IdeaTorrent

Sala d'espera Sala d'espera
Votacions Votacions
En desenvolupament En desenvolupament
Finalitzades Finalitzades
Idea #360: 2019: rumb electoral a les municipals de Lleida

bug La votació d'aquesta proposta ha finalitzat el 26 November 18.
Escrit per capita el 11 Nov 18 a les 22:23. Categoria: Pirates de Catalunya. Projecte vinculat: PIRATA.CAT. Estat: Finalitzada
Raonament
Davant el panorama electoral municipal d'aquest maig del 2019 i com que el regidor a la Paeria, Carlos González Iglesias, ha manifestat la seva voluntat de participar en el procés intern per les pròximes eleccions europees i no haver-hi una organització territorial a Lleida capital, la Coordinadora General ha aprovat ampliar la presa de la decisió envers la participació de Pirates de Catalunya a les municipals de la capital del Segrià a totes les afiliades.

Pad amb informe: https://pad.pirata.cat/lleida
Termini: 25 de novembre a les 22.00.

Fetes pel Coordinador Territorial i pel mateix Carlos diferents reunions amb el Comú de Lleida, amb els que vàrem aconseguir ficar una agrupació d'electors al saló de plens de l'Ajuntament de Lleida, reunions amb altres formacions polítiques de la ciutat i l'assistència a altres presentacions de candidatures municipals, tant de partits polítics com ciutadanes, es posa a votació la següent proposta:

A: Continuar dins de la candidatura encapçalada per l'Associació del Comú de Lleida i treballar per aconseguir una coalició electoral amb altres formacions polítiques, com Podem Catalunya, Catalunya en Comú i altres entitats socials i polítiques.

B: Manifestar públicament i prestar suport tècnic i programàtic fins Maig 2019 a la candidatura i manifest que representa Primàries per Lleida i treballar que definir un acord que defensi l'ideari pirata més enllà de fer el municipi republicà.

Una vegada finalitzi la votació el diumenge 25 de novembre (Dia Internacional de l'eliminació de la violència vers la dona), el resultat de la mateixa serà comunicat a la militància, als portaveus de les opcions esmentades i es farà públic per part de la Coordinadora Administrativa.

Anunciat el resultat els possibles escenaris son:

- Cap opció obtingui més dels 2/3 de vots favorables, fet que implicaria que el partit no participés directament a les municipals de Lleida, i la militància a títol individual podria participar en els processos de primàries de les opcions esmentades o d'altres, sempre que no vagin contra l'ideari pirata.
- Que una o les dues opcions tinguin la validació dels 2/3 de vots favorables. Llavors, el Coordinador Territorial i/o en Carlos es posaran en contacte amb les candidatures per tal de portar novament a votació i validació de l'acord o acords definitius.

S'insta a totes a la participació activa i difusió del projecte municipalista de Pirates de Catalunya aprovat amb el Congrés #Reboot.
Etiquetes: en podeu posar diverses separant-les amb comes: 2019 lleida municipals

10
vots
implemented
Proposta (#1): Continuar donant suport al Comú de Lleida
Escrit per capita el 11 Nov 18 a les 22:23.
Continuar dins de la candidatura encapçalada per l'Associació del Comú de Lleida i treballar per aconseguir una coalició electoral amb altres formacions polítiques, com Podem Catalunya, Catalunya en Comú i altres entitats socials i polítiques.
14
vots
implemented
Proposta (#2): Donar suport a Primàries Lleida
Escrit per capita el 11 Nov 18 a les 22:26.
Manifestar públicament i prestar suport tècnic i programàtic fins Maig 2019 a la candidatura i manifest que representa Primàries per Lleida i treballar que definir un acord que defensi l'ideari pirata més enllà de fer el municipi republicà.


Duplicades


Comentaris
No hi ha comentaris

Post your comment
Contingut sindicat