IdeaTorrent

Sala d'espera Sala d'espera
Votacions Votacions
En desenvolupament En desenvolupament
Finalitzades Finalitzades

Ideas in development Aquestes són les idees que han estat marcades com a ja portades a terme pels moderadors.

Procediment per l'actualització del cens d'afiliats  
Escrit per paco el 20 Dec 15 a les 18:31. Categoria global: Pirates de Catalunya. Ja portades a terme
Des de la creació de Pirates de Catalunya, l'afiliació al partit ha estat lliure de quotes o qualsevol obligació per part dels afiliats.

A altres partits, als que els afiliats paguen una quota d'afiliació, es fàcil saber quanta gent disposen: son afiliats els que abonen la quota

A Pirates no tenim quota. Això comporta que algunes persones s'afilien i després simplement desapareixen sense comunicar la seva intenció de donar-se de baixa. Això fa que no sigui fàcil saber amb quanta gent disposem. Per tant, caldria establir una obligació periòdica per a tots els afilats, de forma que mentre compleixin amb aquesta obligació continuarien sent afiliats.
0
vots
closed
Solució #1: Posar una quota d'afiliació
Escrit per paco el 20 Dec 15 a les 18:31.
Aquesta opció consistiria en posar una quota d'afiliació obligatòria per a tots els afiliats, ja sigui mensual, trimestral o anual. Els que no abonessin la quota passarien a ser simpatitzants. La quantitat podria ser la que vulgui cada afiliat, amb un mínim a decidir pel tresorer depenent de les comissions bancàries, podria ser de només un euro si aquestes ho permeten.
0
vots
closed
Solució #2: Obligacio de signar per a què el partit es presenti a les eleccions.
Escrit per paco el 20 Dec 15 a les 18:35.
Es podria portar aquest control del cens d'afiliats simplement establint la obligació de tots els afiliats de signar pel partit quan aquest es presenti a qualsevol elecció on calgui recollir signatures. La recollida seria electrònica, i en cas de que a algun afilat no li sigui possible signar per aquest procediment per algun motiu ho hauria de comunicar i se li oferiria una alternativa.

Llegiu els 1 comentaris o proposeu una solució >>

Ser respectuosos amb els idiomes oficials i cooficials de l'Estat Espanyol  
Escrit per leixet el 7 Aug 15 a les 20:16. Categoria global: Cultura. Ja portades a terme
He observat que a la portada del web hi tenim un enllaç per accedir a la versió en castellà, en tant que el català i castellà són els idiomes cooficials a la comunitat autònoma de Catalunya d'acord amb la constitució.

L'enllaç, però, indica "Espanyol", quan ambdues llengües són espanyoles. El català, el castellà, el basc i el gallec són llengües espanyoles.

Per tant, es proposa la següent solució.
0
vots
closed
Solució #1: Indicar "castellà" enlloc d'"espanyol" a l'enllaç per canviar l'idioma
Escrit per leixet el 7 Aug 15 a les 20:16.
En tant que totes les llengües oficials i cooficials de l'Estat Espanyol són espanyoles, es proposa canviar el literal "espanyol" per "castellà".

