IdeaTorrent

Sala d'espera Sala d'espera
Votacions Votacions
En desenvolupament En desenvolupament
Finalitzades Finalitzades

Ideas in development Aquestes són les idees ja portades a terme de Pirates de Catalunya.

Eleccions a Tresorer per la Coordinadora Administrativa 2015  
Escrit per muriel el 7 Oct 15 a les 13:07. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
A causa de la baixa per motius personals del tresorer escollit a les passades eleccions a la Coordinadora Administrativa ( https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/314/ ), obrim la convocatòria per a escollir un nou tresorer.

Les tasques del tresorer són aquestes:
- Responsable de dur els comptes del partit al dia.
- Publicació sistemàtica dels comptes i documents comptables del partit.
- Validar els moviments econòmics que s'hagin de fer.
- Gestió i control dels pagaments.
- Control de les donacions i altres possibles ingressos.
- Emissió dels certificats i confecció de les declaracions o liquidacions fiscals que correspongui (en coordinació amb Jurídic, el Secretari i el Coordinador General).

S'hi pot presentar qualsevol afiliat a Pirates de Catalunya. Si vols presentar-t'hi per donar un cop de mà només cal que afegeixis la teva candidatura en aquesta votació fins el 18 d'octubre inclòs.

El 19 d'octubre s'obrira la votació, que es tancarà el 27 d'octubre.

Resultarà escollida la persona amb més vots, havent de tenir, almenys, més vots favorables que desfavorables. La resta de candidats, que tinguin més vots favorables que desfavorables, quedaran com a reserves per als casos recollits en l'Article 20.5 i 20.6 del Reglament Intern.
22
vots
implemented
Proposta (#2): Sonia Moyano Polonio
Escrit per sorsha el 19 Oct 15 a les 10:43.
Viendo que nadie ha dado un paso al frente me postulo a candidata como a Tesorera de Pirates de Catalunya. Yo votaría por Kodos, pero creo que si no es por el control mundial no se presenta....

Dando un punto de seriedad al tema llevo en Pirates de Catalunya desde el 2012 y siempre que he podido me he implicado de manera activa. Y si tenéis alguna cuestión no dudéis en preguntar o cotillear por san Google xD

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Què ha de fer Pirates de Catalunya a les Eleccions Generals #20D 2015?  
Escrit per capita el 9 Oct 15 a les 08:30. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
A causa de la necessitat de recuperar forces que han expressat alguns activistes, es planteja la possibilitat de no presentar-nos a les pròximes Eleccions Generals del 20 de desembre de 2015.

Recordem que per a presentar-nos caldrà recollir signatures a cada una de les quatre províncies, i que sense la col·laboracio de tots i cadascun dels afiliats això no serà possible. S'espera especialment que els partidaris de presentar-nos facin tot el que estigui al seu abast per tal d'aconseguir recollir les signatures necessàries (que seran més de 7.000).

Nota: Segons la redacció actual dels estatuts, ha d'haver-hi una majoria de 2/3 per a prendre qualsevol decisió relativa a les eleccions. Per tant, si no s'obté una majoria qualificada de 2/3 això vol dir que aquesta proposta de no presentar-nos no ha tirat endavant i que es farà l'acció per defecte, o sigui, intentar presentar-nos a les eleccions (sent Pirates de Catalunya un partit polític se sobreentén naturalment que per defecte s'intenta presentar a totes les convocatòries d'eleccions).

Aquesta votació serà vinculant i no es preveu un canvi d'escenari, pel que serà final respecte a la decisió de presentar-nos o no.

La votació s'iniciarà el dia 09 d'octubre a les 08.30 i es tancarà el 18 d'octubre a les 23.59.
26
vots
implemented
Proposta (#1): Ha de renunciar Pirates de Catalunya a presentar-se a les eleccions generals?
Escrit per capita el 9 Oct 15 a les 08:30.
A Pirates hem intentat presentar-nos a la totalitat de les eleccions que hi ha hagut, assolint-ho en la majoria i sent una alternativa per molta gent òrfena de qualsevol altra opció, i que compta amb nosaltres, encara que les nostres possibilitats d'assolir representació sempre hagin estat baixes. Estarem complint el nostre deure per aquells que estan d'acord amb el que proposem no es quedin sense opció electoral i puguin expressar la seva opinió lliurement a les eleccions, sent sòlids i fent un servei a la ciutadania.

Votar "sí" en aquesta votació és equivalent a votar **no presentar-nos en solitari** a les eleccions generals #20D. Aquesta votació és binària, és a dir, verd per **no presentar-nos** a les eleccions i vermell per presentar-nos-hi. Si guanya no presentar-nos, això no exclou la possibilitat de votar posteriorment **si donem suport** a una confluència o candidatura específica. No es contempla l'escenari d'una coalició perquè no és possible segons terminis als estatuts.

Tanmateix, cal tenir presents avantatges i inconvenients:

- Implicarà recollir nosaltres sols les signatures (més de 7.000), fita no assolida a les anteriors eleccions catalanes, on només es va assolir a Girona província. Si es vota negativament, es prega tenir voluntat d'implicació per a ajudar a recollir les signatures i formar part de les llistes.
- Tindrem dificultats per tenir llista a totes les províncies, així com recollir els avals: la resposta a la crida ha estat minsa, amb menys de 20 persones disposades, la majoria a recollir uns pocs avals per cap.
- Portarem al programa electoral l'ideari pirata sense haver de fer compromisos amb altres formacions polítiques.
- Podrem controlar la nostra campanya i com voldrem fer-la.
- Ens permetrà recuperar la imatge que no som un partit mes (que s'hi havia aigualit en presentar-nos en coalició amb altres partits a les municipals).
- Per altra banda, la diversitat i adaptació a les diverses realitats municipals ha estat altament enriquidora i ha permès a Pirates major projecció a la majoria de municipis on ha confluït o donat suport a agrupacions, etc. fet que pot no donar-se presentant-nos sols, però sí aprofitar la feina realitzada.

Llegiu els 16 comentaris o proposeu una solució >>

Què ha de fer Pirates de Catalunya a les pròximes eleccions catalanes? (III)  
Escrit per capita el 31 Jul 15 a les 18:43. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
De nou, l'escenari polític català ha canviat radicalment des de l'anterior votació realitzada la setmana passada i no és possible presentar-nos en coalició amb altres forces polítiques al no haver pogut arribar a un acord satisfactori amb les mateixes, per la qual cosa des de la Coordinadora General es troba necessari tornar a ratificar què farà el partit en aquestes eleccions. Ara decidim si presentar-nos, amb una proposta específica, o no fer-ho. La proposta està explicada al pad indicat.

Per a alguns no són unes eleccions plebiscitàries, per a d'altres sí. El que està clar és que no són unes eleccions a l'ús. L'eix nacional està molt més exagerat que en altres comicis i les decisions d'algunes forces han modificat el panorama, generant un escenari amb resultat incert junt amb la irrupció de noves forces.

Aquesta votació serà vinculant com les anteriors i no es preveu un nou canvi d'escenari, pel que serà final respecte a la decisió de presentar-nos o no.

La votació s'iniciarà el dia 31 de juliol a les 18.00 i es tancarà el 03 d'agost a les 23.59. La votació és curta perquè el termini de recollida d'avals s'inicia el dia 04 d'agost.
24
vots
implemented
Proposta (#1): Presentar-nos-hi sols (convidant-hi explícitament la participació externa)
Escrit per capita el 31 Jul 15 a les 18:43.
Anar a les eleccions amb el següent full de ruta: https://pad.pirata.cat/fullderuta27S (accedeix-hi amb les teves credencials del SPC/Ideatorrent).

Resum de la proposta:
Pirates de Catalunya serà la base par la creació de la candidatura, però s'hi convidarà explícitament a la participació pública, de manera que qualsevol persona que ho desitgi pugui formar-ne part (estigui o no afiliada al partit). Volem crear un espai de decisió política on els simpatitzants de Pirates de Catalunya, persones individualment, i d'altres formacions en un futur, construeixin les línies de la candidatura. Aquest espai de decisió política es dotarà d'un codi ètic, tant de la candidatura com dels càrrecs electes i interns. I a més, tindrà un programa electoral que serà el fruit d'una proposta inicial elaborada per una comissió de treball específica que es posarà a debat públic per a modificar-la i ratificar-la. El nom de la candidatura serà "Pirates de Catalunya - Nom del col·lectiu", on el nom del col·lectiu serà escollit en un procés participatiu.

----

A Pirates ens hem presentat a la totalitat de les eleccions que hi ha hagut, sent una alternativa per molta gent òrfena de qualsevol altra opció, i que compta amb nosaltres, encara que les nostres possibilitats d'assolir representació sempre hagin estat baixes. Estarem complint el nostre deure per aquells que estan d'acord amb el que proposem no es quedin sense opció electoral i puguin expressar la seva opinió lliurement a les eleccions, sent sòlids i fent un servei a la ciutadania.

Votar "no" en aquesta votació és equivalent a votar no presentar-nos a les eleccions. Aquesta votació és binària, és a dir, verd per presentar-nos a les eleccions i vermell per no presentar-nos-hi.

Nota: Segons la redacció actual dels estatuts, ha d'haver-hi una majoria de 2/3 per a prendre qualsevol decisió relativa a les eleccions, pero no s'hi estableix si per defecte ens presentem a les eleccions o per defecte no ens hi presentem. Donada l'excepcionalitat de la situació i a l'espera d'una revisió d'estatuts, la Coordinadora Administrativa ha acordat que aquesta votació es considerarà aprovada per majoria simple.

Recordem a més a més que per presentar-nos, caldrà recollir signatures a cada una de les quatre províncies, i que s'espera especialment que els partidaris de presentar-nos col·laborin en les seves possibilitats a la recollida de les signatures.

Tanmateix, cal tenir presents avantatges i inconvenients:

- Portarem al programa electoral l'ideari pirata sense haver de fer compromisos amb altres formacions polítiques.
- Tindrem poca visibilitat en una campanya polaritzada i tindrem el risc que se'ns pugui acusar de sectaris o d'indecisos/indefinits en un tema com la independència.
- Podrem controlar la nostra campanya i com voldrem fer-la.
- No perdrem seguidors/afiliats que no simpatitzen amb altres partits.
- Podem perdre seguidors/afiliats que simpatitzen amb l'opció plebiscitària.
- Ens permetrà recuperar la imatge que no som un partit mes (que s'hi havia aigualit en presentar-nos en coalició amb altres partits a les municipals).
- Per altra banda, la diversitat i adaptació a les diverses realitats municipals ha estat altament enriquidora i ha permès a Pirates major projecció a la majoria de municipis on a confluït o donat suport a agrupacions, etc. fet que pot no donar-se presentant-nos sols, però sí aprofitar la feina realitzada.
- Implicarà recollir nosaltres sols les signatures en ple mes d'agost (més de 7.000 signatures). Des de la Coordinadora General es prega que, si es vota afirmativament, els pirates tinguem voluntat d'implicació per a ajudar a recollir les signatures.
- Tindrem dificultats per tenir llista a totes les províncies, especialment a Tarragona, però que encara que Barcelona, Girona i Lleida (gràcies al suport de persones de El Comú) siguin més fortes, també hi caldrà treballar força.

