IdeaTorrent

Sala d'espera Sala d'espera
Votacions Votacions
En desenvolupament En desenvolupament
Finalitzades Finalitzades
Idea #351: [2018] Elecció del portaveu del partit

bug La votació d'aquesta proposta ha finalitzat el 26 February 18.
Escrit per capita el 13 Feb 18 a les 21:12. Categoria: Pirates de Catalunya. Projecte vinculat: PIRATA.CAT. Estat: Finalitzada
Raonament
Com indiquen els nostres Estatuts, l'Assemblea General ha d'elegir el nou portaveu del partit. Ella o ell serà la cara pública del partit davant els mitjans de comunicació.

Els Estatuts i Reglament indiquen que:
- El portaveu del Partit serà elegit d'entre els afiliats i pels afiliats, simpatitzants i amics verificats.
- Es considera electe el candidat que hagin obtingut el major nombre de vots.
- La resta de candidats es consideren "Portaveus de reforç", sempre que hagin obtingut un nombre de vots més gran que zero.
- La durada mínima del mandat del Portaveu del partit és de tres mesos, i la màxima serà d'un any.
- El portaveu del Partit i els portaveus de Reforç formaran part, automàticament, del grup de Comunicació.
- El portaveu del Partit serà membre, de ple dret, de la Coordinadora General.

Les seves funcions són:
- És la cara pública del partit.
- S'encarrega dels contactes amb la premsa, així com dels actes públics del partit.
- En cas de no poder fer-se càrrec d'algun contacte i/o acte, un portaveu suplent pot fer-se'n càrrec.
Etiquetes: en podeu posar diverses separant-les amb comes: (cap)

12
vots
implemented
Proposta (#1): Eloi de Tera Capella
Escrit per capita el 13 Feb 18 a les 21:12.
Eloi de Tera Capellà és doctor en història de l’art per la Universitat de Barcelona (2016) i llicenciat en la mateixa matèria i universitat el 2006. Ha estat alumne de la Universitat de Pisa, la Universitat Lliure i la Universitat Humboldt de Berlín. Durant l’any 2005 assistí també a cursos de l’Escola Normal Superior de Pisa. És màster en estudis avançats en història de l’art per la Universitat de Barcelona (2009).

És especialista en l’art del Renaixement i el manierisme italià dels segles xv i xvi i en l’art del gravat d’època moderna. Fruit de les seves investigacions, ha participat en diversos congressos internacionals a Florència, com ara el congrés internacional Cosimo I de’ Medici, Magnus Etruriae Dux, organitzat per l’Arxiu de Medici i l’Arxiu de l’Estat de Florència el maig del 2012; el congrés internacional Vasari Santa Croce, organitzat per la basílica de la Santa Creu (Florència), la Universitat de Syracuse (Nova York) i el Projecte de l’Arxiu de Medici (Florència) el març del 2016; a Alemanya, com ara el Congrés Internacional de la Renaissance Society of America, celebrat a Berlín el maig del 2015, ponència dins un panell organitzat per membres de l’Institut Courtauld de Londres; a Portugal, com ara el congrés internacional Nuno Gonçalves. Novas Perspectivas, organitzat per la Universitat de Lisboa i el Museu Nacional d’Art Antic de la mateixa ciutat el desembre del 2009, i a l’Estat espanyol, com ara el congrés Opus Monasticorum, celebrat a Santiago de Compostel·la el 2015, el congrés internacional Vasari 500 anys, celebrat a Barcelona, i el congrés internacional De Miguel Ángel a Goya, celebrat a Lleida, entre d’altres.

Arran de les recerques que ha desenvolupat, ha publicat articles en diverses revistes científiques sobre Miquel Àngel, Cosme I de Mèdici, Francesco Salviati, Jacopo Zucchi, Bachiacca, Francisco de Holanda, Julius von Schlosser i Eduard B. Alentorn, entre d’altres.
_______

PhD in Art History by the University of Barcelona (2016) with a thesis on the frescoes of the Chiostro degli Aranci in the Badia Fiorentina and the florentine and european art at the beginning of the fifteenth century. He was student of the universities of Pisa, the Freie Universität and Humboldt Universität of Berlin. During the 2005 attends classes in the Scuola Normale Superiore di Pisa.