Llegiu els 6 comentaris o proposeu una solució >>

DONACIONES Y TRANSPARENCIA  
Escrit per Niviuq el 17 Nov 12 a les 01:30. Categoria global: Pirates de Catalunya. Ja portades a terme
Veo entre agradecido y sorprendido se ha realizado una donación a Pirata.Cat por un importe de 10.000 euros, pero los datos sobre que entidad o particular la ha realizado no son visibles de acuerdo con la LOPD.
Aqui es donde nos encontramos con un conflicto con respecto a la transparencia y la legalidad vigente, porque ya sabemos que la opacidad de una donación sustancial puede ser problematica con respecto a la libertad de un partido politico.Pero por otra parte muchos donantes de buena fe no las harian si su donacion fuera publica porque pasan de lios,quieren ser simplemente activistas anonimos.Como gestionamos esta diatriba?
Me gustaria que no se mencionase como el suero de fierabras el metodo del SPC porque aun esta muy verde,los criterios de cuando una cosa va o no va a votación no son estables muchisimas veces argumentando operatividad y tiempo,y si realmente se quisieran promover votaciones interesadas por factores externos se podria hacer invocando la urgencia de la votación y calculando tiempos etc.
Que conste que estoy contento de la donación evidentemente,pero me gustaria que se considerase su reverso espinoso.
0
vots
closed
Solució #1: Proporcionar la información de la donación con la autorizacion de este.
Escrit per Niviuq el 17 Nov 12 a les 01:30.
Con la autorización del donante o entidad proporcionar sus datos.Asi al menos podriamos saber si la donación es publica o no.En estos momentos evidentemente no creo que ninguna logia masonica ni los illuminati no este financiando,pero quien no quiera ver que esto puede ser un asunto a controlar en un futuro cuando haya representación pues....
Sopesad tambien que quizas si damos mucho la tabarra con esto habra quien no suelte un duro porque no quiere que se conozca,que una cosa es ser altruista o otra la exposicion publica.
0
vots
closed
Solució #2: Cuestión de principios
Escrit per ALEIX el 27 Nov 12 a les 10:38.
Entiendo que nuestra base inicial, es dar el derecho y la libertad a todos los que de buena fé, donan capital al partido.

Por lo que entiendo, que es del mismo derecho y libertad que si alguien quiere preservar su anonimato, se le permita. Una cosa es hacer públicos unos ingresos que se han percibido (como dictamina nuestra propia doctrina de partido) pero también es igual de viable, que hayan fondos anonimos si así lo sol.licitan los donantes. El dinero sigue estando en el registro público de nuestra base económica, pero sin conocer el origen por petición. No lo veo ilegal. Y sin embargo lo encuentro lógico y respetable.

Llegiu els 9 comentaris o proposeu una solució >>

Refrendar estatuts  
Escrit per paco el 22 Dec 12 a les 11:02. Categoria global: Pirates de Catalunya. Ja portades a terme
Votació anul·lada perquè no s'ha obert i per tant a l'assemblea s'ha votat de forma presencial.
0
vots
closed
Solució #1: ---
Escrit per paco el 22 Dec 12 a les 11:02.
---

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Elección del Coordinador Territorial de Lleida para 2013  
Escrit per carlos1377 el 4 Dec 12 a les 12:55. Categoria global: Plataforma de Participació. Ja portades a terme
Una vez acabada la elección al Parlament, toca reorganizar y estructurar la Provincia de Lleida.
Empezemos por el Coordinador Territorial como paso previo. Parece más fácil elegir a una persona que reunir al resto y decidirlo en Asamblea.
L@s voluntari@s se presentarán hasta el sábado 22 de diciembre y la votación desde el 23 al 28 de diciembre 2012.
Así estará todo listo para las Asambleas Generales del 29 de Diciembre.
Ánimo.
0
vots
closed
Solució #1: Nombre del Aspirante.
Escrit per carlos1377 el 4 Dec 12 a les 12:55.
Texto Libre
0
vots
closed
Solució #2: Carlos González Iglesias
Escrit per carlos1377 el 18 Dec 12 a les 16:23.
Sólo si no hay más de 2 soluciones.
0
vots
closed
Solució #3: Gerard Farràs i Ballabriga
Escrit per gfarrasb el 18 Dec 12 a les 20:21.
Em fa certa por presentar-me per aquest càrrec però, havent observat la soledat pirata que hi ha en aquesta província durant les darreres eleccions, doncs no voldria deixar a en Carlos tot sol. No sé si em veig en primer lloc, però sí com a bon col·laborador.