Llegiu els 36 comentaris o proposeu una solució >>

Què ha de fer Pirates de Catalunya davant les properes eleccions catalanes? II  
Escrit per capita el 20 Jul 15 a les 15:12. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
L'escenari polític català ha canviat radicalment des de l'anterior votació realitzada durant el mes de gener d'enguany, pel que des de la Coordinadora General s'ha trobat necessari ratificar què farà el partit en aquestes eleccions.

No són unes eleccions plebiscitàries però tampoc són unes eleccions a l'ús. L'eix nacional està molt més exagerat que en altres comicis i la presència de noves forces han modificat el panorama, generant un escenari amb resultat incert.

Aquesta votació serà vinculant mentre es mantingui l'escenari actual. En cas de modificació de l'escenari polític, es farà una nova votació confrontant l'opció guanyadora d'aquesta amb la del nou escenari.

La votació s'iniciarà el dia 20 de juliol a les 15.00 i es tancarà el 26 de juliol a les 23.59.

NOTA: L'opció de la CUP-Crida Constituent no es valora en incloure el donar suport a la Declaració Unilateral d'Independència al seu programa, atenent a la votació anterior: https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/283/ | En cas d'oferiment de poder entrar, cosa que no ha passat, es valoraria la mateixa en una votació.
5
vots
implemented
Proposta (#1): Presentar-nos sols
Escrit per capita el 20 Jul 15 a les 15:12.
A Pirates ens hem presentat a la totalitat de les eleccions que hi ha hagut, sent una alternativa per molta gent orfe de qualsevol altra opció, i que compta amb nosaltres, encara que les nostres possibilitats d'assolir representació sempre hagin estat baixes. Estarem complint el nostre deure per aquells que estan d'acord amb el que proposem no es quedin sense opció electoral i puguin expressar la seva opinió lliurement a les eleccions, sent sòlids i fent un servei a la ciutadania.

Tanmateix, cal tenir presents avantatges i inconvenients:

- Podem portar al programa l'ideari pirata sense haver de fer compromisos.
- Donem una alternativa que ningu més dòna (perque garantim democràcia al 100%, però sense obligar a acceptar en bloc una recepta ideològica d'un extrem o un altre) tot fent un servei a la ciutadania (facilitant unes eleccions mes plurals en comptes de reduir les opcions a uns pocs blocs).
- Menor visibilitat en una campanya polaritzada i risc de que se'ns pugui acusar de sectaris.
- Podem controlar la nostra campanya i com volem fer-la.
- No perdem els seguidors/afiliats que no simpatitzen amb altres partits.
- Ens permet recuperar la imatge que no som un partit mes (que s'havia aigualit en presentar-nos en coalicio amb altres partits a les municipals).
- Per altra banda, la diversitat i adaptació a les diverses realitats municipals ha estat altament eneiquidora i ha permès a Pirates major projecció a la majoria de municipis on a confluit o donat suport a agrupacions, etc. fet que pot no donar-se presentant-nos sols, però sí aprofitar la feina realitzada.
- Implica recollir nosaltres sols les signatures en ple mes d'agost (més de 7.000 signatures).
- Podem tenir dificultats per tenir llista a totes les províncies (Barcelona i Girona són les mes fortes).
- Tenim menys probabilitats d'obtenir representació.
30
vots
implemented
Proposta (#2): Presentar-nos en confluència junt a altres partits (EQUO, etc)
Escrit per capita el 20 Jul 15 a les 15:13.
Presentar-nos en confluència junt a altres partits (EQUO, etc), **sempre que s'hi acceptin els nostres mínims**.

Aquesta seria una confluència pròpia, amb partits com EQUO, que també estan sent temptats per l'altra confluència. Tanmateix, cal tenir presents avantatges i inconvenients:

- També implica recollir signatures en ple mes d'agost, tret que s'avingués un partit amb representació parlamentària (només podria ser EUiA i sembla que està més per l'altra confluència), però permetria tenir més gent per recollir-les, ja que Equo té més força a Tarragona on nosaltres pràcticament no tenim presència, i sumaria gent també per a Barcelona.
- Les nostres idees poden tenir més cabuda en una confluència de partits més petits, però on ens tractem entre iguals. De la mateixa manera, aplicar la democràcia directa serà senzill.
- L'acceptació dels nostres mínims suposa que ens mantenim com una alternativa que ningu més dóna (perque garantim democràcia al 100%, però sense obligar a acceptar en bloc una recepta ideològica d'un extrem o un altre) tot fent un servei a la ciutadania (facilitant unes eleccions mes plurals en comptes de reduir les opcions a uns pocs blocs), però portant-ho a molts més espais.
- La polarització pot perjudicar-nos, si la gent que no s'identifica amb cap extrem ens valora com opció, a mes de que es pot mantenir la idea de que ens estem escorant cap a una banda o una altra i perdre la imatge que no som un partit més, que s'havia aigualit a les municipals amb les confluències. Si bé, davant d'una coalició de partits més petits, aquest efecte serà menor que en una gran coalició.
- No controlarem del tot la campanya, ja que caldrà consensuar amb els altres partits, però també tindrem més persones per realitzar-la (respecte a presentar-nos sols).
- Tenim més opcions de tenir representació que acudint sols, però menys que en un espai més ampli.
-54
vots
implemented
Proposta (#3): Presentar-nos amb la confluència "Catalunya, Sí Que es Pot!"
Escrit per capita el 20 Jul 15 a les 15:15.
La candidatura Catalunya Sí Que es Pot, en la que hi treballen Podemos, ICV i EUiA ens han convidat a participar-hi. La candidatura tindrà un tall constituent, apostant clarament per un procés constituent català.

Aquest confluència fa primàries amb llista planxa, tenen decidits els llocs de l'1 al 25, però el seu manifest recull bona part de l'ideari pirata (amb un punt explícit de programari, xarxes i cultura lliure). També val a dir que la confluència, sigui amb qui sigui, pot suposar una "etiqueta" a carregar en el futur.

Ens ofereixen incorporar-nos a partir del lloc 26, a participar en la elaboració del programa electoral, la campanya i els futurs òrgans que es creïn. Hi ha poques possibilitats d'obtenir representació però potser tindrem més visibilitat pública i consideració d'altres forces.

Manifest: https://files.podemos.info/NKOi4S769e

Avantatges i inconvenients a tenir presents:

- El seu discurs reclama un procés constituent propi que "no prefigura el resultat final de la relació que Catalunya hagi de tenir amb la resta de l’Estat". I advoca per un referendum vinculant sobre els diversos models de relació Catalunya-Espanya, com nosaltres amb el nostres discurs en torn al 9N, tot i que la figura del procés constituent ho supera i estableix el referèndum com un pas més dins del procés.
- Caldrà comunicar clarament que, malgrat decidir confluir, no ens sotmetrem mai a cap dels partits de la confluència. I no hi ha garanties que arribi, com ja hem observat a les municipals.
- Aconseguir un candidat entre els 25 primers a Barcelona seria suficient per obtenir representació institucional, però és un bloc tancat hermèticament.
- El manifest està tancat i no es pot modificar/ampliar, però no el programa.
- La confluència quedarà definida per tots els actors que la integrin, el que donarà a Pirates i a la resta de partits petits una visibilitat que no hem tingut fins ara, tot i que seran els grans els protagonistes.
-45
vots
implemented
Proposta (#4): No presentar-nos
Escrit per capita el 20 Jul 15 a les 15:16.
Decidir que no tenim un espai propi en aquestes eleccions i deixar-les passar. Té aquests avantatges i inconvenients:

- Podem perdre influència a curt termini: si no et presentes, no existeixes.
- Dóna imatge de feblesa i de no estar a l'alçada dels altres partits.
- Ens permetrà treballar per a les generals (si es que així ho decidim).
- En qualsevol cas, decidim anar a per les generals o no, ens permetrà iniciar un procés de reforçament intern per resoldre els problemes que hem anat detectant.
- Tenint en compte l'excepcionalitat d'aquestes eleccions, reconeixem la pluralitat d'opinions que hi ha dins de Pirates permetent que cadascú voti segons la seva opinió. Això no acaba aquí. Hi haurà més eleccions en les que si haurem i podrem aportar alguna cosa.
- Respecte al punt anterior, ningú no garanteix que l'"excepcionalitat d'aquestes eleccions" no es segueixi repetint en les properes ocasions, pel que es pot entrar en un cercle viciós.
-5
vots
implemented
Proposta (#6): democràcia municipal
Escrit per paumontlliure el 21 Jul 15 a les 11:15.
Aprofitar les candidatures municipalistes per a presentar-nos pirates amb les candidatures d'unitat popular que es van formar a les eleccions municipals. Això ens permetria aprofitar el descontentament de les bases de Podemos que se'ns van apropar a les eleccions municipals, alhora que aprofitem el descontentament recent pels mètodes poc podemistes de les primàries per a la llista al parlament i el mal funcionament del CCE de Podem Catalunya.

Llegiu els 22 comentaris o proposeu una solució >>

Elecció del portaveu del partit  
Escrit per fgarrobo el 27 May 15 a les 02:40. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Com indiquen els nostres Estatuts, l'Assemblea General ha d'elegir el nou portaveu del Partit. Ella o ell serà la cara pública del partit davant els mitjans de comunicació.

Aquesta elecció s'haurà de realitzar segons els nous Estatuts i Reglament aprovats per l'Assemblea General, i que estan en segona ratificació (en cas de no aprovar-se, aquesta votació seria anul·lada en no figurar en els anteriors Estatuts).

Els Estatuts i Reglament indiquen que:

- El portaveu del Partit serà elegit d'entre els afiliats i pels afiliats, simpatitzants i amics verificats.

- Per poder ser candidat s'haurà de presentar sol·licitud formal per escrit a la Coordinadora Administrativa o l'Òrgan gestor que realitzi les seves funcions en aquest moment.
a. La sol·licitud serà personal.
b. Es considera electe el candidat que hagin obtingut el major nombre de vots.
c. La resta de candidats es consideren "Portaveus de Reforç", sempre que hagin obtingut un nombre de vots més gran que zero.

- La durada mínima del mandat del Portaveu del partit és de tres mesos, i la màxima serà d'un any.

- El portaveu del Partit i els portaveus de Reforç formaran part, automàticament, del Grup Tècnic de Portaveu i comunicació.

- El portaveu del Partit serà membre, de ple dret, de la Coordinadora General.

