IdeaTorrent

Sala d'espera Sala d'espera
Votacions Votacions
En desenvolupament En desenvolupament
Finalitzades Finalitzades
Idea #347: Primàries 21D: primera posició per Girona

bug La votació d'aquesta proposta ha finalitzat el 13 February 18.
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 11:54. Categoria: Pirates de Catalunya. Projecte vinculat: PIRATA.CAT. Estat: Finalitzada
Raonament
Votació per triar la persona que anirà en la posició més alta a les paperetes de la candidatura de front comú per Girona a les eleccions catalanes del 21 de desembre de 2017.

Per acord de la CG s'ha establert que:
- La votació es tancarà el dissabte 11 a les 16.00 h.
- S'han desactivat els vots negatius.
- Es triarà qui tingui més vots positius.
- Pots votar més d'una opció.
- Es va obrir un nou període de presentació de candidatures, entre dimecres a les 10.00 h i dijous a les 10.00 h.
- En l'anterior període es va demanar confirmació de voluntat de participar en les primàries, donat el nou context de la votació anterior: https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/344/

Es preveu triar un pirata per Girona i Lleida, però si tinguéssim oportunitat d'incorporar més d'un pirata en aquestes províncies, s'agafaran els següents per ordre de vots.

Recorda que també pots votar a la resta de votacions de primàries:

Barcelona (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/345/
Barcelona (següents posicions): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/346/
Girona (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/347/
Lleida (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/348/

Nota: no hi ha votació per Tarragona perquè no s'han confirmat les candidatures presentades.
Etiquetes: en podeu posar diverses separant-les amb comes: 21 primaries


Comentaris del desenvolupador
Es prega no afegir noves candidatures. El termini per fer-ho va acabar el dijous 9 a les 10.00 h. S'eliminaran totes les que s'introdueixin fora de termini.

45
vots
implemented
Proposta (#1): Àlex Bueno
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 11:54.
Sóc l'Àlex Bueno de Girona, afiliat des dels inicis de Pirates de Catalunya des d'allà el 2010. Participo en la territorial de Girona ciutat, les sectorials per la independència, educació i sanitat, coordinador TIC i actualment vocal a la coordinadora administrativa.

En el moment extraordinari que ens trobem, després d'haver batallat als col·legis electorals, al carrer i amb els companys i companyes activistes de Girona, voldria encapçalar la llista de Girona per defensar la democràcia, els nostres drets i el mandat de l'1 d'octubre.
50
vots
implemented
Proposta (#2): Albert Sunyer
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 11:56.
Sóc Administrador de Sistemes de professió, i sempre actiu en el món polític nacional i municipal.

Porto afiliat a Pirates des de novembre del 2016.

Seguint amb el mandat democràtic de l’1 d’octubre expressat per la sobirania popular del poble català, vull fer tot el possible que estigui a les meves mans per ajudar i fer possible la creació d’estructures d’estat, alliberar als presos polítics i posar en marxa la llei de transitorietat jurídica.

Així mateix, aquest també va ser el mandat que vàrem obtenir de la nostra militància a través dels sistemes habilitats de votació.

Sempre m’he identificat com una persona d’esquerres, lliberal, motivat per la defensa dels drets humans, i ferm lluitador dels drets del col·lectiu LGTBI.

Aquesta és una gran oportunitat per poder portar la nostra veu al Parlament de Catalunya i seguir treballant amb els nostres objectius i idearis.

A més, no cal afegir, la meva predisposició des que vaig entrar a Pirates, a fer créixer el partit i portar-lo al màxim del possible. I aquesta és l'oportunitat de què pugui continuar fent veure a tot Catalunya i al món sencer qui som els Pirates i fins on estem disposats a arribar per defensar els nostres ideals.


Duplicades


Comentaris
No hi ha comentaris

Post your comment
Contingut sindicat