IdeaTorrent

Sala d'espera Sala d'espera
Votacions Votacions
En desenvolupament En desenvolupament
Finalitzades Finalitzades
Idea #354: [2018] Elecció del Coordinador del Grup d'Acció Política

bug La votació d'aquesta proposta ha finalitzat el 26 February 18.
Escrit per capita el 13 Feb 18 a les 23:00. Categoria: Pirates de Catalunya. Projecte vinculat: PIRATA.CAT. Estat: Finalitzada
Raonament
Arran de la nostra entrada a l'espai de la Crida Constituent, Pirates compta amb un vot al GAP. El GAP és el Grup d'Acció Política, l'espai que estableix les directrius del grup parlamentari de la CUP-CC.

Com a grup de treball més, el grup del GAP necessita un/a coordinador/a que enllaci Pirates amb el GAP de la CUP - Crida Constituent, que assisteixi a les reunions com a representant del partit així com totes les tasques necessàries de dinamitzar i coordinar la feina del grup dins de Pirates.

La CG va acordar que provisionalment sigui en Francisco Garrobo (membre de la CG i actual portaveu) qui assumeixi aquest càrrec, ja que és la persona que ha fet tots els contactes i negociacions amb la CUP.

Tot i així, la Muriel Rovira i l'Albert Sunyer, com a membres del grup de treball del GAP, s'han responsabilitat en les dues darreres reunions de fer aquesta tasca.
Fem una crida a tothom que vulgui ser escollit com a coordinador/a del GAP que ha de formar part d'aquest grup de treball.

Així mateix recordem que, com el seu mateix nom indica, el fet de formar part d'un grup de treball implica disponibilitat i responsabilitat en voler ajudar a les tasques pròpies del grup i, sobretot, ser membre actiu en tant que és el grup on el/la coordinador/a podrà recolzar-se per a dur a terme les seves tasques.

El coordinador del GAP podrà delegar en altres membres del grup de treball, després d'autorització del mateix grup, en cas de no poder assistir a les reunions del GAP.

Els Estatuts i Reglament indiquen que:
- Es considera electe el candidat que hagin obtingut el major nombre de vots.
- La resta de candidats es consideren "suplents", sempre que hagin obtingut un nombre de vots més gran que zero.
- La durada mínima del mandat del coordinador del GAP és de tres mesos, i la màxima serà d'un any.
- El coordinador del GAP serà membre, de ple dret, de la Coordinadora General.
Etiquetes: en podeu posar diverses separant-les amb comes: (cap)

18
vots
implemented
Proposta (#1): Muriel Rovira Esteva
Escrit per capita el 13 Feb 18 a les 23:00.
Sóc científica (física experimental) i em dedico a la recerca en materials. Tinc un Doctorat en Física Computacional i Aplicada i he treballat tant a nivell de recerca molt bàsica esbrinant com s'ordenen els àtoms/molècules en un líquid o un vidre, com amb temes de nanotecnologia, estudiant recobriments de polímers que responen a l'entorn, o com sintetitzar nanopartícules amb les aplicacions més diverses.

A part d'estades curtes a diversos països, he viscut a l'estranger durant 3 anys. Parlo català, castellà i anglès fluidament, i tinc nocions bàsiques d'alemany.

He estat membre de Pirates de Catalunya des del 2011 i hi he col·laborat en tota mena de tasques. Al març de 2012 vaig esdevenir Coordinadora del Grup de Treball d'Internacional i em vaig implicar força en la fundació dels Pirates Europeus, incloent la coordinació de l'organització de la 1a Conferència dels Pirates Europeus (a Barcelona, el setembre de 2013). També he estat membre de la junta de Pirates de Catalunya del 2013 al 2015, i Vice-secretària General dels Pirates Europeus del 2015 al 2017.

Els meus interessos principals dins de l'ideari pirata són sobretot la participació ciutadana i l'accés a la informació.
9
vots
implemented
Proposta (#2): Miquel Tella Carmona
Escrit per capita el 13 Feb 18 a les 23:01.
Em dic Miquel, tinc 24 anys, nascut a Vimbodí, un poble de la província de Tarragona i resident a Barcelona fa 3 anys. Treballo en el sector de la metal·lúrgia des que tinc 17 anys. Sóc estudiant, enguany estic acabant els estudis de Química Ambiental i estic preparant l'accés a la universitat.

Sóc molt aficionat a la Política, els moviments de Barri i l'Economia. Estic afiliat a Pirates de Catalunya des de fa més de sis anys.

Crec que el Moviment Pirata pot tenir molt més potencial en la societat Catalana i m'agradaria participar activament en el partit per millorar això.


Duplicades


Comentaris
No hi ha comentaris

Post your comment
Contingut sindicat