El reglament de renovació de càrrecs per a aquest juny (https://pad.pirata.cat/renovaciocoordinadora ) indica el següent:


[....]
17
vots
implemented
Proposta (#2): Francisco Garrobo Raya (Portavoz suplente)
Escrit per fgarrobo el 15 Jun 15 a les 00:04.
Tengo 28 años y soy militante en Barcelona. Soy afiliado a Pirates desde 2011 y he estado trabajando en las últimas campañas electorales coordinando y realizando tareas frente a las Juntas Electorales. En Barcelona formo parte de la comisión de comunicación y transparencia de Capgirem Barcelona.

Fuera del partido, soy participante de la Asociación de Vecinos de Guineueta, donde vivo, y de la de Ciutat Meridiana, donde milito contra los desahucios, así como socio de la Asociación 500x20 (también antidesahucios) y participante en la coordinadora SAP Muntanya (sanidad). Además soy miembro de la gestora del Casal Social Ocupado La Vaina y colaboro con el Casal Popular Tres Voltes Rebel.

Presento candidatura para ser Portavoz Suplente (renunciaría en caso de salir elegido como primero) para poder ayudar al Portavoz electo, al vivir en Barcelona y tener experiencia en medios de comunicación, tanto por trabajo, como por mi militancia en el 15M y en Nou Barris.
31
vots
implemented
Proposta (#3): Enric Pineda i Traïd
Escrit per enricpineda el 15 Jun 15 a les 06:38.
Tinc 38 anys i sóc afiliat a Pirates des del 2011. Actualment sóc el Responsable de Comunicació de Pirates a Girona i durant les campanyes electorals he estat col·laborant amb el disseny d'imatges i cartelleria diversa per a la campanya electoral de les municipals.

A nivell laboral treballo com a documentalista - programador a la Fundació Salut i Envelliment de la Universitat Autònoma de Barcelona, i des de fa poc també col·laboro amb l'Associació de Pares i Mares de l'Escola Montfalgars en tasques bàsiques de TIC (i de forma no oficial, sóc el speaker quan hi ha festes).

Presento la meva candidatura a ser el portaveu degut a que ja tinc experiència a l'hora de parlar amb mitjans i al meu coneixement del partit i de la seva manera d'actuar.

En l'àmbit personal estic casat i tinc dues nenes

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Elecció del portaveu internacional  
Escrit per fgarrobo el 3 Jun 15 a les 13:32. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Com indiquen els nostres Estatuts, l'Assemblea General ha de ratificar l'elecció del Portaveu Internacional per part del grup de treball de relacions intenacionals. Aquesta persona serà la cara pública del partit davant d'European Pirates, el Partit Pirata Internacional i qualsevol altra organització pirata a nivell internacional.

Aquesta elecció s'haurà de realitzar segons els nous Estatuts i Reglament aprovats per l'Assemblea General, i que estan en fase de segona ratificació (en cas de no aprovar-se, aquesta votació seria anul·lada en no figurar en els anteriors Estatuts).

Els Estatuts i Reglament indiquen que:

- El portaveu internacional serà proposat pel Grup de treball de "relacions internacionals" i ratificat mitjançant vot lliure i secret per l'Assemblea General.

- Per poder ser proposat, s'haurà de presentar sol·licitud formal al Coordinador del Grup de Treball de relacions internacionals.
a. La sol·licitud serà personal.
b. Es considera electe el candidat que hagin obtingut el major nombre de vots.
c. La resta de candidats es consideraran suplents, sempre que hagin obtingut un nombre de vots més gran que zero.

- La durada mínima del mandat del Portaveu internacional és de tres mesos, i la màxima serà d'un any.

- El portaveu internacional serà membre, de ple dret, de la Coordinadora General.

El reglament de renovació de càrrecs per a aquest juny (https://pad.pirata.cat/renovaciocoordinadora ) indica el següent:

1. Fins al 9 de juny s'hauran de presentar els candidats a Portaveu Internacional davant el Grup de Treball "Relacions internacionals".

[....]
38
vots
implemented
Proposta (#2): Muriel Rovira Esteva (portaveu)
Escrit per muriel el 15 Jun 15 a les 04:20.
He estat membre de Pirates de Catalunya des del 2011. Al març de 2012 vaig esdevenir Coordinadora del Grup de Treball d'Internacional i em vaig implicar força en la fundació dels Pirates Europeus, incloent la coordinació de l'organització de la 1a Conferència dels Pirates Europeus (a Barcelona, 1-2 de setembre de 2013). També he estat membre de la junta de Pirates de Catalunya des del 2013. Els meus interessos principals dins de l'ideari pirata són sobretot la participació ciutadana i l'accés a la informació. Parlo català, castellà i anglès fluidament, i tinc nocions bàsiques d'alemany i francès. De professió sóc investigadora (física experimental).
26
vots
implemented
Proposta (#3): Moises Carrasco (suplent)
Escrit per muriel el 15 Jun 15 a les 04:20.
Nascut a Lleida al 1966, resident de nou a Barcelona des del 1998
Soc enginyer de telecomunicacions per la UPC i MBA per Carnegie Mellon a Pittsburg

He treballat 6 anys a França, 2 en consultoria de telecomunicacions i 4 mes en consultoria estrategica. En aquest temps, vaig realitzar missions rellevants a França, Regne Unit, EE.UU. i Australia.
Despres vaig treballar durant 15 anys a una gran multinacional catalana, en el àrees de desenvolupament internacional i financera.
Actualment treballo en una petita empresa inmobiliaria familiar.
Estic casat amb una pirata i a mes tinc dos fills majors d'una anterior relació.
Cap problema amb els idiomes angles i frances.

Pirata des del 2011, fart que em "segrestessin" el vot i la veu.
He estat una mica enfeinat per temes personals i desvinculat de pirates els ultims mesos, pero tindre mes temps disponible a partir de la tardor.

Soc conscient que no soc un "pirata tipo", si es que aixo existeix, pero un democrata radical per defensar que la opinió de la majoria prevalgui sobre altres interessos aixi com del nostre ideari.

22
vots
implemented
Proposta (#4): Oliver Herzig (suplent)
Escrit per muriel el 15 Jun 15 a les 04:22.
Oliver Herzig - 47 años - casado - dos hijos

miembro de pirata.cat desde 2012 (y de la Piratenpartei de alemania desde 2011)
actualmente "Länderattacheé" (encargado para las relaciones entre partidos pirata) para la peninsula iberica del Piratenpartei aleman.
Vivo en Vilafranca del Penedes. Idiomas: Castellano, aleman, ingles (algo de catalan, algo de frances)
Trabajo desgraciadamente de autonomo - interesado en las temas: Europa, Economia y Democracia
20
vots
implemented
Proposta (#5): Miquel Núñez Ferrer (suplent)
Escrit per muriel el 15 Jun 15 a les 04:24.
Nascut el 17.01.1960 a Barcelona
Llicenciat en traduccio i Interpretació, posgraduat en Traducció i Noves Tecnologies.
Auditor intern i expert en Sistemes de Gestió de la Qualitat per a Empreses de Serveis de Traducció
Terapeuta Gestalt.

Humanista i amb una fe imbatible en la capacitat humana per a fer les coses bé.
Amant de la transparencia i adicte a l’esperit de la piratería justa, legal i sana.

Membre de Pirates des del 2012. Membre de la delegació per a la constitució del PPEU a Varsòvia a l’estiu de 2013 (viatje que vaig convertir en subvenció per als Pirates i que vaig patir a 40 graus a l’ombra!).

Actualment tresorer de la Territorial de Pirates de Catalunya per Rubí/Sant Cugat i el meu despatx/slaa de teràpies es seu de reunió de la Territorial.

Idiomes: alemany i anglès a molt alt nivell, francés per sobreviure però altet, i castellà i català nadius.
25
vots
implemented
Proposta (#6): Kenneth Peiruza (suplent)
Escrit per muriel el 15 Jun 15 a les 04:31.
Participo a les llistes de PPI des de primers del 2010.

Parlo, llegeixo i escric fluidament en anglès, i tracto regularment amb estrangers a nivell negociació.

Al 2010 vaig assistir (telemàticament) a l'assemblea fundacional de PPI (el meu vol es va cancel·lar per les cendres del volcà Islandès :S). Al 2011 hi vaig participar novament de forma telemàtica, aconseguint l'adhesió de PIRATA.CAT a PPI, sent el primer partit no-estatal.

Tinc contactes amb diversos membres de l'actual i l'anterior junta de PPI, principalment d'Alemanya, Suècia, Holanda, Suïssa, Luxemburg i Sèrbia, tot i que el contacte el tinc de quasi tots els representants de partits pirates de PPI.

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Requisits de FUNCIONAMENT INTERN de confluencies a les Eleccions Catalanes 2015  
Escrit per muriel el 12 Jun 15 a les 16:41. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Votació per establir quins són els requisits mínims en relació al FUNCIONAMENT INTERN de la confluència que Pirates de Catalunya posarà sobre la taula en les reunions amb altres partits o grups per tal d'explorar la seva participació en possibles confluències de cara a les Eleccions al Parlament de Catalunya el proper 27/09/2015.

Els tres tipus de vots s'interpretaran així:
- verd/positiu -> el punt hauria de ser requisit imprescindible per a entrar en una confluència
- taronja/neutre -> seria desitjable que el requisit hi fos, però no és imprescindible
- vermell/negatiu -> no cal que el punt formi part dels requisits mínims, tot i que sempre podrà proposar-se posteriorment dins les directrius de la confluència si es decideix tirar endavant amb aquesta

Es consideraran aprovats els punts que obtinguin > 50% de vots positius (respecte el total de vots emesos).

Aquestes condicions (FUNCIONAMENT INTERN + OBEDIÈNCIA DELS DIPUTATS I ROL DEL PROGRAMA + PUNTS PROGRAMÀTICS) han de servir per a que, dins del marc de relacions amb altres partits que estableix el reglament intern (Article 32) [1], els impulsors de la iniciativa puguin identificar punts d'encontre o de conflicte, i establir si és possible desenvolupar una proposta de manifest bàsic o línies de funcionament intern i programa per la confluència, amb la que els afiliats a Pirates de Catalunya puguin estar-hi d'acord.

Les diferents propostes de participació en confluències s'hauran de presentar en qualsevol cas a l'Assemblea General un cop desenvolupades, que decidirà per cadascuna d'elles per separat si vol participar-hi en les condicions negociades o no.

Aquesta votació romandrà oberta del 15/06/2015 al 20/06/2015, ambdós inclosos.

[1] http://projecte2016.pirata.cat/wp-content/uploads/2015/03/reglamento.pdf

[....]
27
vots
implemented
Proposta (#1): Primàries Obertes
Escrit per muriel el 12 Jun 15 a les 16:41.
La ciutadania té dret a triar als seus representants amb la major llibertat possible però el marc legal actual no ho permet. Es vota a partits, no a persones. Per això defensem la realització de primàries obertes a tota la ciutadania, sense assignació de contingents per partits o organitzacions.

