IdeaTorrent

Sala d'espera Sala d'espera
Votacions Votacions
En desenvolupament En desenvolupament
Finalitzades Finalitzades
Idea #346: Primàries 21D: següents posicions per Barcelona

bug La votació d'aquesta proposta ha finalitzat el 13 February 18.
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 11:34. Categoria: Pirates de Catalunya. Projecte vinculat: PIRATA.CAT. Estat: Finalitzada
Raonament
Votació per triar la persona que anirà en la segona posició i següents a les paperetes de la candidatura de front comú per Barcelona a les eleccions catalanes del 21 de desembre de 2017.

Per acord de la CG s'ha establert que:
- La votació es tancarà el dissabte 11 a les 16.00 h.
- S'han desactivat els vots negatius.
- Es triarà qui tingui més vots positius.
- Pots votar més d'una opció.
- Es va obrir un nou període de presentació de candidatures, entre dimecres a les 10.00 h i dijous a les 10.00 h.
- En l'anterior període es va demanar confirmació de voluntat de participar en les primàries, donat el nou context de la votació anterior: https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/344/

En haver-hi dues votacions per Barcelona, en aquesta s'incorporen els de la votació per la primera posició i el guanyador de la primera votació serà descartat en aquesta.

Recorda que també pots votar a la resta de votacions de primàries:

Barcelona (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/345/
Barcelona (següents posicions): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/346/
Girona (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/347/
Lleida (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/348/

Nota: no hi ha votació per Tarragona perquè no s'han confirmat les candidatures presentades.
Etiquetes: en podeu posar diverses separant-les amb comes: 21 primaries


Comentaris del desenvolupador
Es prega no afegir noves candidatures. El termini per fer-ho va acabar el dijous 9 a les 10.00 h. S'eliminaran totes les que s'introdueixin fora de termini.

42
vots
implemented
Proposta (#1): Sergi Nos
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 11:34.
Nascut el 1994 a Barcelona,

Criat al barri de La Mina i a Sant Adrià de Besòs, on vaig estar bastant actiu en la política municipal fins als 18 anys, posteriorment, també vaig estar vivint a Montgat i finalment a Sant Andreu de Palomar (Barcelona).

Actualment treballo en un call center, visc a un pis compartit, sóc dissenyador gràfic i gràfic publicitari de professió, vull continuar creixent com a persona.

Sempre m'ha interessat la política, des que era menut sempre he anat a reunions del PCC de Catalunya, després anomenat EUiA, sobretot en l'àmbit municipal i més tard amb Alternativa Jove on vam engegar la campanya #CatalunyaLliure el 2012, inquiet per cercar una alternativa transparent, coherent, diferent i trencadora vaig cessar la meva activitat política fins que vaig descobrir Pirates de Catalunya, on he tingut l'honor de participar a comunicació, militant des del 2016.

Com a excepcionalitat, crec convenient defensar la República de Catalunya, la qual va ser votada i aprovada. En cap cas, permetria un pas enrere i només acceptaria una negociació amb el regne d'Espanya si aquesta és de manera bilateral, de país a país.

Presento la meva candidatura amb la intenció de deixar clara la posició de Pirates de Catalunya amb el procés que s'està vivint actualment, únicament per a ratificar la República, amb un govern de transició i amb la culminació d'unes eleccions estatals catalanes, amb el fi de construir una república rebel, que trenqui amb el concepte de política d'esquerres o de dretes, per a fomentar la llibertat individual, una societat de drets i deures, sostinguda en l'ètica i la capacitat crítica del ciutadà.
33
vots
implemented
Proposta (#2): Enric Pineda
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 11:35.
Membre de Pirates de Catalunya des del 2011, he participat activament a la totalitat de les campanyes electorals on s'ha presentat el partit des de llavors. He estat candidat de Pirates a les eleccions europees del 2014, candidat a la candidatura de confluència de Compromís amb Girona el 2015, i cap de llista per Girona de Pirates de Catalunya a les eleccions del 27 de setembre de 2015 al Parlament. Des del 2015 també he estat portaveu del partit, i he estat escollit Coordinador General a les darreres eleccions de la Coordinadora Administrativa de 2017.

Em presento amb l'encàrrec de defensar el resultat del Referèndum d'Autodeterminació del darrer 1 d'octubre, seguint el mandat de l'Assemblea i el propi ideari de Pirates de Catalunya, així com els ideals de respecte als drets humans, de respecte al nostre ideari i de defensa de la democràcia directa.
56
vots
implemented
Proposta (#3): Mabel Rodriguez
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 11:36.
Sóc la Mabel Rodríguez, tinc 28 anys, visc a Barcelona i sóc llicenciada en sociologia i amb dos màsters: un en participació i polítiques locals i l’altre en comunicació digital.

La meva passió per la política des de dins i des de fora va dur-me a afiliar-me el passat 2016 a Pirates de Catalunya, després de militar durant una temporada a ERC. El meu objectiu era poder tenir una activitat política dins d’un partit polític ideològicament molt divers, com és Pirates, i ajudar en tot el possible a fer-lo créixer. Tot i la meva curta experiència al partit, penso que he estat molt activa tant en els grups de treball com en debats sempre intentant aportant idees que ens ajudin a millorar i avançar. Per això, la meva activitat durant la campanya i pre-campanya del referèndum de l’1 d’octubre va ser frenètica, ajudant al partit i als companys a assolit moltes fites que no podíem haver imaginat i, alhora, sent molt crítica amb tot allò que no he trobat correcte.

Precisament aquest esperit lluitador i treballador (i, per què no dir-ho, també una mica somniador!) em va dur a presentar-me com a candidata a secretària a la CA, des d’on he pogut oferir el meu suport en totes les tasques de coordinació, gestió i organització que tenen l’objectiu de millorar el funcionament intern del partit.
Ara em presento per a formar part de la llista d’unes eleccions que, malgrat siguin il·legítimes, hem de treballar més que mai perquè siguin un èxit en participació per a la defensa de la República Catalana declarada el passat 27 d’octubre. La meva voluntat, presentant candidatura, és treballar sense por, pacíficament però amb fermesa per la construcció d’una República Catalana, Lliure, Pirata i, sobretot, feminista.
53
vots
implemented
Proposta (#4): Pau Font
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 11:37.
Sóc en Pau Font, militant de Pirates de Catalunya des del 2010, membre actiu de Pirates de L'Hospitalet de Llobregat on resideixo i coordinador de la sectorial de Pirates per la Independència des de la seva fundació. Porto exercint quasi una dècada com a informàtic. Estic decidit a encapçalar una candidatura amb força que faci possible el canvi real i pirata a la república catalana, entenent que hem de jugar un paper determinant i decisiu dins el futur immediat de la nació catalana amb l'inici d'un procés constituent obert i participatiu a la ciutadania, que conclogui amb la Constitució de la República Catalana. Crec estar a l'altura del que el poble de Catalunya espera de nosaltres, un partit obert, dinàmic i inclusiu que doti com a societat de les eines i els recursos per poder portar la democràcia participativa a l'ADN de la República Catalana que ens permeti a tots participar en la construcció d'una societat i un país més just, més social, més sostenible, més avançat i millor per a tots.


Duplicades


Comentaris
dario (Administrator) wrote on the 9 Nov 17 at 21:05
Es retira la solució #5 "Luis Romero" (creada per l'usuari chichada a les 13:29) per haver-se presentat fora de termini (10.00 d'avui).


Post your comment
Contingut sindicat