IdeaTorrent

Sala d'espera Sala d'espera
Votacions Votacions
En desenvolupament En desenvolupament
Finalitzades Finalitzades
Idea #348: Primàries 21D: primera posició per Lleida

bug La votació d'aquesta proposta ha finalitzat el 13 February 18.
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 12:03. Categoria: Pirates de Catalunya. Projecte vinculat: PIRATA.CAT. Estat: Finalitzada
Raonament
Votació per triar la persona que anirà en la posició més alta a les paperetes de la candidatura de front comú per Lleida a les eleccions catalanes del 21 de desembre de 2017.

Per acord de la CG s'ha establert que:
- La votació es tancarà el dissabte 11 a les 16.00 h.
- S'han desactivat els vots negatius.
- Es triarà qui tingui més vots positius.
- Pots votar més d'una opció.
- Es va obrir un nou període de presentació de candidatures, entre dimecres a les 10.00 h i dijous a les 10.00 h.
- En l'anterior període es va demanar confirmació de voluntat de participar en les primàries, donat el nou context de la votació anterior: https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/344/

Es preveu triar un pirata per Girona i Lleida, però si tinguéssim oportunitat d'incorporar més d'un pirata en aquestes províncies, s'agafaran els següents per ordre de vots.

Recorda que també pots votar a la resta de votacions de primàries:

Barcelona (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/345/
Barcelona (següents posicions): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/346/
Girona (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/347/
Lleida (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/348/

Nota: no hi ha votació per Tarragona perquè no s'han confirmat les candidatures presentades.
Etiquetes: en podeu posar diverses separant-les amb comes: 21d primaries


Comentaris del desenvolupador
Es prega no afegir noves candidatures. El termini per fer-ho va acabar el dijous 9 a les 10.00 h. S'eliminaran totes les que s'introdueixin fora de termini.

64
vots
implemented
Proposta (#1): Carlos González
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 12:03.
Davant les il·legítimes eleccions convocades a l'empara de l'article 155 de la Constitució Espanyola i perquè el Partit ha decidit que la demofòbia es combat amb més democràcia, presento la meva candidatura a primàries per la circumscripció electoral de Lleida per aconseguir, entre totes, que Pirates de Catalunya sigui un element decisiu en la lluita per les llibertats i respecte als drets humans.

Afiliat a Pirates des del 2011, candidat a les eleccions del 2012 al Parlament de Catalunya per la demarcació de Lleida. Col·laborador de la candidatura municipalista Comú de Lleida i actualment Regidor a l'Ajuntament de Lleida per aquesta Agrupació d'Electors. També membre de la Coordinadora Administrativa com a Coordinador Territorial.

Afronto aquestes eleccions amb desitjos de poder col·laborar amb el que el partit necessiti, des del municipalisme i l'experiència.

El #21D existirà a pesar nostre. Millor independència que jou monàrquic. Millor població decidida que decebuda per inacció dels polítics.

Vàrem decidir donar suport als resultats de l'1-Oct. Vàrem dir que per violència i impediments varis, l'1 d'octubre no el
considerem un referèndum. Vàrem anunciar que amb els resultats de l'1 d'octubre les institucions catalanes havien de declarar la República Catalana i una vegada desenvolupada un refrendo.

El Parlament de Catalunya via proposta de resolució (sense empara legal) declara la República i la banda del Rajoy entre aplaudiments fa un 155 CE excessiu (envaeix competències, vulnera drets i llibertats) i lesiu pels drets fonamentals i a més a més es paga unes eleccions el 21D, que Pedro J. Ramírez al·lucina per la seva convocatòria.

Finalment, vàrem decidir anar-hi sota una gran llista de front comú.

Com partit polític volem un procés constituent i necessitarem persones per fer-ho.

Sóc de Salamanca, del 77, visc a Alcoletge (Lleida), extreballador estat espanyol, vaig defensar el NO a la DUI en el debat organitzat per Pirates x la Independència per l'1 d'octubre però si estic en política és per defensar, entre altres coses, la democràcia directa, la participació ciutadana, la transparència i la millora de les nostres lleis i
Reglament. I el procés constituent és clau. Vull ajudar-vos.
29
vots
implemented
Proposta (#2): Josep M. Giribet
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 12:06.
Fill de Tremp, nét del Pallars, crescut a Barcelona i resident al Vallès Oriental des que em vaig independitzar als 18 anys.
Actualment infermer de primària, però he tocat més pals de l'habitual en els darrers 18 anys.

Wannabe bomber des que puc recordar, vaig acabar començant enginyeria a informàtica perquè segons la família "s'ha d'estudiar alguna cosa de debò". Fill d'emprenedors, a tercer abandono la carrera i començo a treballar mentre preparo les oposicions de bomber (he importat cases de fusta, fet de comercial per impremta, operador 3D en productora multimèdia, dissenyador web, encarregat a la restauració, ...).

Unes lesions quan ja ho tenia a tocar trunquen el somni i em reconverteixo en infermer d'emergències, per acabar descobrint lo guay que és l'atenció primària.

Pare de la parelleta, intento gaudir al màxim amb ells i treure temps de sota les pedres (no mentim, de dormir poc) per les meves inquietuds (pirates) i aficions (rom hacking, traducció, comunitat Joomla!...)

Ah! He començat a jugar rugbi als Spartans de Granollers aquest setembre i, de moment, encara no m'he trencat cap os ;)


Duplicades


Comentaris
No hi ha comentaris

Post your comment
Contingut sindicat