Una mini-presentació:

Enginyer en informàtica de 34 anys. Treballo com a professor de cicles formatius en una escola de Solsona, ciutat on també visc.

Mantinc un bloc aquí: http://bloc.gerardfarras.com/
Twitter: @gfarrasb

Llegiu els 1 comentaris o proposeu una solució >>

Canviar als dissabtes la reunió dels diumenges a riereta  
Escrit per paco el 27 Nov 11 a les 19:24. Categoria global: Pirates de Catalunya. Ja portades a terme
A la reunió d'avui s'ha proposat canviar als dissabtes la reunió que actualment fem els diumenges a riereta.
22
vots
closed
Solució #1: Canviar als dissabtes la reunió dels diumenges a riereta
Escrit per paco el 27 Nov 11 a les 19:24.
Canviar als dissabtes la reunió dels diumenges a riereta
-9
vots
closed
Solució #2: Alternància
Escrit per joan.rovira el 29 Nov 11 a les 15:18.
Durant tres mesos alternar la reunió entre dissabtes i diumenges i a la vista de l'assistència, es podrà decidir què és millor: dissabtes, diumenges o dissabtes i diumenges alterns
66
vots
closed
Solució #3: Fer reunions una vegada al mes, i la restacdel mes, trobades
Escrit per Emecefe el 29 Nov 11 a les 15:31.
Proposo pasar les trobades de Riereta dels diumenges als dissabtes tambe a les 17h00, però el primer dissabte de cada mes, seria una reunió "formal", amb agenda (comunicada previament), moderador i secretari (que redactarà l'acta) accessible per mumble i pad.

A cada reunió es nomenarien els moderados i secretaris de la següent reunió.

Aquestos serien responsables de confeccionar l'ordre del dia de la següent reunió a partir de les aportacions de tots els afilats Pirates a realitzar a un pad, i de verificar que la logistica estará funcionant el dia de la reunió (sala fisica -Riereta o un altre-, wifi, mumble etc).
També s'encarregaran de comunicar amb al menys una setmana d'antelacio l'ordre del dia, i obrir un pad per començar a recollir comentaris sobre el mateix.
Altres localizacions que vulguin reunir-se fisicament es ficaran en contacte amb els moderador i secretari, per fer-ne l'oportuna publicitat entre afiliats.

Llegiu els 9 comentaris o proposeu una solució >>

Declaració de partits contra el feixisme i el racisme  
Escrit per Victor85 el 13 Nov 12 a les 19:51. Categoria global: Immigració. Ja portades a terme
Alguns partits candidats a les eleccions del 25N han signat una declaració promoguda per la associació "Unitat contra el Feixisme i el Racisme" afirmant que adopten els següents compromisos de cara a la campanya electoral:

1. No farem servir de discursos xenòfobs, ni ens quedarem en silenci si altres ho fan. L’experiència de França demostra clarament que quan els partits establerts fomenten idees xenòfobes, a la llarga no resten suport al feixisme sinó que el normalitzen i l’enforteixen.

2. A la vegada que duem a terme la nostra pròpia campanya, farem el possible per difondre també els arguments d’Unitat contra el feixisme i el racisme. Als nostres actes, facilitarem la distribució d’octavetes d’UCFR, perquè els i les assistents puguin emportar-se’n un grapat per fer difusió.

Entre aquests partits es troba signada:

Per la CUP-Alternativa d’esquerres,
Georgina Rieradevall Tarrés

Per Esquerra Republicana de Catalunya
Oriol Junqueras

Per ICV-EUiA
Joan Herrera

Pel Partit dels Socialistes de Catalunya
Pere Navarro

Per Solidaritat Catalana per la Independència
Alfons López i Tena

http://unitatcontraelfeixisme.wordpress.com/2012/11/13/declaracio-de-les-candid atures/

