IdeaTorrent

Sala d'espera Sala d'espera
Votacions Votacions
En desenvolupament En desenvolupament
Finalitzades Finalitzades

Ideas in development Aquestes són les noves idees que s'han tramès sobre Pirates de Catalunya i que estan pendents de la validació del moderador abans d'anar a l'àrea de "idees populars".

Procediment per l'actualització del cens d'afiliats  
2/3
Aprovacions
Escrit per paco el 20 Dec 15 a les 18:31. Categoria global: Pirates de Catalunya. Pendent de moderació
Des de la creació de Pirates de Catalunya, l'afiliació al partit ha estat lliure de quotes o qualsevol obligació per part dels afiliats.

A altres partits, als que els afiliats paguen una quota d'afiliació, es fàcil saber quanta gent disposen: son afiliats els que abonen la quota

A Pirates no tenim quota. Això comporta que algunes persones s'afilien i després simplement desapareixen sense comunicar la seva intenció de donar-se de baixa. Això fa que no sigui fàcil saber amb quanta gent disposem. Per tant, caldria establir una obligació periòdica per a tots els afilats, de forma que mentre compleixin amb aquesta obligació continuarien sent afiliats.
0
vots
closed
Solució #1: Posar una quota d'afiliació
Escrit per paco el 20 Dec 15 a les 18:31.
Aquesta opció consistiria en posar una quota d'afiliació obligatòria per a tots els afiliats, ja sigui mensual, trimestral o anual. Els que no abonessin la quota passarien a ser simpatitzants. La quantitat podria ser la que vulgui cada afiliat, amb un mínim a decidir pel tresorer depenent de les comissions bancàries, podria ser de només un euro si aquestes ho permeten.
0
vots
closed
Solució #2: Obligacio de signar per a què el partit es presenti a les eleccions.
Escrit per paco el 20 Dec 15 a les 18:35.
Es podria portar aquest control del cens d'afiliats simplement establint la obligació de tots els afiliats de signar pel partit quan aquest es presenti a qualsevol elecció on calgui recollir signatures. La recollida seria electrònica, i en cas de que a algun afilat no li sigui possible signar per aquest procediment per algun motiu ho hauria de comunicar i se li oferiria una alternativa.

Llegiu els 1 comentaris o proposeu una solució >>

Ser respectuosos amb els idiomes oficials i cooficials de l'Estat Espanyol  
1/3
Aprovacions
Escrit per leixet el 7 Aug 15 a les 20:16. Categoria global: Cultura. Pendent de moderació
He observat que a la portada del web hi tenim un enllaç per accedir a la versió en castellà, en tant que el català i castellà són els idiomes cooficials a la comunitat autònoma de Catalunya d'acord amb la constitució.

L'enllaç, però, indica "Espanyol", quan ambdues llengües són espanyoles. El català, el castellà, el basc i el gallec són llengües espanyoles.

Per tant, es proposa la següent solució.
0
vots
closed
Solució #1: Indicar "castellà" enlloc d'"espanyol" a l'enllaç per canviar l'idioma
Escrit per leixet el 7 Aug 15 a les 20:16.
En tant que totes les llengües oficials i cooficials de l'Estat Espanyol són espanyoles, es proposa canviar el literal "espanyol" per "castellà".

Llegiu els 6 comentaris o proposeu una solució >>

Contingut sindicat