'Hospitalet, en aquests moments sóc enllaç sindical de la CGT, a la sanitat publica, i treballo a l'ICS de la Torrassa a l'Hospitalet de Llobregat.

Crec que estic preparada per presentar-me com Coordinadora General a Pirates de Catalunya, per ajudar al partit a fer-se gran i influent, sense perdre el seu esperit independent i democràtic, i l'horitzontalitat que el caracteritza i tant estimo.
28
vots
implemented
Proposta (#7): Pau Taxonera (Suplent a Coordinador Territorial)
Escrit per pautax el 16 Jun 15 a les 13:40.
Tinc 65 anys, tresorer, fins ara, de Pirates de Catalunya. Juntament amb en Francisco Garrobo he sigut un dels impulsors de la creació de les territorials, que han de configurar i potenciar el nostre partit.
Em presento com a suplent per ajudar al company Garrobo, a coordinar les territorials que ara mateix s'estan creant. Sé que no està contemplat el càrrec, però també que per una tasca tan vital com aquesta es necessita un suplent.
35
vots
implemented
Proposta (#8): Javier Acedo (Secretari)
Escrit per jacedo el 16 Jun 15 a les 15:24.
Tengo 36 años, ingeniero de telecomunicación de formación y trabajando en proyectos relacionados con la neurociencia aplicada. Afiliado desde 2014 pero siguiendo el partido desde 2012 con especial interés por la democracia directa y el acceso a la información de forma transparente.

Pertenezco a la territoral del Baix Llobregat encargándome de la parte de comunicación. En estas elecciones municipales he participado en la confluencia que se creó en Sant Joan Despí por Podemos, Pirates y Equo.

Aprovecho la renovación de la junta para dar un paso al frente y ponerme a disposición para ayudar en la gestión administrativa del partido como secretario.
33
vots
implemented
Proposta (#9): Soledad Toledo (vocal)
Escrit per Sol el 17 Jun 15 a les 13:28.
Enfermera, 27 años, afiliada a Pirates de Catalunya desde 2011 y militante de Pirates de Terrassa.

En Pirates he colaborado en muchas de las campañas que hemos realizado, Yo Avalo (antes de ser afiliada), Megacomplaint, Parents 2 Parents... Participé en el Congreso de European Pirates en Barcelona y en los Congresos que hemos realizado en Arenys. He ido en listas de Pirates como "relleno" en algunas elecciones, en las últimas europeas de número 6 y en las municipales del 24 de mayo en la candidatura de Pirates de Mollet, ya que no nos presentamos en Terrassa. He colaborado también como miembro de la Junta, en el cargo de Secretaria General.

Participo regularmente en la redacción y corrección de todo tipo de documentos, en la gestión de redes sociales (Facebook) y en la comunicación con afiliados (boletín).

Conozco el funcionamiento interno de Pirates y mi principal motivación es ser de ayuda a los nuevos miembros que se incorporan a la Junta.
25
vots
implemented
Proposta (#10): Aida Regi (vocal,suplent de Coordinadora General)
Escrit per bitty el 17 Jun 15 a les 22:26.
Sóc l'Aida, sóc enginyera en informàtica i estic afiliada a Pirates de Catalunya des de gairebé els seus inicis.
Actualment visc a l'Hospitalet de Llobregat i col·laboro activament amb la territorial d'aquest municipi, on hem aconseguit que els pirates passéssim de ser uns grans desconeguts a ser un partit clau per a molts ciutadans i en la candidatura Canviem l'Hospitalet.

La principal motivació per a presentar-me al càrrec és donar suport principalment a la Coordinadora General i a tots els membres que ho necessitin.

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Reforma del punto W del Reglamento sobre las Agrupaciones Territoriales  
Escrit per fgarrobo el 11 Jun 14 a les 15:00. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
- FINALIZACIÓN: ASAMBLEA GENERAL DEL 21 DE JUNIO -

Ante las elecciones locales, se realiza la propuesta para territorializar el partido, dando al trabajo local una base importante en el partido.

Los objetivos son descargar a los grupos de trabajo y AG, aumentar la participación al acercar el partido a su territorio, organizarnos de cara a las municipales y relacionarnos con AVV, grupos sociales, asambleas... para extender nuestro ideario e, incluso, ofrecer nuestras herramientas.

PAD: http://pirates.pad.atkn.net/TerritorializacionPartido

ENMIENDA A LA TOTALIDAD DEL PUNTO W DEL REGLAMENTO

W) De las agrupaciones territoriales.
1. Creación
- 1. Podrán constituirse agrupaciones de ámbito territorial con, al menos, 5 afiliados
- 2. La iniciativa de constitución de una agrupación territorial corresponde a la Junta Directiva o a la mayoría simple de los afiliados pertenecientes al órgano territorial que se propone constituir
- 3. La aprobación de una agrupación territorial corresponde a la Junta Directiva. Un miembro de la misma deberá estar presente en la asamblea de constitución para dar fe del proceso
- 4. Recibida una propuesta de constitución de una agrupación territorial por parte de los afiliados, la Junta Directiva resolverá antes de 30 días
- 5. Si la Junta Directiva rechaza la constitución de una agrupación territorial, los interesados pueden solicitar la revisión de la decisión en la Asamblea General
- 6. Las agrupaciones territoriales actuarán como delegaciones del Partido en su ámbito territorial
- 7. Las agrupaciones territoriales pueden formarse como agrupaciones de ámbito municipal, comarcal o provincial
- 8. Los afiliados de los municipios donde existan órganos territoriales inferiores al municipal, como barrios o distritos, podrán formar también territoriales coincidentes con estos órganos, siempre y cuando no sustituyan a la agrupación territorial del municipio

[....]
17
vots
implemented
Proposta (#1): Aprobar la enmienda al punto W del Reglamento
Escrit per fgarrobo el 11 Jun 14 a les 15:00.
Esta aprobación será en primera lectura y necesita el apoyo de 2/3 de los que voten, según el punto V.4 del Reglamento del Partido.

En caso de aprobarse, esta modificación entrará provisionalmente en vigor hasta que se produzca la aprobación definitiva en la asamblea de septiembre, tal y como figura en el punto V.5 del Reglamento.
-7
vots
implemented
Proposta (#2): 2.1 Fusió dels 3 càrrecs en 1 en cas de menys de 10 membres
Escrit per Marc HC el 11 Jun 14 a les 19:02.
Quan es tenen pocs membres és difícil trobar prou gent disposada a ocupar tots els càrrecs i la feina no és tanta com perquè no la pugui fer una sola persona. Aixi també és més senzill i ràpid posar-se en contacte amb la persona en qüestió quan faci falta.
-7
vots
implemented
Proposta (#3): 2.1 Fusió dels 3 càrrecs en 2 en cas de menys de 10 membres
Escrit per Marc HC el 11 Jun 14 a les 19:13.
Alternativament, i si no es vol concentrar totes les responsabilitats en una sola persona, es poden escollir 2 persones que comparteixin les mateixes responsabilitats de forma alternativa cada mes.
11
vots
implemented
Proposta (#4): 2.2 Mínim tres persones responsables, però repartint-ho com vulguin
Escrit per muriel el 11 Jun 14 a les 21:47.
El fet que hi hagi mínim tres persones responsables és expressament (llei dels tres pirates). Tampoc no té sentit crear una territorial on no hi pots trobar ni tres persones que tinguin ganes de fer coses (una persona sola no pot ser una territorial). A més, si la territorial és petita i no té activitat, la responsabilitat serà mínima, i si hi ha molta activitat serà més fàcil trobar-hi voluntaris.