A més, creiem que tota persona amb càrrec dins de la coalició (portaveus, coordinadors...) han de ser escollits de la mateixa manera.
33
vots
implemented
Proposta (#2): Transparència de la confluència
Escrit per muriel el 12 Jun 15 a les 17:08.
Des de Pirates de Catalunya creiem que qualsevol candidatura de confluència ha de ser transparent amb la ciutadania, tant en les despeses de campanya, com en les negociacions (en tot allò que no afecti a l’estratègia de la coalició), o en els salaris dels i les diputades una vegada passades les eleccions, entre molts altres aspectes.
34
vots
implemented
Proposta (#3): Transparència dels càrrecs
Escrit per muriel el 12 Jun 15 a les 17:10.
Exigir un compromís formal per part dels candidats a donar accés públic a tota la informació que rebin i que no sigui confidencial per llei, i a informar amb detall de totes les seves activitats com a diputat o que puguin suposar un conflicte d’interès amb la seva funció de diputat.
25
vots
implemented
Proposta (#4): Codi ètic dels càrrecs i la candidatura
Escrit per muriel el 12 Jun 15 a les 17:10.
Exigir un compromís formal dels candidats a acceptar un codi ètic, cobrar el sou de diputat que assigni l'assemblea de la candidatura i cedir la resta a un fons que es gestionarà d’acord al que decideixi la mateixa assemblea. En cas de governar, aquest codi ètic hauria de ser la base dels sous de la legislatura.
30
vots
implemented
Proposta (#5): Assemblea virtual
Escrit per muriel el 12 Jun 15 a les 17:14.
En tots els processos de la confluència (elaboració del programa, debats, manifestos, escollir candidats...) s'ha de garantir la participació remota i asíncrona. L'obligatorietat de tenir disponibilitat geogràfica o temporal entorpeix una participació ciutadana realment democràtica, ja que nomes una petita part de la població disposa d'aquesta disponibilitat incondicional.

Si volem traslladar la democràcia participativa a la població és important que la confluència permeti a l'assemblea ciutadana el debat i l'elaboració de textos oberts a la xarxa, dins d'uns terminis raonables, i no tan sols la ratificació o oposició al que es decideixi en assemblees presencials.
22
vots
implemented
Proposta (#6): Assemblea de Pirates de Catalunya part integral de l'assemblea de la coalició
Escrit per muriel el 12 Jun 15 a les 21:44.
Els afiliats de les organitzacions que donen suport formaran part directament de l'Assemblea ciutadana de la confluència, sempre que estiguin verificats amb el seu DNI mitjançant registre voluntari al sistema de participació que es proposi. Aquest haurà de contemplar la participació directa dels afiliats de Pirates de Catalunya, així com d'altres col·lectius, amb la única condició que no permeti a cap persona votar més d'una vegada ni que algú extern als col·lectius pugui registrar-se sense control.
29
vots
implemented
Proposta (#7): Visibilitat de les organitzacions que en formen part
Escrit per muriel el 12 Jun 15 a les 22:19.
La confluència haurà d'explicar clarament a la ciutadania, qui la forma i quines son les organitzacions que en formen part, per motius de transparència.

La visibilitat de les organitzacions es podrà fer efectiva mitjançant diverses estratègies (logo, nom...), ja que segons la situació serà mes adequat fer-ho d'una manera o d'una altra, però sempre en igualtat de condicions, sigui de la mida que sigui l'organització.

Tot el que tingui a veure amb el nom de la candidatura, papereta, logotip... s'ha de decidir de la manera més àmplia possible i en assemblea pública.
18
vots
implemented
Proposta (#8): Endeutament
Escrit per muriel el 14 Jun 15 a les 05:37.
Per tal de garantir la seva independència, la confluència no es podrà endeutar per tal de fer front a les despeses de campanya.

Llegiu els 4 comentaris o proposeu una solució >>

Requisits OBEDIÈNCIA DIPUTATS+ROL PROGRAMA en confluències a les Catalanes2015  
Escrit per muriel el 12 Jun 15 a les 16:47. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Votació per establir els requisits en relació a l'OBEDIÈNCIA DELS DIPUTATS I ROL DEL PROGRAMA de la confluència que Pirates de Catalunya posarà sobre la taula en les reunions amb altres partits o grups per tal d'explorar la seva participació en possibles confluències de cara a les Eleccions al Parlament de Catalunya el proper 27/09/2015.

Els tres tipus de vots s'interpretaran així:
- verd/positiu -> el punt hauria de ser requisit imprescindible per a entrar en una confluència
- taronja/neutre -> seria desitjable que el requisit hi fos, però no és imprescindible
- vermell/negatiu -> no cal que el punt formi part dels requisits mínims, tot i que sempre podrà proposar-se posteriorment dins les directrius de la confluència si es decideix tirar endavant amb aquesta

Es considerarà aprovat el punt que obtingui mes vots sempre i quan superi > 50% de vots positius, sinó es considerarà que totes dues propostes son rebutjades.

Aquestes condicions (FUNCIONAMENT INTERN + OBEDIÈNCIA DELS DIPUTATS I ROL DEL PROGRAMA + PUNTS PROGRAMÀTICS) han de servir per a que, dins del marc de relacions amb altres partits que estableix el reglament intern (Article 32) [1], els impulsors de la iniciativa puguin identificar punts d'encontre o de conflicte, i establir si és possible desenvolupar una proposta de manifest bàsic o línies de funcionament intern i programa per la confluència, amb la que els afiliats a Pirates de Catalunya puguin estar-hi d'acord.

Les diferents propostes de participació en confluències s'hauran de presentar en qualsevol cas a l'Assemblea General un cop desenvolupades, que decidirà per cadascuna d'elles per separat si vol participar-hi en les condicions negociades o no.

Aquesta votació romandrà oberta del 15/06/2015 al 20/06/2015, ambdós inclosos.

[1] http://projecte2016.pirata.cat/wp-content/uploads/2015/03/reglamento.pdf

[....]
-5
vots
implemented
Proposta (#1): Obediència a l'assemblea dels càrrecs electes + programa NO vinculant
Escrit per muriel el 12 Jun 15 a les 16:47.
Els candidats s'han de comprometre a votar el que els digui l'assemblea de ciutadans si són escollits diputats. Hauran de comprometre's formalment a fer debats i votacions obertes a tota la població sobre els temes que hagin de votar al Parlament i a votar ells segons el resultats d'aquestes votacions ciutadanes. En el cas que la coalició tregui més d'un diputat, aquests votaran al Parlament proporcionalment al que hagi votat l'assemblea. [Si el 10% de l'assemblea vota A, el 60% vota B, i el 30% s'absté, de 10 diputats, 1 votarà A, 6 votaran B, i 3 s'abstindran.]


Com que els diputats escollits votaran el que els digui l'assemblea ciutadana, el programa electoral no serà vinculant. Les propostes substantives que la confluència decideixi posar en el programa es consideraran temes que els eventuals diputats es comprometen a impulsar, però condicionats sempre a l’aprovació per democràcia directa, és a dir, als debats i votacions prèvies obertes a tots els votants del territori al que afecti.
30
vots
implemented
Proposta (#2): Obediència a l'assemblea dels càrrecs electes +programa vinculant modificable
Escrit per muriel el 12 Jun 15 a les 17:17.
El programa electoral de la candidatura no ha de ser tancat però serà vinculant. L'assemblea ha d'establir un sistema de participació ciutadana perquè es pugui sol·licitar la modificació de qualsevol punt del programa electoral, de manera senzilla, i es voti sobre el mateix amb resultat vinculant per als diputats.

A més, els candidats s'han de comprometre a votar el que els digui l'assemblea de ciutadans si són escollits diputats. Hauran de comprometre's formalment a fer debats i votacions obertes a tota la població sobre els temes que hagin de votar al Parlament, fins i tot dels punts de programa per si volen activar el procés de referèndum, i a votar ells segons el resultats d'aquestes votacions ciutadanes. En el cas que la coalició tregui més d'un diputat, aquests votaran al Parlament proporcionalment al que hagi votar l'assemblea. [Si el 10% de l'assemblea vota A, el 60% vota B, i el 30% s'absté, de 10 diputats, 1 votarà A, 6 votaran B, i 3 s'abstindran.]

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Requisits PUNTS PROGRAMÀTICS per confluències a les Eleccions Catalanes 2015  
Escrit per muriel el 12 Jun 15 a les 16:51. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Votació per establir quins són els requisits mínims en relació als PUNTS PROGRAMÀTICS que Pirates de Catalunya posarà sobre la taula en les reunions amb altres partits o grups per tal d'explorar la seva participació en possibles confluències de cara a les Eleccions al Parlament de Catalunya el proper 27/09/2015.

Els tres tipus de vots s'interpretaran així:
- verd/positiu -> el punt hauria de ser requisit imprescindible per a entrar en una confluència
- taronja/neutre -> seria desitjable que el requisit hi fos, però no és imprescindible
- vermell/negatiu -> no cal que el punt formi part dels requisits mínims, tot i que sempre podrà proposar-se posteriorment dins les directrius de la confluència si es decideix tirar endavant amb aquesta

Es consideraran aprovats els punts que obtinguin > 50% de vots positius (respecte el total de vots emesos).

Aquestes condicions (FUNCIONAMENT INTERN + OBEDIÈNCIA DELS DIPUTATS I ROL DEL PROGRAMA + PUNTS PROGRAMÀTICS) han de servir per a que, dins del marc de relacions amb altres partits que estableix el reglament intern (Article 32) [1], els impulsors de la iniciativa puguin identificar punts d'encontre o de conflicte, i establir si és possible desenvolupar una proposta de manifest bàsic o línies de funcionament intern i programa per la confluència, amb la que els afiliats a Pirates de Catalunya puguin estar-hi d'acord.

Les diferents propostes de participació en confluències s'hauran de presentar en qualsevol cas a l'Assemblea General un cop desenvolupades, que decidirà per cadascuna d'elles per separat si vol participar-hi en les condicions negociades o no.

Aquesta votació romandrà oberta del 15/06/2015 al 20/06/2015, ambdós inclosos.

[1] http://projecte2016.pirata.cat/wp-content/uploads/2015/03/reglamento.pdf

[....]
37
vots
implemented
Proposta (#1): Dret a decidir-ho tot
Escrit per muriel el 12 Jun 15 a les 16:51.
Els Pirates creiem que la sobirania del poble implica que els ciutadans tenen el dret a decidir sobre tot el que els sembli convenient, mitjançant processos transparents i participatius des de l'inici: establiment de prioritats respecte d'altres temes, debat inicial, formulació de propostes i esmenes, nou debat i decisió final.