[....]
0
vots
closed
Solució #1: Signar la declaració com a partit contra el feixisme i el racisme
Escrit per Victor85 el 13 Nov 12 a les 19:51.
Signar la declaració per a que PIRATA.CAT es posicioni com un partit totalment en contra del feixisme i el racisme, tot agafant els compromisos que indica el document i explicats a la descripció d'aquesta proposta

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Per fer arrivar EL PROGRAMA ELECTORAL al poble  
Escrit per mersany el 20 Oct 12 a les 18:27. Categoria global: Plataforma de Participació. Ja portades a terme
A partir d´ara penso que hem de fer una bona campanya electoral amb l´objectiu d´obtenir 5 % a les provincies que lluitarém per les eleccions. Si treballem fort no hi ha rés dificil. Tenim moltes alternatives per a transmetre al poble. Peró com podem generar maneres d´arrivar a la gent ?
0
vots
closed
Solució #1: Donar un anunci que enllaça al programa electoral a PuntAvui
Escrit per mersany el 20 Oct 12 a les 18:27.
Costa 75 € al més per provincia, duració minima 1 any en aquest diari:
http://www.elpuntavui.cat/girona/nacional.html
Just arriva de titul de Girona a dalt a la dreta. Sería un flash que enllaçi al programa electoral.
0
vots
closed
Solució #2: Repartir als bars i restaurants o altres llocs publics freqüentats per la gent
Escrit per mersany el 20 Oct 12 a les 18:34.
Altres partits no ho fan. Repartir el programa electoral en paper, podría ser molt bó i complementari a les altres solucions. Altres llocs publics serien centres civics, biblioteques, hospitals, ambulatoris, universitats, quioscs, estancs ...etc
0
vots
closed
Solució #3: Fer servir contactes personals per a sortir en mitjans de comunicació
Escrit per mersany el 20 Oct 12 a les 18:41.
Si teniu algun amic periodista, intenteu per a que facin una entrevista als nostres canditats.
0
vots
closed
Solució #4: Utilizar els afiliats per anunciar per les Red Socials el programa electoral.
Escrit per michelgraf el 18 Nov 12 a les 17:42.
Els videos creats per Pirates de Catalunya, suposa moltes visites i una aposta per descobrir el partit en poques paraules, les reds socials poden ajudar molt avui en dia a transmitir i fernos coneixer a tot areu a un cost 0€.

Llegiu els 1 comentaris o proposeu una solució >>

revisar el canon digital  
Escrit per norbux el 1 Nov 10 a les 09:29. Categoria global: Cultura. Ja portades a terme
En tots els productes on es pot emmagatzemar informació s'aplica el famós canon. Es vulnera la presunció d'inocència, presuposant per endavant que seran emprats per realitzar còpies...
-35
vots
closed
Solució #1: Canviar el seu funcionament
Escrit per norbux el 1 Nov 10 a les 09:29.
Una possible solució seria eliminar el canon sobre els productes verges, i aplicar-lo al producte final, on ja es pagaria un percentatge com a dret de copia (un sol cop). Aquests diners NO serien per empreses, sinó per destinar-los al foment de la cultura i per subvencionar-la des del govern. I així repercutir directament sobre els artistes i sobre la societat.
78
vots
closed
Solució #2: Treure el canon
Escrit per kenneth el 3 Nov 10 a les 23:35.
El canon és absurd, i punt. És com intentar ajudar als pagesos subvencionant els majoristes!!

El que cal és que el ministeri de cultura tingui un pressupost digne, i aquest sigui qui subvencioni a la creació cultural, és a dir, als artistes, sense intermediaris.
-8
vots
closed
Solució #3: Sacar el canon a toda persona física.
Escrit per FranciscoCerveraMartin el 18 Feb 11 a les 02:50.
Eliminar el canon. Y aplicar un canon solamente a las entidades jurídicas, que CON ANIMO DE LUCRO, utilicen canciones, programas o medios audiovisuales. El usuario de dichos medios, debe pasar periodicamente el listado de aquellos programas, canciones, libros y películas al ministerio de cultura para que éste dé la parte proporcional a quien corresponda.