De tota manera, trobo que no cal que la persona que faci de contacte amb les altres entitats sigui la mateixa que sigui responsable davant la junta electoral, així que proposo el text alternatiu perquè amb un mínim de tres responsables s'ho reparteixin com vulguin:

- 2. La asamblea de la agrupación territorial debe elegir mínimo tres responsables (y máximo cuatro) para que se repartan las siguientes cuatro funciones:
-- Coordinador territorial: responsable de la coordinación con la Junta Directiva del Partido y responsable de la custodia de los datos de afiliados en el territorio.
-- Coordinador de comunicación: responsable de gestionar las Redes Sociales, así como actuar de portavoz y realizar comunicaciones públicas. Se puede crear un equipo de trabajo con una persona elegida como responsable.
-- Coordinador de expansión: responsable de las relaciones con otros partidos y entidades del territorio. Se puede crear un equipo de trabajo con una persona elegida como responsable.
-- Coordinador de elecciones: Será el responsable de Pirates de Catalunya frente a la Junta Electoral de Zona.
20
vots
implemented
Proposta (#5): 4.2 Que PIRATA.CAT pugui fer llistes electorals encara q no hi hagi territorial
Escrit per muriel el 11 Jun 14 a les 21:56.
Encara que en general sigui desitjable que hi hagi una territorial que pugui donar suport a la candidatura municipal, es pot donar algun cas excepcional on sigui interessant de fer-ho igualment. Per exemple, en el cas de pobles molt petits on sigui difícil trobar-hi cinc persones, si la territorial encara està en procés de formació, si hi ha un número important de pirates però que no han volgut constituir-se com a territorial, etc. No té sentit que ens autolimitem per reglament, ja que després si volem fer-ho no podrem, i això és una cosa que es pot avaluar fàcilment per cada cas.

Per això, proposo el text alternatiu:

- 2. Serán las encargadas de las listas electorales a las elecciones municipales, en el caso de estar constituidas.
4
vots
implemented
Proposta (#6): Cap minim per fer una territorial en pobles mol petits
Escrit per pautax el 11 Jun 14 a les 22:28.
Seguint el raonament de la Muriel, trobo que és injust reprimir o limitar la constitució d'una territorial, en el cas que el poble sigui mol petit i hagin pocs o sols un pirata amb ganes de fer coses.
9
vots
implemented
Proposta (#7): Que es puguin demanar més recursos d'indrets dins d'una territorial
Escrit per kenneth el 12 Jun 14 a les 12:45.
Si a un indret (barri, municipi o comarca) hi ha un mínim de 3 pirates que volen fer coses però no son prou gent per a fer la seva agrupació local, que la agrupació territorial a la que estiguin adscrits (municipal, comarcal o provincial) pugui demanar recursos de Pirates per a aquell indret.

La agrupació que demani els recursos en serà responsable del seu ús fins que aquell indret que els ha demanat creixi prou com per a constituïr la seva pròpia agrupació local.
4
vots
implemented
Proposta (#8): Que no es digui "territorial"
Escrit per kenneth el 12 Jun 14 a les 12:47.
Que es digui o agrupació local o cercle (com ja va proposar en Jover fa 3 anys). Si aquesta opció és aprovada, obrirem una nova votació per a decidir el nom de les "territorials", a on podrem proposar allò que trobem més adeqüat.

Llegiu els 14 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 12 Dec 14 at 18:53) >>

Contribuir a Agora Voting  
Escrit per pautax el 19 Oct 14 a les 18:32. Categoria global: Participació ciutadana. Not an idea
Apart de per donar un cop de ma als creadors d'Agora Voting, creiem molt necessari entrar dins el seu sistema, per donar cobertura des de el nostre partit a totes les candidatures on participem.
De fet el que proposem és tenir la possibilitat de garantir els sistemes de participació ciutadana, per fer primaries o votacions més complexes, a més de convertir-ho en una aportació fisica del partit.
Nosaltres, en contra d'altres partits socis, no podrem aportar diners a les diferentes coalicions, però sí la nostra experiencia organizative i els nostres sistemes de participació ciutadana, amb l'ajut de la nostra tecnologìa i assessorament professional, que podem valorar perquè es tingui pressent.
Per tot això proposo participar en el sistema de contribució d'Agora Voting, el millor sistema de votació i participació actual, pirata al 100%.
https://www.indiegogo.com/projects/software-primarias-elecciones-generales-2015 #home

Data de finalització 19/11/2014
0
vots
closed
Solució #1: Màquina virtual amb cost de 250€
Escrit per pautax el 19 Oct 14 a les 18:32.
Aquesta opció, la millor al meu veure, inclou una màquina virtual amb el software instal·lat, amb les credencials per una llista d'autoritats.
https://www.indiegogo.com/projects/software-primarias-elecciones-generales-2015 /contributions/new?perk_amt=250&perk_id=2398730

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Nova aportació a Cafè amb Llet  
Escrit per pautax el 4 Oct 14 a les 20:12. Categoria global: Cultura. Finalitzada
Cafè amb llet torna a demanar a la ciutadania un ajut econòmic per a continuar amb la seva publicació. El partit ha publicat en tot moment les edicions de la revista a través de les llistes de correu, així com la transparència del seus comptes.

Aquest és el enllaç de la seva proposta: http://www.verkami.com/projects/9629-en-un-pais-normal-el-poder-te-por-de-la-pr emsa

Data de finalització d'aquesta votació 31/10/2014
26
vots
implemented
Proposta (#1): Fer una aportació de 153€
Escrit per pautax el 4 Oct 14 a les 20:12.
Ara mateix des de la Tresoreria del partit podríem fer front a una despesa semblant a l'anterior, que va ser de 153€, que ens donaria visibilitat a la seva revista (si ens publiquen l'anunci, ja que l'anterior anunci va ser cedit a Multireferèndum tot respectant la voluntat de Cafè amb llet de no ser vinculat amb cap partit polític concret).

Llegiu els 2 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 18 Oct 14 at 00:32) >>

Formar una coalición con EUiA-ICV en Blanes para las próximas municipales  
Escrit per charlytb el 23 Sep 14 a les 14:22. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Desde hace varios meses, estoy trabajando con el grupo municipal de EUiA-ICV en Blanes, en el día a día del pueblo. Formo parte de diversas comisiones de las cuales la más importante es la Comisión Electoral que tiene a su cargo gestionar la candidatura para las próximas municipales 2015.

El portavoz del grupo, Joan Salmerón (EUiA) anunció en marzo la intención de trabajar conjuntamente entre varios partidos para presentar una candidatura conjunta. De entre ellos, contactó conmigo como representante de Piratas en Blanes, y desde ese entonces ya estamos trabajando juntos.

http://www.blanesaldia.com/blanes/15542-euia-de-blanes-designa-como-alcaldable- a-joan-salmeron-y-numero-dos-a-dolors-rubio/

Para todas aquellas personas no residentes en Blanes, y que desconocen la realidad municipal, aquí el partido "fuerte" de la coalición EUiA-ICV es EUiA, es decir la marca catalana de Izquierda Unida. Ello se debe a la numerosa inmigración andaluza de Ardales (Málaga), municipio en el cual suele gobernar Izquierda Unida. En unas elecciones municipales en las que EUiA e ICV se presentaron por separado, EUiA obtuvo dos regidores mientras que ICV ninguno.

Actualmente la composición del Ajuntament de Blanes es: PSC 8, CiU 5, EUiA-ICV 4 (3 de EUiA), PP 3 y una regidora no adscrita (ex-PSC). Gobierna actualmente el PSC en minoría con apoyos puntuales del PP.

Estamos trabajando muy fuerte, al punto de aspirar a ganar las elecciones. El grupo municipal de EUiA-ICV es de lejos el más activo en Blanes, y el que tiene más militancia, además del que más trabaja en el Ajuntament. Con la más que previsible caída del PSC, creemos que podemos pegar un subidón que nos lleve a gobernar Blanes.

La Asamblea Pirata de Blanes (4 personas) ha decidido por unanimidad formar la coalición, y solicitamos a la Asamblea General que, a través del SPC ratifique dicho acuerdo. Se ha de tener muy en cuenta que, en caso de no ratificarse el acuerdo, Pirates no podrá presentar candidatura municipal en solitario, dada la escasez de activistas.

[....]