[Respecte aquest punt, cal recordar la votació que es va realitzar al gener de 2015: https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/283/ ]
37
vots
implemented
Proposta (#2): Drets humans i llibertats
Escrit per muriel el 12 Jun 15 a les 17:01.
La candidatura de confluència ha de tenir els Drets Humans com a principi bàsic d'actuació, i cap de les seves actuacions o posicionaments podrà anar mai en contra dels mateixos.

Preservar la presumpció d'innocència, la privacitat, la llibertat d'expressió, dintre i fora d'Internet i que la lluita contra la delinqüència i el terrorisme sigui compatible amb els drets i llibertats de la Declaració Universal dels Drets Humans, seran pilars bàsics.

No acceptarem cap llei que pretengui emmordassar la ciutadania en el seu dret a la lliure expressió i reunió.
36
vots
implemented
Proposta (#3): Participació ciutadana
Escrit per muriel el 12 Jun 15 a les 17:02.
Un dels principis de Pirates de Catalunya és la participació directa de la ciutadania a les institucions. És bàsica l'ampliació de les lleis de participació perquè la ciutadania pugui presentar iniciatives al Parlament, siguin debatudes de manera obligatòria i, si reuneixen determinades condicions, puguin ser sotmeses a consulta popular en cas de ser rebutjades pel ple, amb resultat vinculant.
36
vots
implemented
Proposta (#4): Transparència a l'administració
Escrit per muriel el 12 Jun 15 a les 17:03.
En cas d’aconseguir accedir a la presidència, la transparència de la confluència ha de ser assumida per la Generalitat. President/a, consellers/es i càrrecs de confiança hauran d’actuar de manera transparent, tant en reunions, com referent a sous i càrrecs, fent públics els contractes de la Generalitat amb empreses, denunciant els que incloguin clàusules contràries a la transparència, i facilitant a la ciutadania l’accés a tota la informació disponible.
21
vots
implemented
Proposta (#5): Auditoria Ciutadana
Escrit per muriel el 12 Jun 15 a les 17:03.
Si la candidatura de confluència accedeix a la presidència, ha de facilitar que la ciutadania analitzi el deute de la Generalitat i, fins i tot, reclami judicialment la responsabilitat de la part del deute adquirit per l’equip de govern anterior que consideri il·legítima. Per a això, es permetrà que associacions com l’Auditoria Ciutadana del Deute puguin accedir a tota la informació necessària.

Si una auditoria ciutadana detectés indicis d’irregularitats, la Generalitat els assistirà en la mesura del necessari perquè es puguin redactar informes amb validesa jurídica. S’aportarà el treball i la cooperació de la Generalitat i els seus treballadors per a aquesta labor, i en el cas de ser necessari, es contractarien serveis externs de consultoria per poder completar els informes jurídics sobre aquestes irregularitats.
20
vots
implemented
Proposta (#6): Societat de la informació
Escrit per muriel el 12 Jun 15 a les 17:06.
La candidatura haurà de fomentar la societat en xarxa, una major taxa de penetració d'Internet, més banda ampla i connexions simètriques. Treballarem per a que Internet sigui un mitjà de comunicació tan universal com la ràdio o la televisió avui dia.

Pretenem que la neutralitat a Internet sigui un requisit d'obligat compliment, ampliant la difusió i l'ús d'aquest medi arreu de tot el territori, tant en àmbits privats com públics, i que tots els serveis d'Internet existents (i els que existiran) siguin accessibles i ofertables sense restriccions ni discriminacions entre uns serveis i altres.
35
vots
implemented
Proposta (#7): Protecció de dades
Escrit per muriel el 12 Jun 15 a les 17:08.
Volem assegurar que les dades dels ciutadans que utilitza l'administració pública per a la seva gestió, no siguin venuts ni comercialitzats per a la seva explotació per entitats externes i que són usats i gestionats només i exclusivament per la pròpia administració.
26
vots
implemented
Proposta (#8): Coneixement lliure
Escrit per muriel el 12 Jun 15 a les 22:16.
Accés obert:
Els resultats de qualsevol investigació finançada, completament o en part, amb diners públics han de ser publicats en revistes científiques d'accés obert o altres mitjans que els facin fàcilment accessibles a la població en general de forma gratuïta.

Cultura lliure:
Els resultats de qualsevol producte cultural, finançats completament o en part, amb diners públics han de ser catalogats com de coneixement lliure i per tant d'accés obert i accessibles a la població en general de forma gratuïta.
24
vots
implemented
Proposta (#9): Programari Lliure
Escrit per muriel el 12 Jun 15 a les 22:23.
La Generalitat ha de realitzar i aprovar un projecte per migrar tot el programari propietari actual a programari lliure, i dotar-lo de pressupost.

Els avantatges i beneficis són molts:
* Eficiència en la despesa pública: en la majoria de casos ja existeixen solucions lliures funcionals, fiables i eficients.
* Independència de proveïdors, en promoure la sana competència entre aquests.
* Foment de la indústria local, que podrà competir en igualtat de condicions.
* Disponibilitat del programari a llarg termini, sense dependre d’un únic fabricant que pugui negar-se a donar suport.
* Participació dels ciutadans, que podran estudiar/modificar/adaptar aquest programari.
* Seguretat: auditar el codi font és requisit necessari per garantir la seguretat de les dades dels ciutadans.
* Flexibilitat i adaptació a les necessitats específiques de la Generalitat, tant actuals com a futures.
* Adopció d’estàndards oberts, necessaris per a la interoperabilitat amb altres sistemes i per publicar dades de “Govern Obert“.

Llegiu els 2 comentaris o proposeu una solució >>

Elecció del delegat català a Confederación Pirata  
Escrit per dario el 6 Jun 15 a les 18:34. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Com indiquen els Estatuts de Confederación Pirata, organització de què en formem part, el partit ha d'escollir a una persona com delegat (a vegades anomenat "coordinador confederal"). No s'ha de confondre amb la Secretaria General de Confederación Pirata.

Aquesta persona serà l'enllaç del partit davant de Confederación Pirata i l'encarregada de treballar amb els partits pirates d'arreu d'Espanya.

Aquesta elecció és una votació estàndard com les que hem realitzat fins al moment. No depèn dels nostres estatuts i la Confederació dóna llibertat pel sistema de tria del delegat. En el nostre cas, ho fem passar per Assemblea General.

Així:

- El delegat del Partit serà elegit d'entre els afiliats i pels afiliats.

- Per poder ser candidat s'haurà de presentar sol·licitud formal per escrit a la Coordinadora Administrativa o l'Òrgan gestor que realitzi les seves funcions en aquest moment.
a. La sol·licitud serà personal.
b. Es considera electe el candidat que hagin obtingut el nombre més gran de vots.
c. La resta de candidats podran participar també a Confederación Pirata, sense perjudici pel nombre de vots obtingut, però ho faran a títol personal i sense càrrec orgànic.

- No existeix durada mínima del mandat del delegat del partit a Confederación Pirata.

S'aplicarà el mateix calendari que el de la renovació de càrrecs per a aquest juny (https://pad.pirata.cat/renovaciocoordinadora ), que indica el següent:

1. Fins al 14 de juny s'hauran de presentar els candidats a delegat català davant de Confederación Pirata juntament amb un text de presentació.


[....]
15
vots
implemented
Proposta (#2): Kenneth Peiruza
Escrit per kenneth el 17 Jun 15 a les 13:03.
Nascut a Barcelona i resident a Terrassa, 37 anys, Informàtic, especialitzat en GNU/Linux i programari lliure.

Formo part de Pirates de Catalunya des de la seva fundació. Vaig formar part de les primeres juntes de Pirates de Catalunya, i durant aquest temps he participat en els grups de TIC, Comunicació i Internacional.

Això m'ha permès aprendre molt sobre el funcionament intern de Pirates, així com de les eleccions i la legislació referent a partits polítics.

En l'actualitat continuo vinculat als tres grups, però per motius laborals he de viatjar força per Espanya, pel que se m'ha complicat massa el poder exercir de portaveu, i per això aquest any finalitzo la tasca de portaveu.

Per altra banda, degut als meus viatges he pogut ajudar a crear Piratas de Galicia i Piratas de Aragón. Encara recordo a on i quan va sorgir la idea de la Confederación Pirata, a Vigo a finals del 2011.

Des de llavors he ajudat a la fundació de la confederació i he mantingut el contacte personal amb els membres dels partits pirates d'allà a on m'he mogut.

Presento la meva candidatura per diverses raons, entre elles, que hi manca algú que s'hi presenti, que conec a la gent de la coordinadora confederal i que degut als meus viatges puc seguir mantenint contacte amb gent de la confederació. I també perquè conec el funcionament intern tant de Pirates de Catalunya com de la Confederació, motiu pel qual crec que puc fer bé aquesta tasca.

Degut a que la major part de les reunions de la confederació són telemàtiques, no em suposa cap problema que hi sigui de viatge.
12
vots
implemented
Proposta (#3): Òscar Codes Ramos
Escrit per capita el 17 Jun 15 a les 17:42.
Nascut a L'Hospitalet de Llobregat el 27 de Juliol de 1973, des de l'any 2004 tinc establerta la meva residència en el municipi de Cunit, província de Tarragona.

Vaig estudiar EGB al Centre Educatiu FAX, BUP a l'Institut de Batxillerat Ca Vilumara situat en una antiga fabrica tèxtil rehabilitada i el Segon Grau de FP especialitat en Informàtica de Gestió al Centre d'estudis Joan XXIII.

He treballat en el sector privat durant deu anys com a Administrador de Sistemes principalment. Posteriorment vartreballar durant dos anys com a Director Delegat en una agència immobiliària. En finalitzar el meu treball com Director Delegat vaig tenir l'oportunitat de treballar en l'Àrea de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya com tècnic de suport on-site. A mitjans de l'any 2009 vaig treballar com a programador d'aplicacions web en l'Àrea de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions del Departament de l'Alcaldia de l'Ajuntament de Cunit.

En finalitzar el meu treball a l'Ajuntament de Cunit vaig obtenir l'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys i em vaig matricular en la Facultat d'Informàtica de Barcelona per cursar el Grau en Informàtica.

He cursat també estudis no reglats per preparar-me com a comandament intermedi i com a consultor en la implementació de la ISO9002.

En l'actualitat a més d'estudiar el Grau d'Informàtica milito en l'agrupació territorial del Baix Penedés i amb altres companys de partit estem tractant de donar vida al partit a la comarca. He estat en les últimes eleccions municipals el número set de la plataforma Calafell en Comú, que integrava persones militants d'ICV, Pirates i persones independents del municipi de Calafell.

Espero poder aportar tot el meu knowhow a la Confederación i per aquest motiu presento el meu Curriculum Vitae.