Llegiu els 3 comentaris o proposeu una solució >>

Independència de Catalunya?  
Escrit per acb93 el 25 Sep 12 a les 20:00. Categoria global: Pirates de Catalunya. Ja portades a terme
Com ja sabeu el 25 de novembre hi ha eleccions catalanes. (anticipades)

Aquesta proposta/votació es per saber el posicionament del conjunt de persones de l'ambit dels Pirates de Catalunya, respecte a estar a favor o en contra de l'autodeterminació de Catalunya, i que estigués en el programa electoral dels Pirates de Catalunya de cara al proper 25 de novembre.
Així també, no obstant s'han de mantenir els principals ideals d'aquest partit. :)
0
vots
closed
Solució #1: A favor.
Escrit per acb93 el 25 Sep 12 a les 20:00.
A favor, sempre hi quan hi hagi un concens clar dels pirates. ^^
0
vots
closed
Solució #2: A favor d'un referèndum d'autodeterminació
Escrit per charlytb el 25 Sep 12 a les 20:53.
Pirates de Catalunya recolzaria la convocatòria d'un referèndum d'autodeterminació pero els afiliats tindrian llibertat de voto.
0
vots
closed
Solució #3: Incloure el referèndum d'autodeterminació al programa electoral
Escrit per aaguilera el 26 Sep 12 a les 21:41.
Tot i que ja està explicat a les FAQ, encara hi ha gent que ho pregunta. Potser estaria bé incorporar explícitament el referèndum d'autodeterminació al programa electoral , com un exemple d'aplicació del nostre ideari.

Llegiu els 2 comentaris o proposeu una solució >>

Posicionament oficial de Pirates de Catalunya sobre el debat sobre independencia  
Escrit per Emecefe el 27 Sep 12 a les 02:05. Categoria global: Participació ciutadana. Ja portades a terme
La ciutadania demana que els partits politics es pronunciin sobre tota una serie de temes d'actualitat entre els quals està tambe la independencia de Catalunya. A mes, una de les fulles de ruta mes comentades darrerarament als mitjans i universitats oasa per 1) convoocar eleccions al parlament, en els quals el tema de la independencia sigui un tema principl de debat (que es la situacio actual) 2) . Despres, si hi ha majoria, el parlament votara a favor d'una declaracio d' independencia. Es en aquest probable cas que els nostres votants i afiliat haurien de saber ara quina es la posicio actual de PdC respecte a varies posibles mocions al parlament. Aixi, en proposo 7 preguntes, amb una serie de aprioris perque les preguntes i votacio estiguin ben enquadrades:

"En el cas que es presentes una moció al parlament de Catalunya, demanant als membre del Parlament de Catalunya votar sobre algun o diversos dels seguents punts, que voleu que els representants de PdC votin, tenint en compte que 1) aquesta votacio es vinculant 2) que es pot fer una altra votació ulterior, si es demana 3) que es pot contestar afirmativament o negativament o abstenir-se a cada una de les posibles preguntes, essent cada resposta independent de les altres 4) que s'aplicaria la regla pirata de proporcionalitat de la votacio: un x% de representants pirates votaran segons el que hagin un x% de vots afirmatiu, i aixi mateix pels vots negatius o per les abstencions