Comentaris del desenvolupador
Esta votación se cerrará el martes 14 de octubre a las 23:59 h. La normativa sobre coaliciones establece que se deben realizar dos votaciones separadas por tres meses, por lo que de aprobarse esta votación, se procederá a refrendarla del 24 de diciembre de 2014 al 13 de enero de 2015.
23
vots
implemented
Proposta (#1): Aceptar concurrir en coalición con EUiA-ICV en Blanes
Escrit per charlytb el 23 Sep 14 a les 14:22.
Ratificar el acuerdo de la Asamblea de Piratas de Blanes
-20
vots
implemented
Proposta (#2): Aceptar integrarse en la candidatura, aunque sin ir en coalición
Escrit per charlytb el 23 Sep 14 a les 14:27.
Que Pirata.cat aporte algunos candidatos a la lista de las municipales de EUiA-ICV, y que al lado de su nombre aparezca entre paréntesis "Pirata.cat". Eso implicaría que no iríamos en coalición, sino que se daría un apoyo externo.
-2
vots
implemented
Proposta (#3): (Eliminada por duplicada)
Escrit per charlytb el 23 Sep 14 a les 14:28.
Solución eliminada por duplicada
17
vots
implemented
Proposta (#4): Coaligarse con grupos políticos que respeten incondicionalmente la DUDH
Escrit per pautax el 23 Sep 14 a les 23:41.
Concurrir en coalición o integrarse en la Candidatura con este tipo de partidos o asociaciones, siempre y cuando se intente, por todos los medios, unir al resto de formaciones que defienden el mismo ideario social, sin transigir en lo referente a la participación ciudadana, la transparencia, la horizontalidad y la creación de un código ético; y que se incluya el compromiso, que una vez en el gobierno, se apoyará y promoverá el libre intercambio cultural y el programario libre, tanto en el consistorio como fuera de él.

Llegiu els 6 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 13 Oct 14 at 16:47) >>

Ajut econòmic a la Confederació  
Escrit per pautax el 1 Jun 14 a les 22:22. Categoria global: Economia. Finalitzada
Aun sabiendo que no tenemos ningún compromiso contractual en ayudar o corresponder con la deuda adquirida por la Confederación, en relación a los gastos ocasionados por la campaña de los niños robados. Por coherencia como partícipes de dicha Confederación y por no haber votado en contra sino que solo nos abstuvimos, creo que lo mejor sería aprobar un gasto extraordinario, pequeño en realidad, para ayudar a nuestros socios a devolver el dinero a los donantes que han visto frustradas sus expectativas
16
vots
implemented
Proposta (#1): Ayudar económicamente a la Confederación
Escrit per pautax el 1 Jun 14 a les 22:22.
Ayudar con 150€
-5
vots
implemented
Proposta (#2): No ayudar
Escrit per XaviP el 10 Jun 14 a les 22:48.
Si crees que no debemos responsabilizarnos por la deuda o hermanarnos con la confederación en este aspecto.
-15
vots
implemented
Proposta (#3): Ayudar a la Confederación plenamente.
Escrit per XaviP el 10 Jun 14 a les 22:52.
Si crees que debemos apoyar y hermanarnos plenamente con la Confederación en este aspecto.

Llegiu els 8 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 2 Oct 14 at 17:47) >>

Renovació dels afiliats  
Escrit per poqueque el 29 May 14 a les 12:02. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Actualment, l'afiliació a Pirates de Catalunya es gratuita i per sempre, sempre que l'afiliat no es doni de baixa. Això porta a que no hi hagi motivació per que l'afiliat es doni de baixa si ja no està interessat en el projecte i fa que hi hagin afiliats "fantasmes" que no participen i potser ni tant sols ja voten Pirata.

Estem comptant que som 1000 afiliats però aquesta xifra no es real. Crec que sería important saber si els nostres afiliats passius volen seguir afiliats o no i tenir així unes xifres reals d'afiliats.

Tancament de la votació: 6 juliol 2014
-31
vots
implemented
Proposta (#1): Caducitat de l'afiliació després d'un any d'inactivitat
Escrit per poqueque el 29 May 14 a les 12:02.
Avisar per correu electrònic als afiliats quan portin 11 mesos d'inactivitat (cap donació, cap pagament de quota voluntaria i cap votació al Sistema de Participació Ciutadana) amb un enllaç per que renovin gratuitament la seva afiliació per 1 any més. En cas de no renovar voluntariament la seva afiliació, donar-los de baixa als 12 mesos d'inactivitat.
-33
vots
implemented
Proposta (#3): Enviament de tres correus consecutius
Escrit per pautax el 29 May 14 a les 19:46.
Enviar tres correus consecutius d'avis, amb un mes de marge entre cadascun d'ells, amb un enllaç que clicant-lo asseguri la seva continuïtat com afiliat. El enviament d'aquest correu hauria de ser anunciat per xarxes, de manera que si un afiliat no el rebés, pugues reclamar-lo o fer saber al partit el seu nou correu.
27
vots
implemented
Proposta (#4): No donar de baixa a ningú
Escrit per Sol el 7 Jun 14 a les 12:12.
Ningú fa nosa a Pirates. Si es vol saber quanta gent activa hi ha, hi ha altres formes de saber-ho sense haver de fer fora a ningú. Es pot saber quantes persones han participat en les llistes de treball en els últims mesos, quanta gent obre els butlletins, quanta s'ha posat quota voluntària d'afiliació, quanta vota al SPC, etc.

Fent fora a gent no guanyem res, i perdem molt, doncs la gent que s'ha afiliat ho ha fet perquè simpatitza amb el nostre ideari, i el fet que no siguin actius ara no vol dir que el dia de demà no es puguin implicar més si una iniciativa els hi agrada.

Tenim una base de dades de més de mil persones que reben les nostres comunicacions, cosa que ens ajuda molt en la difusió, i no suposa cap problema a nivell tècnic ni de presa de decisions. Donar de baixa a una part dels afiliats suposa eliminar-los d'aquesta base de dades, i perdre part de la nostra capacitat de difusió. A més a més, estem en ple procés de reorganització i volem iniciar l'expansió territorial, no sabem qui es podria arribar a implicar si la situació i l'organització interna canvien radicalment; o si hi ha gent que no vol participar a nivell de Catalunya però estaria disposada a tirar endavant una territorial, o vindria a una presentació al seu municipi.

Donar de baixa a gent per poder comptabilitzar quanta gent activa hi ha em sembla una forma molt agressiva de procedir, que podria causar que gent que dubtés entre quedar-se o no, decidís marxar. Hem d'intentar implicar als nostres afiliats, no fer-los fora seguint criteris arbitraris (els nostres estatuts no exigeixen una quota de participació).
48
vots
implemented
Proposta (#5): No donar de baixa a ningú, però incentivar la participació
Escrit per Babidi el 8 Jun 14 a les 10:31.
Si bé és cert que donar de baixa a afiliats és realment una pèrdua, i pot representar fer fora a afiliats que, tot i ser inactius ara, poden arribar a participar en un futur, també és cert que podria ser viable enviar notificacions mitjançant correu electrònic a aquells que no demostrin activitat, recordant-los on es troba pirates de catalunya, i el sistema de participació.

Així, pot incentivar-se el retorn d'aquells que no mostren activitats, sense ser necessari la seva expulsió.

Un exemple de portar a terme aquest tipus d'activitat, seria enviar un correu electrònic a qui no és actiu desde fa 6 mesos o més, en intervals de 6 mesos aproximadament.

Així, tindria noticies de pirates convidant-li a tornar a ser actiu (recordant-li com pot accedir al sistema, les últimes propostes a l'IdeaTorrent, etcètera), o donar-se de baixa del sistema (incloent les instruccions, o un enllaç per tal efecte), però sense repercusions o baixa sobre la seva afiliació de forma directe.
1
vots
implemented
Proposta (#7): Recordatori d'afiliació amb quota de zero euros
Escrit per paco el 12 Jun 14 a les 12:50.
No considero bona idea donar de baixa a ningú automàticament, però com cal comprovar que els afilaits continuen sent-ho, proposo el següent:

Considerant que als partits que cobren quota anual, la mateixa quota serveix per comprovar l'afiliació (si no paguen es donen de baixa) i nosaltres no tenim quota, proposo passar als afiliats que no s'han posat quota voluntària una quota anual de zero euros. Això només implicaria enviar-los un missatge amb una "factura" de zero euros, al que recordant-los que, si volen, poden pujar aquesta quota per col·laborar amb el manteniment del partit.