Curriculum: http://pirata.cat/public/cv_oscar_codes_ramos.doc

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Eleccions a la Coordinadora Administrativa del 2015  
Escrit per fgarrobo el 27 May 15 a les 02:24. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Com indiquen els nostres Estatuts, la Junta Directiva s'ha de reonovar un cop l'any, però el 19 de gener es va prorrogar la mateixa durant 6 mesos, fins a l'Assemblea General de juny (https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/281/ ).

Aquesta elecció s'haurà de realitzar segons els nous Estatuts i Reglament aprovats per l'Assemblea General, i que estan en segona ratificació (en cas de no aprovar-se, es realitzarien segons indiquen els Estatuts actualment vigents).

Els Estatuts i Reglament indiquen que:

- Els membres de la Coordinadora Administrativa seran elegits d'entre els afiliats i pels afiliats, simpatitzants i amics verificats.

- Seran elegits mitjançant vot lliure i secret d'entre tots els membres del partit que es postulin per a això:
a. Un coordinador general.
b. Un coordinador territorial.
c. Un secretari.
d. Un tresorer.
e. Un nombre imparell de vocals que s'acordaran en l'Assemblea General en què es convoquin eleccions a la Coordinadora. Aquest criteri es prendrà perquè el nombre total de membres sigui imparell.

- Per poder ser candidat s'haurà de presentar sol·licitud formal per escrit a la Coordinadora Administrativa o l'Òrgan gestor que realitzi les seves funcions en aquest moment.
a. La sol·licitud serà personal.
b. Haurà de contenir el càrrec, o càrrecs, al qual s'opta.
c. Es consideraran electes els candidats que hagin obtingut el major nombre de vots en cada un dels càrrecs, mentre que en vocals seran els més votats fins a completar el nombre a triar.
d. La resta de candidats es consideren "suplents", sempre que hagin obtingut un nombre de vots més gran que zero.

[....]
35
vots
implemented
Proposta (#2): Carles Hernàndez (Tresorer)
Escrit per alterept el 12 Jun 15 a les 10:58.
Em dic Carlos Hernàndez, tinc 57 anys i visc a Barcelona.
Durant més de 35 anys he estat fonamentalment orientat cap a la meva feina -bàsicament analista de negocis- i participant escassament en els moviments polítics o associatius, opinant de manera critica, abstenint en eleccions o votant a grups minoritaris segons les ocasions, poca cosa...

Fa uns 3 anys que he deixat de treballar, i des de llavors he intentat recuperar aquest temps perdut col·laborant amb diverses associacions, d'algunes he sortit perquè no m'acabava d'agradar el que veia en el seu funcionament intern. Buscant mes opcions vaig trobar PIRATES; els valors, la transparència, em van cridar l'atenció i després d'assistir a un parell de jornades en què vaig poder veure que aquests valors eren alguna cosa més que façana, em vaig decidir a afiliar-me. Un cop dins, em va sorgir el dubte sobre com podia col·laborar. la ultima vegada que vaig programar alguna cosa va ser en COBOL i les instruciones es processaven a través de targetes perforades, estava clar que per aquesta banda poc podia aportar.

Les funcions administratives -com en aquest cas la Tresoreria- són poc glamuroses, però realment molt necessàries. Aqui si crec que puc aportar la meva contribució per seguir mantenint el mateix nivell de rigor i transparència que fins ara.
27
vots
implemented
Proposta (#3): Dario Castañé (Vocal)
Escrit per dario el 14 Jun 15 a les 23:32.
Tinc 29 anys i sóc regidor pirata per una confluència a la ciutat d'Igualada.

Afiliat a PIRATA.CAT des de 2010, enginyer informàtic per la UOC, ex-coordinador TIC del partit, candidat pel Senat al 2011, cap de llista a les europees de 2014 i actualment treballo com administrador de sistemes.

A nivell personal, he estat vinculat al món de la cultura lliure amb Qomun. I porto anys vinculat al món del software lliure, tant com usuari o desenvolupador (més aviat beta-tester), havent participat en associacions locals de Linux i informàtica des dels 14 anys. Actualment la meva dedicació principal ha estat Mieli, un programari de participació ciutadana https://github.com/pirata-cat/mieli
31
vots
implemented
Proposta (#4): Ariadna Hormigo (Vocal)
Escrit per sensecomentaris el 14 Jun 15 a les 23:45.
Tinc 25 anys sóc de Palamós i formo part de Pirates de la Mitja Costa Brava. Estudio Arquitectura Tècnica a la UDG, sóc fotògrafa i m'interessa la tecnologia per l'àrea creativa.

Fa mig any que vam crear la territorial a Palamós, juntament amb altres pirates. He sigut cap de llista del meu poble i hem quadruplicat els vots, però seguim treballant per la vila de Palamós torni a ser una terra de pirates com antigament.

El que més m'agrada de pirates és el que estic aprenent i el que hem queda per aprendre.
32
vots
implemented
Proposta (#5): Francisco Garrobo (Coordinador Territorial)
Escrit per fgarrobo el 15 Jun 15 a les 00:01.
Tengo 28 años y soy militante en Barcelona. Soy afiliado a Pirates desde 2011 y he estado trabajando en las últimas campañas electorales coordinando y realizando tareas frente a las Juntas Electorales, además de ser vocal de la última junta del partido. En Barcelona formo parte de la comisión de comunicación y transparencia de Capgirem Barcelona.

Fuera del partido, soy participante de la Asociación de Vecinos de Guineueta, donde vivo, y de la de Ciutat Meridiana, donde milito contra los desahucios, así como socio de la Asociación 500x20 (también antidesahucios) y participante en la coordinadora SAP Muntanya (sanidad). Además soy miembro de la gestora del Casal Social Ocupado La Vaina y colaboro con el Casal Popular Tres Voltes Rebel.

Presento candidatura para ser Coordinador Territorial con la voluntad de impulsar las agrupaciones locales y poder tejer una red local que lance al partido a nivel de militantes, algo que ahora mismo falta.
32
vots
implemented
Proposta (#6): Lourdes Prieto (Coordinadora General)
Escrit per pautax el 16 Jun 15 a les 00:17.
Tinc 45 anys i sóc pirata des del 2012, encara que voto a Pirates des del primer moment i sempre m'he sentit com tal, fins i tot abans que el partit neixes. He sigut candidata pirata a les ultimes eleccions municipals, per l'Hospitalet de Llobregat, on vaig ser escollida número nou a través de primàries obertes.

Entre altres coses sóc diplomada en biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Barcelona. Administrativa tècnica especialitzada. Especialista en tècniques de suport psicològic i social. He rebut cursos sobre gestió del coneixement i intel·ligència competitiva, gestió de dades i documentació en la sanitat.

A més de col·laborar intensament amb Pirates de l'Hospitalet, en aquests moments sóc enllaç sindical de la CGT, a la sanitat publica, i treballo a l'ICS de la Torrassa a l'Hospitalet de Llobregat.

Crec que estic preparada per presentar-me com Coordinadora General a Pirates de Catalunya, per ajudar al partit a fer-se gran i influent, sense perdre el seu esperit independent i democràtic, i l'horitzontalitat que el caracteritza i tant estimo.
28
vots
implemented
Proposta (#7): Pau Taxonera (Suplent a Coordinador Territorial)
Escrit per pautax el 16 Jun 15 a les 13:40.
Tinc 65 anys, tresorer, fins ara, de Pirates de Catalunya. Juntament amb en Francisco Garrobo he sigut un dels impulsors de la creació de les territorials, que han de configurar i potenciar el nostre partit.
Em presento com a suplent per ajudar al company Garrobo, a coordinar les territorials que ara mateix s'estan creant. Sé que no està contemplat el càrrec, però també que per una tasca tan vital com aquesta es necessita un suplent.
35
vots
implemented
Proposta (#8): Javier Acedo (Secretari)
Escrit per jacedo el 16 Jun 15 a les 15:24.
Tengo 36 años, ingeniero de telecomunicación de formación y trabajando en proyectos relacionados con la neurociencia aplicada. Afiliado desde 2014 pero siguiendo el partido desde 2012 con especial interés por la democracia directa y el acceso a la información de forma transparente.

Pertenezco a la territoral del Baix Llobregat encargándome de la parte de comunicación. En estas elecciones municipales he participado en la confluencia que se creó en Sant Joan Despí por Podemos, Pirates y Equo.

Aprovecho la renovación de la junta para dar un paso al frente y ponerme a disposición para ayudar en la gestión administrativa del partido como secretario.
33
vots
implemented
Proposta (#9): Soledad Toledo (vocal)
Escrit per Sol el 17 Jun 15 a les 13:28.
Enfermera, 27 años, afiliada a Pirates de Catalunya desde 2011 y militante de Pirates de Terrassa.

En Pirates he colaborado en muchas de las campañas que hemos realizado, Yo Avalo (antes de ser afiliada), Megacomplaint, Parents 2 Parents... Participé en el Congreso de European Pirates en Barcelona y en los Congresos que hemos realizado en Arenys. He ido en listas de Pirates como "relleno" en algunas elecciones, en las últimas europeas de número 6 y en las municipales del 24 de mayo en la candidatura de Pirates de Mollet, ya que no nos presentamos en Terrassa. He colaborado también como miembro de la Junta, en el cargo de Secretaria General.

Participo regularmente en la redacción y corrección de todo tipo de documentos, en la gestión de redes sociales (Facebook) y en la comunicación con afiliados (boletín).

Conozco el funcionamiento interno de Pirates y mi principal motivación es ser de ayuda a los nuevos miembros que se incorporan a la Junta.
25
vots
implemented
Proposta (#10): Aida Regi (vocal,suplent de Coordinadora General)
Escrit per bitty el 17 Jun 15 a les 22:26.
Sóc l'Aida, sóc enginyera en informàtica i estic afiliada a Pirates de Catalunya des de gairebé els seus inicis.
Actualment visc a l'Hospitalet de Llobregat i col·laboro activament amb la territorial d'aquest municipi, on hem aconseguit que els pirates passéssim de ser uns grans desconeguts a ser un partit clau per a molts ciutadans i en la candidatura Canviem l'Hospitalet.

La principal motivació per a presentar-me al càrrec és donar suport principalment a la Coordinadora General i a tots els membres que ho necessitin.

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Projecte 2016: Segona aprovació dels nous Estatuts de Pirates de Catalunya  
Escrit per fgarrobo el 27 May 15 a les 02:02. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Com indiquen els nostres Estatuts i Reglament vigents a dia d'avui, les modificacions dels Estatuts han de ser aprovades, novament, per l'Assemblea General, tres mesos després de donar-los el primer vistiplau.