Pregunta 1) votar a favor de una declaracio unilateral d'independencia del Parlament de Catalunya, sense cap mes condicio
Pregunta 2) votar a favor de una declaracio unilateral d'independencia del Parlament de Catalunya, si es demana un referendum posterior que convalidi la mocio
Pregunta 3) votar a favor de una declaracio del Parlament de Catalunya per a que Catalunya sigui un estat Asociat a Espanya [com Puerto Rico], sense cap mes condicio
Pregunta 4) votar a favor de una declaracio del Parlament de Catalunya per a que Catalunya sigui un estat Asociat a Espanya [com Puerto Rico],  si es demana un referendum posterior que convalidi la mocio
Pregunta 5) votar a favor de una declaracio del Parlament de Catalunya per a que Espanya sigui un estat federal on Catalunya sigui un dels estats, sense cap mes condicio
Pregunta 6) votar a favor de una declaracio del Parlament de Catalunya per a que Espanya sigui un estat federal on Catalunya sigui un dels estats, si es demana un referendum posterior que convalidi la mocio

[....]
0
vots
closed
Solució #1: Votar
Escrit per Emecefe el 27 Sep 12 a les 02:05.
Posar a votacio les 7 preguntes anteriors, totes alhora, amb les condicions establertes a la capcelera
0
vots
closed
Solució #2: Pregunta 1) votar a favor de una declaracio unilateral d'independencia del Parl
Escrit per Emecefe el 27 Sep 12 a les 09:55.
Pregunta 1) votar a favor de una declaracio unilateral d'independencia del Parlament de Catalunya, sense cap mes condicio
0
vots
closed
Solució #3: Pregunta 2) votar a favor de una declaracio unilateral d'independencia del Parl
Escrit per Emecefe el 27 Sep 12 a les 09:56.
Pregunta 2) votar a favor de una declaracio unilateral d'independencia del Parlament de Catalunya, si es demana un referendum posterior que convalidi la mocio
0
vots
closed
Solució #4: Pregunta 3) votar a favor de una declaracio del Parlament de Catalunya per a que
Escrit per Emecefe el 27 Sep 12 a les 09:57.
Pregunta 3) votar a favor de una declaracio del Parlament de Catalunya per a que Catalunya sigui un estat Asociat a Espanya [com Puerto Rico], sense cap mes condicio
0
vots
closed
Solució #5: Pregunta 4) votar a favor de una declaracio del Parlament de Catalunya per a que
Escrit per Emecefe el 27 Sep 12 a les 09:58.
Pregunta 4) votar a favor de una declaracio del Parlament de Catalunya per a que Catalunya sigui un estat Asociat a Espanya [com Puerto Rico],  si es demana un referendum posterior que convalidi la mocio
0
vots
closed
Solució #6: Pregunta 5) votar a favor de una declaracio del Parlament de Catalunya per a que
Escrit per Emecefe el 27 Sep 12 a les 09:58.
Pregunta 5) votar a favor de una declaracio del Parlament de Catalunya per a que Espanya sigui un estat federal on Catalunya sigui un dels estats, sense cap mes condicio
0
vots
closed
Solució #7: Pregunta 6) votar a favor de una declaracio del Parlament de Catalunya per a que
Escrit per Emecefe el 27 Sep 12 a les 10:00.
Pregunta 6) votar a favor de una declaracio del Parlament de Catalunya per a que Espanya sigui un estat federal on Catalunya sigui un dels estats, si es demana un referendum posterior que convalidi la mocio
0
vots
closed
Solució #8: Pregunta 7) votar a favor de una declaració del Parlament de Catalunya per a qu
Escrit per Emecefe el 27 Sep 12 a les 10:01.
Pregunta 7) votar a favor de una declaració del Parlament de Catalunya per a que la pertinença a Espanya sigui sent la mateixa que fins ara

Llegiu els 1 comentaris o proposeu una solució >>

Donar suport a la ILP de la Dació en Pagament  
Escrit per javierramos el 31 May 12 a les 14:16. Categoria global: Habitatge. Ja portades a terme
Amb la promoció de CCOO, CONFAV, l'Observatori DESC, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i UGT s'està portant a terme una campanaya de recollida de signatures per a tramitar una Iniciativa Legislativa Popular a favor de la dació en pagament i el lloguer social com a solució a les execucions hipotecàries.