L'enviament es podria fer per email, però caldrà comprovar si hi ha missates retornats i, en aquest cas, intentar contactar amb l'afiliat per un altre mitjà (xarxes socials, telèfon, carta postal... ) per asegurar-nos de que els seus dades son correctes.

Llegiu els 9 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 16 Jun 14 at 09:50) >>

POSIBLE PRÉSTAMO A LA CONFEDERACIÓN PIRATA  
Escrit per pautax el 22 May 14 a les 02:03. Categoria global: Economia. Won't implement
Tresorería de Pirata.cat, en previsión que la Confederación Pirata, a la que pertenecemos como socios con todos los derechos, no pueda hacer frente de manera inmediata al coste de la campanya de los niños robados, pide permiso para hacer un préstamo a la Confederación, en principo no superior a los mil euros.
Como todos sabéis, Pirata.cat no puede donar dinero a la Confederación para dicha Campaña, ya que el voto positivo no llegó a los dos tercios requeridos, pero sí, en caso que la asamblea lo acepte, puede prestar dinero de manera eventual.
Debo decir que la Confederación todavía no ha pedido ningún préstamo o ayuda, ni siquiera lo ha insinuado, sin embargo, Tresoreria es consciente que corre este riesgo.

La votación se cerrará el domingo 25 a las 23:59 horas.

Comentaris del desenvolupador
1- Actualmente, nuestro presupuesto total es de 1.787,82€. Un préstamo de 1.000€ supone un 55,9% de nuestro presupuesto, si bien es cierto que el 1 de junio entrarán 499,17€ y el 1 de julio otros 65€, en concepto de cuotas voluntarias; y que en caso de aprobarse, el préstamo a la Confederación probablemente sea menor a 1.000€.

Te recordamos que puedes consultar nuestras cuentas en http://pirata.cat/comptes
0
vots
closed
Solució #1: Acceptar fer el préstec
Escrit per pautax el 22 May 14 a les 02:03.
Aceptar hacer el préstamo en caso de ser necesario

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Eleccions a la Junta del 2014  
Escrit per Sol el 15 Dec 13 a les 13:20. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Per estatuts hem de triar una junta nova cada any.

Els candidats heu d'apuntar el vostre nom i a quin càrrec opteu com a solució (poseu una solució per cada càrrec si opteu a més d'un) i una explicació de la vostra experiència prèvia, motivació, etc.

La votació s'obrirà el proper 13 de gener de 2014 i es tancarà el 8 de febrer de 2014, coincidint amb la primera Assemblea General de l'any. Cada candidat optant a un càrrec és una votació separada i es pot votar positivament, negativament o abstenint-se. Els candidats quedaran ordenats per la suma total de vots negatius i positius (el número que es veu al costat del nom), i en cas d'empat tindrà preferència la persona amb més vots (es a dir, l'opció amb més participació).

Els candidats que no entrin a la junta quedaran de reserva per si algun dels membres de la junta ha de renunciar durant l'any poder substituir-los.

Per optar al càrrec o a la reserva els candidats hauran d'haver tret com a mínim el doble de vots positius que negatius.

SECRETARI/ÀRIA GENERAL
- Ser la cara oficial del partit.
- Signar els acords que s'acordin per assemblees.
- Tenir una idea en pla general del que s'està fent i dinamitzar el que no es faci correctament.

SECRETARI/ÀRIA
- Donar les altes i baixes dels afiliats. Portar el llibre d'actes i d'afiliats al dia.
- Comprovar la legitimitat, en base als nostres estatuts i les lleis vigents, de qualsevol acte o acció que es vulgui realitzar (en cooperació amb l'equip jurídic).
- Coordinar-se amb el secretari general i el tresorer.
- Realitzar els tràmits legals del partit.
- En època d'eleccions, coordinar els representants davant les juntes electorals.


[....]
0
vots
implemented
Proposta (#1): Nom del candidat/a (Càrrec)
Escrit per Sol el 15 Dec 13 a les 13:20.
Aquí hi heu de posar l'experiència prèvia, motivació, etc.
44
vots
implemented
Proposta (#2): Soledad Toledo (Secretaria General)
Escrit per Sol el 5 Jan 14 a les 16:47.
Enfermera, 26 años, resido en Terrassa y he sido mami hace dos meses :)

En Pirates he colaborado en muchas de las campañas que hemos realizado, Yo Avalo, Megacomplaint, Parents 2 Parents... Participé en el Congreso de European Pirates en Barcelona y en el Congreso de Arenys. Este último año he estado en la Junta como Secretaria General.

Colaboro regularmente en la redacción y corrección de todo tipo de documentos, en la gestión de redes sociales (Facebook) y en la comunicación con afiliados (boletín).

Me presento como Secretaria General para facilitar la continuidad de las tareas que se han iniciado este año y para seguir ayudando en todo lo que pueda.
38
vots
implemented
Proposta (#3): Francisco Garrobo (Vocal)
Escrit per fgarrobo el 5 Jan 14 a les 20:55.
Administrativo y Webmaster, 27 años, resido en Nou Barris (Barcelona). Para Pirates he participado en la campaña de las autonómicas de 2012 y actualmente colaboro con asuntos de la Confederación.

Tengo por principio no participar de algo similar a una dirección, pero el objetivo ahora mismo está por encima de ello. En 2015 tenemos las elecciones locales, y mi propósito es dedicarme durante todo 2014 (Campaña y precampaña de Europeas aparte) a poder abrir las diversas territoriales por toda Catalunya. Para hacerlo, es necesario un miembro de la junta presente en la reunión, y en vez de arrastrar a gente en cada momento, me presento yo mismo para hacer mayoritariamente esta función.
39
vots
implemented
Proposta (#4): Alejandro Jiménez Rico (Vocal)
Escrit per GandalfGris el 6 Jan 14 a les 16:58.
Nascut a Tossa de Mar. Estudiant de Física de la UAB. Soc pianista, percusionista, compositor, Dj i Productor musical. Vaig ser membre de les associacions "Tossa Acció Musical (TAM)", "Associació de música de Tossa" i co-fundador de "Associació de Joves musics de Tossa".

La meva vida és l'art i la ciència.
Sempre m'he considerat un idealista, amb ganes de fer el que estigui en la meva mà per aconseguir una societat més justa, solidaria i intel·ligent. Amb els 18 anys acabats de fer em vaig dedicar a llegir els programes electorals i la història de tots els partits polítics espanyols que vaig trobar. Em vaig afiliar al Partido Pirata Español i a Pirates de Catalunya, siguent aquest últim on vaig centrar la meva participació; i poc desprès ja era a les llistes de Girona per les eleccions generals, i vaig participar activament durant la campanya Gironina. Més tard també vaig ser a les llistes de Girona per les eleccions autonòmiques i vaig participar tant com vaig poguer a la campanya a Girona i a Barcelona, i vaig entrar a la Junta de l'any 2013.

Crec fermament en la lluita pels Drets Humans i per la divulgació cultural.

Em torno a presentar com a vocal perquè crec en aquest partit, i vull fer el que estigui a la meva mà per ajudar en aquest projecte per millorar la política.
51
vots
implemented
Proposta (#5): Muriel Rovira Esteva (Vocal)
Escrit per muriel el 8 Jan 14 a les 16:58.
Tinc 35 anys i sóc científica. Ara mateix estic vivint a Berlín. Porto una mica més de dos anys a Pirates de Catalunya i hi he fet tota mena de tasques, tot i que a la que he dedicat més esforços és a coordinar el grup de treball d'Internacional.

Conec bé el funcionament intern del partit i per això crec que puc donar un cop de mà en la junta entrant. Penso que és important que des de la junta s'impulsi una optimització de l'organització interna de PIRATA.CAT amb l'objectiu de poder-nos repartir millor la feina entre afiliats i simpatitzants i així ser més efectius portant a terme els diferents projectes i difonent les idees pirates.