Specialist on Renaissance and Italian Mannerism art of the XV-XVI centuries and expert in Old Master Prints. As results of his research has participated in several international conferences in Florence (2014 International Conference Cosimo I de 'Medici, Etruriae Magnus Dux organized by The Medici Archive and the Archivio di Stato; 2016. International Conference Vasari@Santa Croce organized by the Opera di Santa Croce and the Syracuse University), Germany (International Conference of the Renaissance Society of America, Berlin, May 2015, paper in a panel organized by members of the Courtauld Institute, London), Portugal (2009 International Conference Nuno Gonçalves: Novas Perspectivas, organized by the Universidade de Lisboa and the Museu Nacional d'Arte Antiga) and Spain (International Conference Opus Monasticorum 2015, Santiago de Compostela; International Conference Vasari 500 years in Barcelona, 2012 and the International Conference De Miguel Ángel Goya in Lleida and others).

From his researches has published several articles (some currently being printed) in International scientific magazines about Michelangelo, Cosimo I de 'Medici, Francesco Salviati, Jacopo Zucchi, Bachiacca, Giovanni Angelo Montorsoli, Francisco de Holanda and Julius von Schlosser.
16
vots
implemented
Proposta (#2): Dario Castañé (portaveu de reforç)
Escrit per capita el 13 Feb 18 a les 21:20.
Collita del 1985, d'Igualada. Afiliat a Pirates des del 2010, enginyer informàtic per la UOC, excoordinador TIC del partit, candidat pel Senat el 2011 i cap de llista a les europees de 2014. Actualment treballo com DevOps, sóc vocal de la CA sortint i sóc regidor a l'oposició per Decidim Igualada, confluència local d'esquerres.

En l'àmbit personal, he estat vinculat al món de la cultura lliure amb Qomun. Fa anys que estic vinculat al món del software lliure, tant com usuari o desenvolupador (més aviat beta-tester), havent participat en associacions locals de Linux i informàtica des dels 14 anys. Actualment també presideixo la Fundació Inceptum.

Presento candidatura per a ser portaveu de reforç (renunciaria en cas de sortir triat com a primer) per poder ajudar al portaveu electe, per la meva trajectòria en el partit i la meva experiència en comunicació política, tant en mitjans de comunicació com en actes.


Duplicades


Comentaris
pautax (Administrator) wrote on the 15 Feb 18 at 00:52
Hola,
No conec a l'Eloi, i sense desmerèixer la seva candidatura, que deu ni do, crec que hauria de dir-nos d'on és i des de quan és afiliat

muriel (Administrator) wrote on the 18 Feb 18 at 23:28
L'Eloi m'ha demanat que pugi als comentaris (per raons tècniques no pot fer-ho ell mateix) aquesta altra versió de la seva candidatura on explica una mica més altres aspectes a part dels purament professionals.
________________________________

Doctor en Història de l'Art
Especialista en l'Art dels segles XV i XVI italià.
Ha estudiat a les universitats de Pisa, Itàlia, i Berlín, Alemanya, així com participat
en nombrosos congressos internacionals com a ponent invitat.
Parla i escriu Alemany, Italià i Anglés.
Creient en l'ideari renovador del partit Pirata, es presenta a les votacions amb el convenciment de que la política només pot ser renovada i tenir esperança si aquells qui la componen provenen del món no polític, ja que ha quedat perfectament demostrat -sobretot a la Península Ibèrica i també a la resta
d'Europa- que la política no pot ser un exercici de per vida i en el que un s'ha format, sinó un pas temporal per a contribuïr al millorament de la societat. Oblidant per sempre les portes giratòries, la política com a negoci
personal, el clientelisme, els partits unipersonals (que alguns partits de nova fornada tornen a posar de moda),
l'endogamia, etc.
La cultura com a base fonamental de tota renovació social, ja que només des d'aquesta es pot assolir el respecte als Drets Humans i crear una societat lliure, transparent i amb una democràcia i política transparents i que siguin
realment expressió directa de la voluntat popular.
Per això, no presento una trajectòria política, perquè no es pot concebre la política com un ofici o modus vivendi, sinò com un àmbit comú en el que aportar els coneixements i principis per al millorament social. No crec en la política portada per polítics de professió.


Post your comment
Contingut sindicat