En aquest enllaç podeu trovar el texte relatiu a la ILP:

http://www.quenotehipotequenlavida.org/?page_id=63


En aquest context, crec que a Pirates podríem colaborar en aquesta iniciativa, ja que crec que está alineada amb els fonaments del nostre ideari:

1. El fet de presentar una Iniciativa Legislativa Popular relativa a un tema tant sensible com les execucions hipotecàries va en línia amb el principi de participació activa i democràtica que defensem en el nostre ideari.
2. El dret a l’habitatge digne es un dret reconegut a l’article 25.1 de la Declaració Universal de Drets Humans:
0
vots
closed
Solució #1: Informar a tots els afiliats
Escrit per javierramos el 31 May 12 a les 14:16.
Informar a tots els afiliats de la iniciativa per tal que puguin colaborar a títol personal, tant en la difussió dels mitjans de signatura electrónica com a la recollida de signatures en paper.
0
vots
closed
Solució #2: Donar suport com a partit.
Escrit per javierramos el 31 May 12 a les 14:18.
Malgrat que la plataforma no permet l'adhesió com a partit, si que, com a partit, podem colaborar, donant suport a la iniciativa a través dels nostres mitjans i colaborant en la recollida de signatures com han fet altres partits, com per exemple ICV.

Llegiu els 1 comentaris o proposeu una solució >>

Adherir-nos a la ILP sobre la ´Proposta de Llei de la Dació en Pagament  
Escrit per javierramos el 21 May 12 a les 14:09. Categoria global: Habitatge. Ja portades a terme
Amb la promoció de CCOO, CONFAV, l'Observatori DESC, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i UGT s'està portant a terme una campanaya de recollida de signatures per a tramitar una Iniciativa Legislativa Popular a favor de la dació en pagament i el lloguer social com a solució a les execucions hipotecàries.

En aquest enllaç podeu trovar el texte relatiu a la ILP:

http://www.quenotehipotequenlavida.org/?page_id=63


En aquest context, crec que a Pirates podríem colaborar en aquesta iniciativa, ja que crec que está alineada amb els fonaments del nostre ideari:

1. El fet de presentar una Iniciativa Legislativa Popular relativa a un tema tant sensible com les execucions hipotecàries va en línia amb el principi de participació activa i democràtica que defensem en el nostre ideari.
2. El dret a l’habitatge digne es un dret reconegut a l’article 25.1 de la Declaració Universal de Drets Humans:

“Tota persona te dret a nivell de vida adecuat, que li asseguri, així com a la seva família, la salut i el benestar, i en especial l’alimentació, la vestimenta, la vivenda, la assistència médica i els serveis socials necessaris; te així mateix dret a les assegurances en cas d’atur, enfermetat, invalidessa, viudetat, vellessa i altres cassos de perdua dels seus mitjans de subsistència per circunstàncies independents de la seva voluntat”
0
vots
closed
Solució #1: Adherir-nos i participar de forma activa en la recollida de signatures
Escrit per javierramos el 21 May 12 a les 14:09.
Designar un federatari per tal que certifica la veracitat de les signatures recollides i participar activament en la campanya de recollida.
0
vots
closed
Solució #2: Participar només a través dels canals electrónics
Escrit per javierramos el 21 May 12 a les 14:12.
Només incloure l'enllaç al sistema de votació electrónica a la nostra web.

Llegiu els 2 comentaris o proposeu una solució >>

Posicionar-nos respecte la nova llei de transparència del PP  
Escrit per GandalfGris el 26 Mar 12 a les 01:12. Categoria global: Pirates de Catalunya. Ja portades a terme
Donat que Pirates de Catalunya està molt implicat en la discussió sobre la transparència del govern, crec que hauriem de posicionar-nos d'alguna manera respecte aquesta nova llei, doncs és la primera que tindrà Espanya, i fins ara era dels pocs estats de la UE que no en disposaven d'una llei d'aquest tipus.
0
vots
closed
Solució #1: Posicionar-nos A FAVOR.
Escrit per GandalfGris el 26 Mar 12 a les 01:12.
Posicionar-nos A FAVOR.
0
vots
closed
Solució #2: Posicionar-nos EN CONTRA.
Escrit per GandalfGris el 26 Mar 12 a les 01:12.
Posicionar-nos EN CONTRA.
0
vots
closed
Solució #3: Fer comentaris aprofitant la consulta pública
Escrit per joscas el 27 Mar 12 a les 11:08.