Per motius de feina hi ha dos contres a la meva candidatura com a vocal de la junta que cal que tingueu en compte a l'hora de valorar si no és millor que hi hagi una altra persona. El primer és que malhauradament al gener i febrer no podria col·laborar gaire en les tasques que hi hagi, i el segon és que la meva participació seria durant tota la junta en remot i no podria ajudar en les accions que requereixin una participació presencial.
52
vots
implemented
Proposta (#6): Sonia Moyano Polonio (Secretària)
Escrit per sorsha el 12 Jan 14 a les 17:47.
Soy una pequeña empresaria de 32 años de Sant Feliu de Llobregat. O como se llamaría en otros tiempos, una librera. Entré hace algo más de un año al partido y aunque se me podría considerar una recién llegada me he querido implicar desde el primer momento, haciendo tras las elecciones autonómicas analisis de votantes y concentración de voto.

Participé, en la medida de lo posible, en las primeras Jornadas Pirata. Aunque fui más un apoyo ya que cuando me impliqué estaba casi todo bien atado, gracias a las grandes personas que tiene este partido.

Mi primera idea al pensar en la junta fue hacer mi candidatura de vocal, ya que me gusta ayudar en todo lo posible, pero viendo que manos de ayuda no faltan y dada que una de las cosas que creo que necesita este partido es crear una buena estructura de base, y conocernos los piratas próximos para tener un refuerzo continuo; tarea que empecé junto a los compañeros de Gestión de personal, pero creo que aún está demasiado verde y de ahí que busque mayor implicación.

Trabajé durante un par de años, como administrativa en un partido político, como trabajador, no militante, por lo que muchas de las tareas del secretario ya me son conocidas. Por lo que creo que podría resultar útil en este puesto.

42
vots
implemented
Proposta (#7): Borja Casasnovas (Vocal)
Escrit per chinaski86 el 13 Jan 14 a les 14:10.
Soy un ciudadano de 27 años nacido y residente en Barcelona. Estudio Psicología, me considero una persona comprometida con la justicia social (por eso estamos aquí, no?) y tengo una pequeña empresa de Marketing.

Llevo en Pirates de Catalunya poco más de un año. Empecé como simple observador. Después me encargué durante un tiempo de temas de comunicación (boletín).

Me gusta organizar proyectos, hacer las cosas de manera eficiente y ver que los esfuerzos realizados llegan a buen puerto. Por este motivo me apunté más tarde como coordinador del grupo de Gestión de Personal para intentar dinamizar. Después de unos meses todavía estamos un poco verdes pero sabemos donde hemos de mejorar. También colaboro con el grupo de Programa y en la organización de las Jornades Pirates.
Creo que puedo aportar mi experiencia en gestión de equipos y de proyectos para darle más velocidad y seguridad al Barco Pirata.
53
vots
implemented
Proposta (#9): Pau Taxonera (Tresorer)
Escrit per pautax el 13 Jan 14 a les 16:18.
Tengo 62 años y soy el actual tesorero del partido. Me afilié después de una corta experiencia en el Partido Pirata.
Exempresario, en estos momentos estoy ayudando a un buen amigo a montar una empresa, organizándole el sistema de diseño, las ventas y la administración.

Pretendo trasladar el espíritu de transparencia de nuestro partido a sus cuentas. Colaboro en la organización de las Jornadas Piratas y ahora también en el grup de Programa.
13
vots
implemented
Proposta (#10): Carlos González Iglesias (Vocal Suplente II)*
Escrit per carlos1377 el 23 Jan 14 a les 08:30.
Vengo de la Junta 2013.
No me interesa entrar en la nueva Junta, PERO
tampoco es de recibo ver una lista tan pequeña y que por cualquier motivo, esto impida tomar decisiones xq falte quorum.

Además en el caso de ser miembro de una Junta Directiva de un Partido Político, el solicitar documentación a una Institución u Administración, ayuda y mucho (caso Univ.Rioja-CiberTerrorismo).

Además me queda la espinita de no ver acabada la Reforma del Reglamento Interno durante 2013.

Ya hay otro candidato a vocal Suplent, gracias David...
*Actualizado a 27.01.2014
13
vots
implemented
Proposta (#11): David Esteve (Vocal Suplent)
Escrit per davidesteve el 26 Jan 14 a les 22:29.
En la línia d'altres companys, m'afegeixo per recolzar el projecte de nova junta, tot i que la meva disposició de temps és més aviat limitada.

Des de 2010 a Pirates de Catalunya, principalment en l'Assemblea de L'Hospitalet. Amb interés en comunicació, drets humans i proximitat als barris.

Us deixo el meu perfil professional (gestió de projectes digitals com a freelance) per si algú em vol tenir més referenciathttp://es.linkedin.com/in/davidesteve/

Llegiu els 6 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 16 Jan 14 at 11:10) >>

Multes contràries a la proporcionalitat  
Escrit per david 65 el 2 May 13 a les 16:47. Categoria global: Seguretat i Interior. Not an idea
Considero totalment discriminatori que per una mateixa infracció una persona que guanyi 1000 euros pagui la mateixa multa que algú que en guanya 3000, quan a aquest últim és obvi que li representa menys esforç.
0
vots
closed
Solució #1: pagar les multes i sancions proporcionalment a la renda
Escrit per david 65 el 2 May 13 a les 16:47.
Per tant proposo que les multes i sancions es paguin proporcionalment a la renda de cadascú.
0
vots
closed
Solució #2: Formular un coeficient entre renda i multa
Escrit per pautax el 28 Mar 14 a les 00:04.
Proposo crear una formula que mantingui la proporcionalitat i amb un mínim i un màxim, de manera que el que guanya 1000 pagui menys que el que guanya 5000, però dins d'una proporcionalitat que no faci massa cara o barata la infracció.

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Eleccions a la Junta del 2013  
Escrit per muriel el 17 Dec 12 a les 15:24. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Per estatuts hem de triar una junta nova cada any.

Els candidats heu d'apuntar el vostre nom i a quin càrrec opteu com a solució (poseu una solució per cada càrrec si opteu a més d'un) i una explicació de la vostra experiència prèvia, motivació, etc.

La votació s'obrirà el proper 19 de gener de 2013 i es tancarà el 2 de febrer de 2013. Cada candidat optant a un càrrec és una votació separada i es pot votar positivament, negativament o abstenint-se. Els candidats quedaran ordenats per la suma total de vots negatius i positius (el número que es veu al costat del nom), i en cas d'empat tindrà preferència la persona amb més vots (es a dir, l'opció amb més participació).

Els candidats que no entrin a la junta quedaran de reserva per si algun dels membres de la junta ha de renunciar durant l'any poder substituir-los.

Per optar al càrrec o a la reserva els candidats hauran d'haver tret com a mínim el doble de vots positius que negatius.

SECRETARI/ÀRIA GENERAL
- Ser la cara oficial del partit.
- Signar els acords que s'acordin per assemblees.
- Tenir una idea en pla general del que s'està fent i dinamitzar el que no es faci correctament.

SECRETARI/ÀRIA
- Donar les altes i baixes dels afiliats. Portar el llibre d'actes i d'afiliats al dia.
- Comprovar la legitimitat, en base als nostres estatuts i les lleis vigents, de qualsevol acte o acció que es vulgui realitzar (en cooperació amb l'equip jurídic).
- Coordinar-se amb el secretari general i el tresorer.
- Realitzar els tràmits legals del partit.
- En època d'eleccions, coordinar els representants davant les juntes electorals.


[....]
0
vots
implemented
Proposta (#1): Nom del candidat/a (Càrrec)
Escrit per muriel el 17 Dec 12 a les 15:24.
Aquí hi heu de posar l'experiència prèvia, motivació, etc.
47
vots
implemented
Proposta (#2): Soledad Toledo (Secretaria General)
Escrit per Sol el 30 Dec 12 a les 15:33.
Estudiante de enfermería, actualmente cursando mi último año de carrera. Tengo 25 años, y llevo algo más de un año afiliada a Pirates de Catalunya.