Després de les votacions realitzades durant febrer i març per l'Assemblea al Projecte 2016 (http://projecte2016.pirata.cat/ ), aquests són els Estatuts definitius: http://projecte2016.pirata.cat/wp-content/uploads/2015/03/estatutos.pdf

Final de la votació: 14 de juny a la mitjanit
17
vots
implemented
Proposta (#1): Aprovar el nou redactat dels Estatuts
Escrit per fgarrobo el 27 May 15 a les 02:02.
Ratificació del text votat del 2 al 14 de març per l'Assemblea amb els nous Estatuts.

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Projecte 2016: Segona aprovació del nou Reglament de Pirates de Catalunya  
Escrit per fgarrobo el 27 May 15 a les 02:04. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Com indiquen els nostres Estatuts i Reglament vigents a dia d'avui, les modificacions del Reglament han de ser aprovades, novament, per l'Assemblea General, tres mesos després de donar-los el primer vistiplau.

Després de les votacions realitzades durant febrer i març per l'Assemblea (http://projecte2016.pirata.cat/ ), aquests són els Estatuts definitius: http://projecte2016.pirata.cat/wp-content/uploads/2015/03/reglamento.pdf

Final de la votació: 14 de juny a la mitjanit
22
vots
implemented
Proposta (#1): Aprovar el nou redactat del Reglament
Escrit per fgarrobo el 27 May 15 a les 02:04.
Ratificació del text votat del 30 de març al 12 d'abril amb el nou Reglament.

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Apoyar la candidatura de Compromís per Cerdanyola  
Escrit per Sol el 27 Apr 15 a les 12:19. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Compromís per Cerdanyola ( http://www.compromispercerdanyola.cat ) es una candidatura que pertenece a las Candidatures Alternatives del Vallès (CAV). Los ejes programáticos de las CAV, firmados por Compromís per Cerdanyola, son:

1. Lucha contra el paro y la precariedad
2. Recuperar los servicios públicos
3. Medidas de urgencia contra la pobreza
4. Participación Ciudadana
5. Preservación de espacios naturales y agrarios
6. Fomento del transporte público y formas de movilidad sostenibles
7. Integración y cohesión social
8. "Piensa global, actúa local"
9. Rotación de cargos, funcionamiento con códigos éticos y limitación de sueldos de los cargos electos
10. Dret a decidir-ho tot

Decálogo completo en: http://www.compromispercerdanyola.cat/system/files/attachments/Notadecaleg2015. pdf

En la web no localizo su programa para estas municipales, que entiendo que todavía se está trabajando en los talleres programáticos y se publicará en breve. Podéis consultar su programa a las municipales de 2011 aquí: http://www.compromispercerdanyola.cat/contingut/programa2011

Su código ético: http://www.compromispercerdanyola.cat/contingut/codi-etic

[....]
25
vots
implemented
Proposta (#1): Apoyar la candidatura de Compromís per Cerdanyola
Escrit per Sol el 27 Apr 15 a les 12:19.
Apoyar la candidatura de Compromís per Cerdanyola, municipio del Vallés Occidental en el que Pirates de Catalunya no se presentará en estas elecciones municipales.

Si se decide apoyar:

- Enviar una nota de prensa a los medios locales de Cerdanyola para informar de nuestro apoyo y difundirla por redes.

- Ofrecer ayuda para implementar sistemas de software libre en el ayuntamiento.


Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Confederació Pirata: Desempat Secretaria General i Ratificació Tresoreria  
Escrit per capita el 6 May 15 a les 22:57. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
La Confederación Pirata debe renovar los cargos de Secretaría General y Tesorería. Se votó en la Coordinadora Confederal, tal y como establecen los estatutos, y surgió un empate entre los candidatos. Así que se decidió realizar el desempate en la AG confederal, la suma de AG regionales.

Para facilitar el desempate, se realizó un debate entre los candidatos: https://www.youtube.com/watch?v=JhQIgWk3Mvo&feature=youtu.be

La votación se cerrará el día 11 de mayo a las 23:59. El resultado se agregará con los de los demás partidos pirata que forman parte de la Confederación, obteniendo la persona que será la secretaria general de la Confederación. Esto se realiza así porque se produjo un empate a nivel de la Coordinadora Confederal.

Para optar al cargo los candidatos tendrán que obtener un resultado positivo. Se trasladarán los votos positivos para adecuarlo a los sistemas de votación de los demás partidos, el voto neutro no se tendrá en cuenta y el voto negativo sólo para determinar que el candidato supera el umbral establecido.

Para el desarrollo del cargo de secretaría general, durante las próximas elecciones generales, puede necesitarse algún viaje a Madrid para realizar gestiones ante la Junta Electoral Central.

También se ratifica a la tesorera de la Confederación, Carmen Santos.
7
vots
implemented
Proposta (#1): Secretaría General (desempate): Lorena Müller (Piratas de Madrid)
Escrit per capita el 6 May 15 a les 22:57.
Soy una migrante ítalo-argentina, nieta de migrantes italianos y alemanes, llegada a Madrid en 2002. Estudié fotografía en Madrid y artes visuales en la Universidad Miguel Hernández, de Elche, y presido la asociación Generación eMe.

Ya en la universidad, comencé a militar en una agrupación política estudiantil pero también en organizaciones de defensa de los DDHH.

En 2012 empecé a formar parte de la Plataforma Democracia real Ya! de la que soy activista y enlace con distintas organizaciones, también me dedico a labores de comunicación como la difusión (community management), streaming y prensa.

Soy pirata y defiendo los DDHH, la democracia directa, el gobierno abierto, el libre acceso a la información, la cultura libre, entre otras muchas cosas.

En 2014 trabajé en el Referéndum Real Ya!, una plataforma de activistas de movimientos sociales y partidos políticos que reclamábamos el referéndum vinculante respecto a la sucesión de la Jefatura de Estado.

También formé parte de la coordinación de parte de las Iniciativas Legislativas Europeas sobre la renta básica "Basic Income 2013" y de la iniciativa para que toda la ciudadanía europea pueda votar localmente en todas las elecciones del país de al que hemos emigrado, "Let me vote".

Actualmente integro grupos de trabajo presenciales y/o virtuales feministas, de DDHH, en favor de herramientas de código abierto y libres, de democracia directa, de fotografía, contra el TTIP, etc.

Desde marzo de 2014 soy una de las delegadas de la Confederación Pirata en European Pirates.

Soy socia de Greenpeace Argentina y España, desde hace muchos años.

Twitter: @lmn_ar
10
vots
implemented
Proposta (#2): Secretaría General (desempate): Òscar Codes Ramos (Pirates de Catalunya)
Escrit per capita el 6 May 15 a les 22:58.
Nací en L'Hospitalet de Llobregat el 27 de Julio de 1973 y desde el año 2004 tengo establecida mi residencia en el municipio de Cunit, provincia de Tarragona.

Estudié Educación General Básica en el Centro Educativo FAX, el Bachillerato Unificado Polivalente en el Instituto de Bachillerato Can Vilumara ubicado en una antigua fabrica textil rehabilitada y el Segundo Grado de Formación Profesional especialidad en Informàtica de Gestión en el Centro de estudios Joan XXIII.

He trabajado en el sector privado durante diez años como Administrador de Sistemas principalmente. Posteriormente trabajé durante dos años como Director Delegado en una agencia inmobiliaria. Al finalizar mi trabajo cómo Director Delegado tuve la oportunidad de trabajar en el Área de Tecnologías de la Información y las Comunicaciones del Departamento de Presidencia de la Generalidad de Cataluña como Técnico de Soporte on-site. A mediados del año 2009 trabajé como programador de aplicaciones web en el Área de Tecnologías de la Información y las Comunicaciones del Departamento de Alcaldía del Ayuntamiento de Cunit.

Al finalizar mi trabajo en el Ayuntamiento de Cunit obtuve el Acceso a la Universidad para mayores de 25 años y me matriculé en la Facultad de Informática de Barcelona para cursar el Grado en Informática.

He cursado además estudios no reglados para prepararme como mando intermedio y como consultor en la implantación de la ISO9002.

En la actualidad ademas de estudiar el Grado de Informática milito en el Partido Pirata del Baix Penedés y junto a otros dos compañeros de partido estamos tratando de dar vida al partido en la comarca. Para las próximas elecciones municipales me presento como número siete de la plataforma Calafell en Comú, que integra personas militantes de ICV, personas militantes del Partido Pirata y personas independientes del municipio de Calafell.

Espero poder aportar todo mi knowhow a la Confederación y por ese motivo presento mi Curriculum Vitae cómo candidato a Secretario General.

Curriculum: http://pirata.cat/public/cv_oscar_codes_ramos.doc
18
vots
implemented
Proposta (#3): Tesorería (ratificación): Carmen Santos (Piratas de Madrid)
Escrit per capita el 6 May 15 a les 22:58.
Pasé 18 años viviendo y trabajando fuera de España, a mi regreso encontré falsa democracia, avaricia, represión, descubrí el movimiento Pirata que aportaba soluciones.

Creo firmemente que Piratas es el movimiento que ofrece verdaderas herramientas democráticas, los Piratas las compartimos sin restricciones.

Nací en Madrid hace medio siglo, pertenezco al gremio de las Artes visuales, soy profesora de diseño. En la actualidad me dedico a educación en los medios de comunicación.

Colaboro con CIFEJ, Centro Internacional de Cine Infantil y Juvenil creado por la UNESCO.

Con el fin de que niños y jóvenes no sean manipulados por los medios de comunicación, les proporcionamos herramientas y conocimientos dirigiendo y/o produciendo cortos de animación con ellos y para ellos.

Activista en educación, en asociaciones de padres y madres de Madrid. Defiendo el acceso libre a la educación y la cultura.

Me gusta el trabajo en equipo, el intercambio de ideas y conocimientos. Hablo cuatro idiomas, de los cuales tres comunitarios.

Creo que el pensamiento y la reflexión nos salvarán con la ayuda inestimable de la red.

Me siento honrada colaborando con los movimientos Piratas.

Twitter: @carmensantosds

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Projecte 2016 - Aprovació del text final del Reglament amb les esmenes  
Escrit per fgarrobo el 30 Mar 15 a les 02:28. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Després de les votacions i els canvis en el Reglament, hem cregut convenient presentar a segona votació el text final.

Els canvis són, a més de les esmenes aprovades (superen el 66% de suport):
- 1. Canvi de nom de la Junta Directiva a Coordinadora Administrativa
- 2. Reordenació d'articles, amb afiliats i simpatitzants per una banda i règim sancionador per un altre

Pots llegir el text final en el següent enllaç: http://projecte2016.pirata.cat/wp-content/uploads/2015/03/reglamento.pdf

Finalització de la votació: 12 d'abril a les 23:59
26
vots
implemented
Proposta (#1): Aprovar el nou redactat del Reglament Intern
Escrit per fgarrobo el 30 Mar 15 a les 02:28.
Ratificació del text sorgit del grup encarregat de la inclusió de les esmenes al Reglament Intern.