Llegiu els 8 comentaris o proposeu una solució >>

Articles encautats per la policia  
Escrit per Miguel Angel el 9 May 12 a les 21:42. Categoria global: Economia. Ja portades a terme
Tal i com entenc que funciona el procés de incautació d'articles per part de la policia, fins ara tots els articles decomissats i encautats per la policia ja sigui perquè han sigut proves de judicis que ja han estat jutgats o perquè ningú les reclama o per exemple han quedat "oblidades" (http://www.elconfidencial.com/espana/2012/05/09/la-imagen-del-despilfarro-cosp edal-exhibe-los-regalos-de-barreda-abandonados-en-un-almacen-97678/) , surten a subhasta on si no ets professional del sector o tens informació privilegiada d'amics o coneguts, és molt dificil accedir a algún d'aquests articles. S'ha d'afegir que totes les subhastes es fan en horari laboral i per tant de molt difícil accés a la majoria.

El fet de que en aquesta cadena la formi la policia i empresaris o gent particular sense cap antecedent no significa que no sigui una activitat un tant obscura i amb certs obstacles per als "amateurs" (http://www.foropolicia.es/foros/subasta-de-coches-t6934.html) Animo a tothom a buscar informació de la propera subasta, i a opinar si ha sigut fàcil trobar-ho o no.

Moltes vegades hi ha empresaris que ho compren i ho venen a un preu més elevat i per tant, aquesta podria ser una forma d' especulació (referència RAE), fent que pel fet de ésser l'intermediari, el preu de l'article s'hagi encarit al comprador final.

A aquí també s'ha d'afegir, les subhastes judicials, que tot i que poden tenir un procediment més clar, a l'hora d'involucrar-te, el fet d'anar "in situ" als jutgats només per informa-te pot frenar a més d'un (http://www.publicasubasta.com/guia-comprador.aspx).

Entenc que hi ha un gran procés administratiu i que hi ha diferents agències implicades i que hi ha lleis fetes per això expressament, però no significa que sigui innamovible, fa 20 anys portser era el mètode més efectiu, però ara potser no...

[....]
0
vots
closed
Solució #1: Centralització de subhastes d'articles encautats e implementació via web
Escrit per Miguel Angel el 9 May 12 a les 21:42.
És per això que es podria crear una web centralitzada tipus "ebay" d'aquesta mena d'articles on tothom tingui el dret a comprar-los. El com fer-ho, i utilitzar les mesures de seguretat adequades, no ho sé, ho deixo en mans dels professionals, però entenc que ara mateix existeixen els medis.

D'aquesta forma, a més, s'agilitza el procés i es fa molt més transparent.

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Elecciones a Regidor  
Escrit per carlos1377 el 4 Dec 11 a les 00:54. Categoria global: Participació ciutadana. Ja portades a terme
Como no conozo a ningún pirata y visto q en las elecciones pasadas conseguir un regidor en un pueblo pequeño es más sencillo q en los grandes, me propongo como elegible por alcoletge.
Compromiso pirata irrenunciable a los derechos humanos y ganas de hacer algo por cambiar desde dentro las formas de hacer política.
0
vots
closed
Solució #1: eleccion democratica
Escrit per carlos1377 el 4 Dec 11 a les 00:54.
votación on-line de la lista de lleida

Llegiu els 1 comentaris o proposeu una solució >>