He colaborado en muchas de las campañas que hemos realizado, incluso antes de afiliarme. En Yo Avalo, gestionando las adhesiones, respondiendo dudas de los participantes y en la redacción de documentos; en Megacomplaint, principalmente en la redacción de notas de prensa; y en Parents 2 Parents, en la creación de la wiki, enlazando materiales, respondiendo emails y redactando notas de prensa y artículos. He participado también en el Congreso que realizamos en Barcelona para la constitución de European Pirates, en el Congreso de Arenys, y como asistente a la última Asamblea General de Pirate Parties International (PPI) en Praga. En la última campaña electoral me he centrado especialmente en temas de comunicación y en activismo a pie de calle.

Colaboro de forma regular en la redacción y corrección de todo tipo de documentos, en la gestión de redes sociales (Facebook) y en la comunicación con afiliados (boletín oficial).

Creo enormemente en el proyecto que estamos llevando a cabo, en los principios de democracia y transparencia que defendemos. Creo que son la clave para conseguir un gobierno de la gente y para la gente, y que Pirates puede ser el catalizador del cambio que muchos deseamos.

Al principio pensé en presentarme como vocal, pero finalmente he decidido presentarme para el cargo de secretaria general dado que ya hay un gran número de vocales y considero que puedo ser útil en este cargo. Conozco el funcionamiento de Pirates y participo activamente en la mayor parte de las listas de trabajo, por lo que tengo una visión general de las acciones que se pretenden llevar a cabo en el próximo año y puedo ayudar en la organización y planificación de las mismas.
36
vots
implemented
Proposta (#3): Alejandro Jiménez Rico (Vocal)
Escrit per GandalfGris el 30 Dec 12 a les 15:47.
Nascut a Tossa de Mar, La Selva. Estudiant de Física de la UAB. Tinc 19 anys, i soc pianista, percusionista, compositor, Dj i Productor musical. Vaig ser membre de les associacions "Tossa Acció Musical (TAM)", "Associació de música de Tossa" i co-fundador de "Associació de Joves musics de Tossa" i soc membre de la "Societat Astronómica de la UAB" (SAUAB).

La meva vida és l'art i la ciència, divulgar cultura i promoure el coneixement.
Sempre m'he considerat un idealista, amb ganes de fer el que estigui en la meva mà per aconseguir una societat més justa, solidaria i intel·ligent. Amb els 18 anys acabats de fer em vaig dedicar a llegir els programes electorals i la història de tots els partits polítics espanyols que vaig trobar. Em vaig afiliar al Partido Pirata Español i a Pirates de Catalunya, siguent aquest últim on vaig centrar la meva participació; i poc desprès ja era a les llistes de Girona per les eleccions generals, i vaig participar activament durant la campanya Gironina.

Crec fermament en la lluita pels Drets Humans i per la divulgació cultural, i desitjo no quedarme aquí i fer més i més coses. Ara em presento com a vocal perquè vull que aquest sigui un partit important, i vull fer el que estigui a la meva mà per ajudar en aquest projecte per millorar la política.
16
vots
implemented
Proposta (#4): Pau Taxonera (Vocal)
Escrit per pautax el 1 Jan 13 a les 17:40.
Per evitar qualsevol malentès amb la meva candidatura com a tresorer, retiro aquesta de vocal.
43
vots
implemented
Proposta (#5): Victor Rubio (Vocal)
Escrit per Victor85 el 8 Jan 13 a les 20:00.
Tinc 27 anys, sóc enginyer de telecomunicacions i afiliat de PIRATA.CAT des de 2010. Treballo com a project manager en projectes a l'àmbit de la mobilitat, principalment en el desevolupament d'aplicacions per a smartphones per a diferents empreses i administracions públiques.

Col·laboro activament al grup de treball de PIRATA.CAT a L'H. Des del grup de treball de L'H he participat activament en les diferents tasques de difusió de l'ideari pirata a la nostra ciutat, incloent el treball al carrer i a les diferents xarxes socials. Durant les últimes eleccions autonòmiques, junt amb la Cheli, vaig fer de representant del partit davant la JEZ de L'H i vaig fer campanya al carrer quan el temps m'ho va permetre.

Vaig ser candidat a les autonòmiques de 2010 per Barcelona, a les municipals per L'H, a les generals de 2011 per Barcelona i a les autonòmiques de 2012 per Barcelona també.

Actualment sóc Vocal de la Junta i m'agradaria continuar treballant des de la Junta per tal de coordinar i fer el seguiment de les diferents tasques que realitzem des de PIRATA.CAT. Aquest any tinc més temps que el passat, així que espero poder dedicar-hi més hores al nostre projecte comú.

La meva motivació és sencilla: crec firmement en els idearis PIRATA, i no només crec que sigui possible implementar-los sinò que, segons el meu punt de vista, són una solució sostenible als problemes actuals dels diferents nivells d'institucions de l'estat/autonomia/municipi en quant a corrupció, excès de poder i la desalineació total que sembla haver-hi entre la politica i el ciutadà.

I després de dos anys treballant amb tots vosaltres, cada cop estic més segur que ho aconseguirem :-)
36
vots
implemented
Proposta (#6): Carlos Salgado (Vocal)
Escrit per charlytb el 9 Jan 13 a les 09:24.
Tinc 44 anys, argentí de naixement i català d'adopció. Em dedico a l'ensenyament dels escacs a escoles de la Costa Brava i sóc pare d'una nena de 5 anys.

Vaig començar a col·laborar amb Pirates de Catalunya des de maig del 2011, amb la creació d'un grup de treball per a les passades eleccions generals a la província de Girona. Amb el temps, el grup s'ha mantingut estable i s'han anat sumant més pirates.

Lamentablement, les contínues eleccions no ens deixen créixer ni organitzar-nos: els pocs activistes que tenim (a la província de Girona) acaben "cremats" després d'un mes i mig d'estrès, entre avals, precampanya i campanya electoral. A més, la nostra experiència política és encara molt breu com per saber què fer i com fer-ho.

Ara disposarem de bastant temps fins les properes eleccions i crec que és fonamental que estiguem ben organitzats per quan arribin. Ens cal una bona organització territorial descentralitzada amb grups pirates independents en els diferents municipis. A més dels ja existents, hem de promoure la creació de nous grups, quants més millor, i oferir tota l'ajuda necessària des de la Junta.

He decidit presentar-me com a vocal per donar un cop de mà a la Coordinació Territorial i actuar com a nexe informatiu entre els diferents grups municipals de Girona i la Junta, fent a més una crida a pirates de Tarragona i Lleida a presentar candidatura per donar també un cop de mà en l'organització territorial en les seves respectives províncies.
50
vots
implemented
Proposta (#7): "Tiberio" Jorge Coto Bautista (Vocal)
Escrit per Tiberio el 10 Jan 13 a les 16:46.
Me nacieron en Avilés (Asturias) hace ya 35 años, y he estado dando tumbos por muchos lados hasta que acabé en Barcelona, ciudad que me tiene enamorado. Mis estudios son de historia, aunque me he pasado los últimos cinco años trabajando como topógrafo. Ahora estoy en el paro.

Me presento como vocal con una idea concreta: Quisiera propulsar una lista de correo para nuevos afiliados y sacar adelante, de una vez, el sistema de patrocinio del que llevamos tanto tiempo hablando.

Creo que como vocal me sería más fácil hacerlo y por eso me presento. Pero amenazo con seguir dando el coñazo aunque no salga, eso sí :). Eso no quiere decir, claro está, que quiera ser vocal para limitarme a este tema, sino que trataría de ayudar en todo lo posible, dentro de mis posibilidades, como he hecho hasta ahora.

Mi participación hasta ahora dentro del movimiento pirata ha sido principalmente en la Confederación, colaborando con otros partidos piratas del resto del estado para crear una plataforma que nos sirva en las europeas y que, en general, nos permita aunar fuerzas. También he escrito varios artículos de nuestro blog y, en general, he realizado diversas labores de trabajo de calle y difusión por internet.

También he dado una charla sobre Democracia Directa en Madrid y tengo apalabradas varias en Galicia. Estoy redactando un librito sobre este tema que pueda servir para dar a conocer la democracia directa entre la gente que no entiende mucho de política.

Precisamente este tema, el de la democracia directa, me parece el más importante de nuestro ideario y el gran motivo por el que estoy en este partido.
39
vots
implemented
Proposta (#8): Gemma Rabal (Secretària)
Escrit per gemmarabal el 15 Jan 13 a les 00:51.
Soc de Barcelona, 29 anys i tècnic de laboratori. Vaig estar implicada al Partido Pirata des del començament i vaig col.laborar en la creació de Pirates de Catalunya. Des de llavors he estat implicada en molts aspectes del partit, campanyes, recollides de firmes etc.

He participat en diversos grups i llistes i considero primordial la tasca que ha d'encarar el partit de conectar amb la gent el carrer, l'associació amb entitats que treballen per una democràcia de veritat i donar eines a la societat per tenir aquesta democràcia.

Fa molts anys que m'interessa la llibertat d'expressió, la falta de democràcia i la impunitat dels nostres poders politics. M'apassiona la divulgació de la ciència i l'esperit crític, m'obsessiona l'estat de la Sanitat Pública i les conseqüències econòmiques i socials que hem patit per culpa de la bombolla inmobiliària. Vull formar part del moviment que posi fre als intents de controlar Internet, el coneixement i l'accés a la informació, i crec que és possible canviar aquest sistema, ja sigui entrant i possant-ho tot de cap per avall, o hackejant-lo des de fora.

No em fa por la burocràcia, m'agrada poder coordinar tasques, m'agrada fer-me responsable de feines concretes i necessàries i vull ser un punt de suport i col·laboració entre grups i gent que vulgui fer més coses. Crec que podria fer una bona tasca com a secretària i aspiro a poder fer la feina més fàcil per a tothom.
18
vots
implemented
Proposta (#9): Carlos González Iglesias. (Vocal)
Escrit per carlos1377 el 15 Jan 13 a les 15:59.
Nouvingut Salamantino. De rebote candidato Pirata por Lleida y representante legal voluntario del Partido en las últimas elecciones al Parlament en Lleida
Crítico con la sociedad en la que vivimos y muy enojado con la impunidad del poder político-público que permitimos que nos representen.
Me presento a volcal por una doble vertiente. Como pirata con residencia en Lleida y como experiencia para empaparme del partido de cara a unas próximas elecciones.
Habitual de la burocracia. Trabajé en la lista de campaña y haciendo aportaciones en comunicacion y en la elaboracion de pads.
No garantizo mi presencia física en todas las juntas, pero sí mi compromiso por estar al menos en remoto.
43
vots
implemented
Proposta (#10): Pau Taxonera (Tresorer)
Escrit per pautax el 18 Jan 13 a les 20:57.
Tinc 61 anys i sóc empresari. Afiliat primer al partit pirata i després al nostre partit, vaig votar-vos des del primer dia.
En el Congrés dels pirates europeus vaig conèixer a la Sole, en Darío, la Muriel i molts d’altres, i des d’aquell moment no he deixat d’implicar-me en casi totes les accions del partit.
Em proposo com a tresorer. He d'admetre que la meva intenció era presentarme sols com a vocal, ja que sóc un dels que proveeixen de mercadeix al partit, a través de la meva empresa. I encara que sigui a preu de cost i només em procuri alguna pèrdua, no voldria que hi hagués cap possibilitat de confusió.
No obstant això, pel creixement del partit, degut la meva experiència com a empresari i el fet que ningú es presenti per al lloc, crec que on millor puc ajudar és en la tresoreria.
Espero, en cas que ho cregueu convenient, no defraudar-vos i portar la transparència fins al límit, especialment pel que fa a la possible relació amb la meva empresa.
41
vots
implemented
Proposta (#11): Muriel Rovira Esteva (Vocal)
Escrit per muriel el 19 Jan 13 a les 15:02.
Sóc de Barcelona i tinc 34 anys. M'identifico plenament amb l'ideari pirata i fa al voltant d'un any i mig que sóc un membre actiu de Pirates de Catalunya col·laborant en tot el que puc.

L'últim any he fet a més de Coordinadora Internacional, la qual cosa m'ha ajudat a entendre millor les problemàtiques organitzatives que es poden trobar arreu en qualsevol partit pirata i a aprendre possibles solucions que han aplicat en altres llocs per resoldre-les.

Em presento a la junta per donar un cop de mà en el que calgui, però per raons de feina seré a Berlín així que només podré col·laborar en tasques que es puguin realitzar en remot.

De professió sóc física experimental i fins ara m'he dedicat a investigar l'estructura de materials desordenats com ara líquids i vidres (mitjançant la difracció de neutrons).
18
vots
implemented
Proposta (#12): Sergio Arcos Sebastián (Vocal)
Escrit per m13 el 27 Jan 13 a les 00:47.
Sóc de Barcelona, soc enginyer informàtic i tinc 26 anys. Ja porto quasi 2 anys com a coordinador de Grumets i vaig entrar creant l'aplicació d'android de Pirates.

Col·laboro amb TIC i he format part de l'actual junta.

A dia d'avui soc en un viatge de 3 mesos per tota Àsia, pel que no he pogut afegir abans la meva candidatura i haig de ser molt breu amb la descripció (en 2 hores agafo un avió per iniciar el camí de tornada :) ).

Llegiu els 18 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 1 Feb 13 at 15:20) >>

Uso del Dinero Público  
Escrit per Zopokx el 11 Nov 12 a les 13:37. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Esta votación finaliza el 25N cuando cierren los colegios electorales.
En caso de que no obtengamos representación, seguirá abierta hasta nuestra entrada en el Parlamento.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pirates de Catalunya, se ha posicionado en contra de las subvenciones a partidos políticos y sindicados en anteriores votaciones https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/153/ .

En consecuencia, se ha decidido abrir esta votación para decidir entre todos qué debemos hacer con el dinero que se nos asigne cuando obtengamos representación, en caso de no poder devolverlo.

La administración otorga diferentes subvenciones a los partidos parlamentarios en base a los votos y a los escaños obtenidos. No es posible realizar un cálculo de la suma final a percibir, por lo que en esta votación hablaremos de porcentajes. No tendremos en cuenta el sueldo del cargo electo, que consideramos totalmente legítimo por la función que desempeña, sino del resto de subvenciones.
-60
vots
implemented
Proposta (#1): [DONAR] ONGs
Escrit per Zopokx el 11 Nov 12 a les 13:37.
Donar todo el dinero recibido de subvenciones, a asociaciones sin ánimo de lucro. Solicitar a diferentes ONGs que expongan cuáles son sus proyectos y elegir en votación de todos los afiliados a cuáles donar el dinero, según porcentaje de voto.
-35
vots
implemented
Proposta (#2): [DONAR] Banco de Alimentos
Escrit per Zopokx el 11 Nov 12 a les 13:38.
Donar todo el dinero recibido de subvenciones a un banco de alimentos, a elegir en votación de todos los afiliados a cuáles donar el dinero, según porcentaje de voto.
87
vots
implemented
Proposta (#3): [INVERTIR] Fundación
Escrit per Zopokx el 11 Nov 12 a les 13:39.
Crear una fundación para ayuda a sufragar las costas de la administración: tanto de justicia como de otros ámbitos.
Puesto que será imposible que la justicia sea gratuita, aceptaremos pleitos y procedimientos de recurso de los ciudadanos, en temas afines a nuestros ideales. Poniendo a disposición de la ciudadanía abogados de forma gratuita y hacernos cargo de las tasas judiciales u otras tasas. Solicitando siempre la devolución al interesado de las costas de juicio a la administración. El ciudadano habrá de firmar un documento que se compromete a hacer público su caso y que sea el SPC el que decida qué asuntos (bien genéricos o específicos) seanean defendidos por nuestra fundación. A cambio de qué: sólo publicaremos (por transparencia) los fundamentos de derecho y la resolución. Y dar publi a bombo y platillo de todos los casos ganados.
115
vots
implemented
Proposta (#4): [INVERTIR] Dotar de herramientas tecnológicas a ONGs
Escrit per Zopokx el 11 Nov 12 a les 13:43.
Propongo hacer como los piratas alemanes: invertir dinero en servicios e infraestructuras para activistas y ONGs. Servidores de pads, de mumble, hosting ("bodega"), sistemas de participación (Lyd), etc.

Los desarrollos a medida se publicarían bajo licencias libres.
-59
vots
implemented
Proposta (#7): Aceptarlo hasta que se eliminen las subvenciones a todos los partidos
Escrit per paco el 18 Nov 12 a les 00:21.
Entiendo que la votación referenciada arriba: https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/153/ se refiere exclusivamente a apoyar una campaña para eliminar las subvenciones para todos los partidos, pero mientras no se lleve a cabo no tenemos por qué renunciar a las nuestras, dado que lo más probable es que no obtengamos mayoría absoluta y por tanto los partidos grandes reciban mucho más que Pirates de Catalunya, con lo que el ahorro a las arcas públicas en caso de renunciar sólo nosotros es mínimo.

Si se recibe más dinero del necesario para el mantenimiento del partido, entonces se puede aplicar además una de las otras opciones (ONG, fundación, etc).
-29
vots
implemented
Proposta (#8): Aceptar solamente lo justo si las donaciones y cuotas no son suficientes.
Escrit per paco el 18 Nov 12 a les 16:09.
Solamente si las donaciones y cuotas no son suficientes, usaríamos una parte de este dinero para gastos de mantenimiento del partido, aplicando alguna de las otras soluciones al resto del dinero.
Si con las donaciones y cuotas cubrimos gastos, no tocaríamos ni un céntimo y se aplicaría directamente otra de las soluciones.
Antes de votad pensad que actualmente con las donaciones no llega ni para tener un local propio, aunque parece que van aumentando.
-35
vots
implemented
Proposta (#9): Dedicar el dinero a un sindicato pirata
Escrit per paco el 18 Nov 12 a les 16:13.
Ceear un sindicato pirata que se financiaría con el dinero recibido. Hay una votación sobre ello en https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/152/

Si se acepta, necesitará financiación.
57
vots
implemented
Proposta (#10): Fer microgovern i sostenir la estructura del partit
Escrit per JOSEPTS el 21 Nov 12 a les 16:54.
Fins que estigui al govern Pirates, serà dificil aprovar polítiques. Per tant una alternativa a només fer d'oposició, és fer servir el diner públic per finançar accions concretes que permetin complir el programa de pirates.

Es pot obrir una convocatòria per a què tots els ciutadans, cooperatives, etc que tinguin un projecte el presentin. Només s'accepten els que compleixin uns criteris.
I finalment, es fan votacions per escollir les prioritàries per a la gent i es financen amb els diners de les subvencions.
Crec que tindria un efecte positiu en la credibilitat i confiança... i a més, es lluita contra l'atur.

També crec que seria bo fer servir part de les subvencions per pagar l'estructura i tenir fons per actualitzar la plataforma de participació quan es tingui la necessitat.

-15
vots
implemented
Proposta (#11): CREAR UNA ONG PIRATA
Escrit per pautax el 1 Jan 13 a les 17:36.
Crear una ONG cuya finalidad sea promover la cultura libre en todos sus aspectos, a partir del apoyo a AMPAs, Institutos, colectivos, prisiones, etc.
De esta manera podríamos aportar el dinero sobrante de donaciones, buscar cooperación en otros colectivos y particulares, y demandar la parte que nos corresponde en dinero público, para desarrollar el cometido. Creo, además, que es la mejor manera de asegurarnos que dichas acciones cumplen nuestro ideario.

Llegiu els 14 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 5 Jan 13 at 12:10) >>

Projecte de les noves samarretes  
Escrit per pautax el 27 Sep 12 a les 01:33. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Una vez analizados y comprobados los posibles proveedores de camisetas, me ha parecido que el mejor es: "La Paz", c/ Mendez Núñez 14, de Barcelona.
Se oferta en paquetes de 16 camisetas por talla, tanto en blanco como en negro, a 2,50€ por camiseta a cambio de una cantidad no determinada, pero en todo caso mayor de 100 unidades. La camiseta está confeccionada con un 95% de algodón y un 5% de elastómero, eso último muy extraño por ser una prenda sencilla y barata, tanto que ayer lo comprobé por mí mismo.
El mismo importador oferta una sudadera de capucha, abierta por completo con cremallera y pantalón incluido, a 11€ la unidad en paquetes de 50. Los colores son: negro, marino y gris vigoré. En caso de decidirnos aconsejaría el gris y el negro en dos tallas centrales.
Tanto la camiseta como la sudadera las oferta en las tallas M, L, XL y XXL.

El polo lo he encontrado en Camimpress, av/ Barcelona 18, de Sant Joan Despí.
De los tres modelos ofertados he escogido uno de piqué 100% algodón, de 195 gr. Bien confeccionado, buen patrón y con aberturas laterales. Se entrega en cajas de 36 unidades por talla y color. Tallas: S, M, L, XL y XXL. Y sale a 4,40€ en blanco y a 4,95€ en color.
También dispone de camisetas 100% algodón a 1,69€ la unidad en cajas de a 100, o a 1,86€ en paquetes de 10, en blanco. Y a 2,23€ en cajas de a 100, o a 2,45 en paquetes de 10, en negro, rojo, naranja y marino.
No obstante la diferencia de precio, por la calidad recomiendo la anterior.

Del mismo proveedor he escogido una gorra sin costura delantera para facilitar el serigrafiado, de algodón 100%. Las vende a 1,19€ la unidad en cajas de 100 o a 1,25 en paquetes de 25, tanto en blanco como en negro. También dispone de una divertida bandana que sale a 1,33 la unidad en cajas de 100 o 1,40€ en paquetes de 25; igualmente en blanco y negro.

Bolsas, petates, mochilas, maletines para ordenador... bolígrafos, rotuladores, blocs de notas, carpetas... Lo que se quiera, pero más adelante, cuando tengamos las cosas más claras y una tienda para comercializarlas. Ahora aconsejo lo mínimo para la fiesta Pirata: camisetas y bandanas, y si mucho apuramos, sudaderas solo en gris y dos tallas.
______________________________________________


[....]
79
vots
implemented
Proposta (#1): Fabricar y comercializar directamente
Escrit per pautax el 27 Sep 12 a les 01:33.
En resumen:
Una camiseta saldría, fabricándose un mínimo de 100 unidades, a 0,30€ de pantalla, 0,28€ de impresión y 2,50€ de material, en el caso del color blanco.
Total: 3,08€ más el 21% de IVA = 3,73€.
Y en caso del negro, 0,30€ de pantalla, 0,35€ de impresión y 2,5€ de material.
Total: 3,15€ más el 21% de IVA = 3,81€.

Para calcular el precio del polo necesito el logo exacto para valorar el bordado, pero aproximadamente saldría por 6€ más IVA = 7,25€ como máximo.
Mientras que una bandana podría salir, con nuestro logo serigrafiado, por 2,45€ con el IVA incluido.
-28
vots
implemented
Proposta (#2): No comercializar
Escrit per HernanT el 30 Sep 12 a les 12:58.
Ley Orgánica 8/2007, de 4 de julio, sobre financiación de los partidos políticos.

http://noticias.juridicas.com/base_datos/Admin/lo8-2007.t2.html#t2

Artículo 6. Actividades propias.

Uno. Los partidos políticos no podrán desarrollar actividades de carácter mercantil de ninguna naturaleza.

Dos. No se reputarán actividades mercantiles las actividades propias a que se refiere la letra b del apartado dos, artículo 2.

Tres. Los ingresos procedentes de las actividades propias del partido político, los rendimientos procedentes de la gestión de su propio patrimonio, así como los beneficios derivados de sus actividades promocionales y los que puedan obtenerse de los servicios que puedan prestar en relación con sus fines específicos, precisarán la identificación del transmitente cuando la transmisión patrimonial al partido político sea igual o superior a 300 euros.

Llegiu els 8 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 3 Oct 12 at 16:42) >>