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

[URGENTE] Apoyo a Sant Adrià en comú  
Escrit per fgarrobo el 30 Mar 15 a les 02:14. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Tal y como hablamos en la Asamblea General de este domingo 29 de marzo, abro votación urgente para dar apoyo a la candidatura de Sant Adrià en Comú.

Esta candidatura está formada por personas de Podemos, simpatizantes de Piratas y ciudadanos independientes y de la PAH. La candidatura se reune semanalmente en asamblea abierta, y elegirá esta semana que empieza sus candidatos.

Nos solicitan que Pirates firme, junto a Poble Actiu, la candidatura para poderse presentar a las municipales, ya que no hay tiempo material de recoger firmas.

Os paso el manifiesto: https://docs.google.com/file/d/0BzRaKht3erWieTRxQWlKTVgwR1pGT0pjYUhmUmFtMTNaVG5 V/edit

Llevo algunas semanas colaborando con ell@s, ayudándoles en los trámites, y asumen los 4 puntos de las confluencias de Pirates de Catalunya y nos solicitan ayuda para la realización del programa en Transparencia y Participación.

Este apoyo no supondría ningún inconveniente para el partido, y ayudaría a personas comprometidas.

La votación es urgente, ya que el día 1 se constituyen las juntas electorales.

Cierre de votación: 1 de abril a las 23:59
19
vots
implemented
Proposta (#1): Dar apoyo a Sant Adrià en comú
Escrit per fgarrobo el 30 Mar 15 a les 02:14.
Apoyar a Sant Adrià en comú para que puedan presentar candidatura a las elecciones municipales de mayo.

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Confederació Pirata: Secretaria General i Tresoreria  
Escrit per dario el 22 Mar 15 a les 10:23. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
## El text de la votació és en castellà per presentar-ho a la resta de pirates de la Confederació ##

La Confederación Pirata debe renovar los cargos de Secretaría General y Tesorería.

La votación se cerrará el día 28 de marzo a las 09:00. Se trasladará el resultado durante el AG de la Confederación en Vigo y después será ratificado, según estatutos.

Para optar al cargo o a la reserva los candidatos tendrán que haber sacado como mínimo el doble de votos positivos que negativos.

En la votación hay tanto los candidatos a la Secretaría General como Tesorería. No te dejes ningún cargo sin votar.
8
vots
implemented
Proposta (#1): Secretaría General: Lorena Müller (Piratas de Madrid)
Escrit per dario el 22 Mar 15 a les 10:23.
Soy una migrante ítalo-argentina, nieta de migrantes italianos y alemanes, llegada a Madrid en 2002. Estudié fotografía en Madrid y artes visuales en la Universidad Miguel Hernández, de Elche, y presido la asociación Generación eMe.

Ya en la universidad, comencé a militar en una agrupación política estudiantil pero también en organizaciones de defensa de los DDHH.

En 2012 empecé a formar parte de la Plataforma Democracia real Ya! de la que soy activista y enlace con distintas organizaciones, también me dedico a labores de comunicación como la difusión (community management), streaming y prensa.

Soy pirata y defiendo los DDHH, la democracia directa, el gobierno abierto, el libre acceso a la información, la cultura libre, entre otras muchas cosas.

En 2014 trabajé en el Referéndum Real Ya!, una plataforma de activistas de movimientos sociales y partidos políticos que reclamábamos el referéndum vinculante respecto a la sucesión de la Jefatura de Estado.

También formé parte de la coordinación de parte de las Iniciativas Legislativas Europeas sobre la renta básica "Basic Income 2013" y de la iniciativa para que toda la ciudadanía europea pueda votar localmente en todas las elecciones del país de al que hemos emigrado, "Let me vote".

Actualmente integro grupos de trabajo presenciales y/o virtuales feministas, de DDHH, en favor de herramientas de código abierto y libres, de democracia directa, de fotografía, contra el TTIP, etc.

Desde marzo de 2014 soy una de las delegadas de la Confederación Pirata en European Pirates.

Soy socia de Greenpeace Argentina y España, desde hace muchos años.

Twitter: @lmn_ar
11
vots
implemented
Proposta (#2): Secretaría General: Òscar Codes Ramos (Pirates de Catalunya)
Escrit per dario el 22 Mar 15 a les 10:30.
Nací en L'Hospitalet de Llobregat el 27 de Julio de 1973 y desde el año 2004 tengo establecida mi residencia en el municipio de Cunit, provincia de Tarragona.

Estudié Educación General Básica en el Centro Educativo FAX, el Bachillerato Unificado Polivalente en el Instituto de Bachillerato Can Vilumara ubicado en una antigua fabrica textil rehabilitada y el Segundo Grado de Formación Profesional especialidad en Informàtica de Gestión en el Centro de estudios Joan XXIII.

He trabajado en el sector privado durante diez años como Administrador de Sistemas principalmente. Posteriormente trabajé durante dos años como Director Delegado en una agencia inmobiliaria. Al finalizar mi trabajo cómo Director Delegado tuve la oportunidad de trabajar en el Área de Tecnologías de la Información y las Comunicaciones del Departamento de Presidencia de la Generalidad de Cataluña como Técnico de Soporte on-site. A mediados del año 2009 trabajé como programador de aplicaciones web en el Área de Tecnologías de la Información y las Comunicaciones del Departamento de Alcaldía del Ayuntamiento de Cunit.

Al finalizar mi trabajo en el Ayuntamiento de Cunit obtuve el Acceso a la Universidad para mayores de 25 años y me matriculé en la Facultad de Informática de Barcelona para cursar el Grado en Informática.

He cursado además estudios no reglados para prepararme como mando intermedio y como consultor en la implantación de la ISO9002.

En la actualidad ademas de estudiar el Grado de Informática milito en el Partido Pirata del Baix Penedés y junto a otros dos compañeros de partido estamos tratando de dar vida al partido en la comarca. Para las próximas elecciones municipales me presento como número siete de la plataforma Calafell en Comú, que integra personas militantes de ICV, personas militantes del Partido Pirata y personas independientes del municipio de Calafell.

Espero poder aportar todo mi knowhow a la Confederación y por ese motivo presento mi Curriculum Vitae cómo candidato a Secretario General.

Curriculum: http://pirata.cat/public/cv_oscar_codes_ramos.doc
13
vots
implemented
Proposta (#3): Tesorería: Carmen Santos (Piratas de Madrid)
Escrit per dario el 22 Mar 15 a les 10:41.
Pasé 18 años viviendo y trabajando fuera de España, a mi regreso encontré falsa democracia, avaricia, represión, descubrí el movimiento Pirata que aportaba soluciones.

Creo firmemente que Piratas es el movimiento que ofrece verdaderas herramientas democráticas, los Piratas las compartimos sin restricciones.

Nací en Madrid hace medio siglo, pertenezco al gremio de las Artes visuales, soy profesora de diseño. En la actualidad me dedico a educación en los medios de comunicación.

Colaboro con CIFEJ, Centro Internacional de Cine Infantil y Juvenil creado por la UNESCO.

Con el fin de que niños y jóvenes no sean manipulados por los medios de comunicación, les proporcionamos herramientas y conocimientos dirigiendo y/o produciendo cortos de animación con ellos y para ellos.

Activista en educación, en asociaciones de padres y madres de Madrid. Defiendo el acceso libre a la educación y la cultura.

Me gusta el trabajo en equipo, el intercambio de ideas y conocimientos. Hablo cuatro idiomas, de los cuales tres comunitarios.

Creo que el pensamiento y la reflexión nos salvarán con la ayuda inestimable de la red.

Me siento honrada colaborando con los movimientos Piratas.

Twitter: @carmensantosds

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Projecte 2016 - Reglament: Afiliats i simpatitzants  
Escrit per capita el 15 Mar 15 a les 06:17. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Esmenes referides al capítol de Afiliats i simpatitzants.

Es prega no incloure noves solucions. Més informació: http://projecte2016.pirata.cat/

Finalització de la votació: 23:59 del 28/03/15
12
vots
implemented
Proposta (#1): RA3-1 | Inclusió de territorials en alta i mecanismes de ratif. rebuig alta
Escrit per capita el 15 Mar 15 a les 06:17.
Raonament: Simplificación del punto 1, inclusión de las territoriales en la solicitud, y mecanismo de ratificación de altas rechazadas por la Coordinadora Administrativa en la Asamblea General.

Text: http://projecte2016.pirata.cat/reg-article-3/
9
vots
implemented
Proposta (#2): RAN-1 | Creació de l'article de simpatitzants
Escrit per capita el 15 Mar 15 a les 06:18.
Raonament: Inclusión de las solicitudes de simpatizantes y amigos anónimos, tal y como se establece en los nuevos estatutos del partido.

Text: http://projecte2016.pirata.cat/reg-article-nou-admsimpatitzants/
12
vots
implemented
Proposta (#3): RA4-1 | Inclusió dels simpatitzants en el sistema de baixes
Escrit per capita el 15 Mar 15 a les 06:19.
Raonament: Adapto el artículo 4 para la entrada de los simpatizantes.

Text: http://projecte2016.pirata.cat/reg-article-4/
13
vots
implemented
Proposta (#4): RA5-1 | Inclusió dels simpatitzants al registre d'altes i baixes
Escrit per capita el 15 Mar 15 a les 06:19.
Raonament: Adapto el artículo 5 para la entrada de los simpatizantes.

Text: http://projecte2016.pirata.cat/reg-article-5/
7
vots
implemented
Proposta (#5): RA12-1 | Cens de simpatitzants i aclariment tancament de cens
Escrit per capita el 15 Mar 15 a les 06:21.
Raonament: Adapto el artículo 12 para la entrada de los simpatizantes y propongo que para solicitar una votación con censo de 7 días antes, deba existir un acuerdo en la Coordinadora General o Coordinadora Administrativa, ya que actualmente no cumplimos en ninguna de las votaciones con ese principio.

Text: http://projecte2016.pirata.cat/reg-article-12/
10
vots
implemented
Proposta (#6): RNA-5 | Creació de l'article sobre propostes
Escrit per capita el 15 Mar 15 a les 06:22.
Raonament: Reglamentar los canales para las propuestas.

Text: http://projecte2016.pirata.cat/reg-article-nou-propostes/

Llegiu els 1 comentaris o proposeu una solució >>

Projecte 2016 - Reglament: Assemblees Generals i quòrums  
Escrit per capita el 15 Mar 15 a les 06:09. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Esmenes referides al capítol de l'Assemblea General i el punt de Quòrums a les Disposicions Generals.

Es prega no incloure noves solucions. Més informació: http://projecte2016.pirata.cat/

Finalització de la votació: 23:59 del 28/03/15
12
vots
implemented
Proposta (#1): RA2-1 | Quòrum: Aclarir votacions, vot secret i recomptes
Escrit per capita el 15 Mar 15 a les 06:09.
Raonament: Con una propuesta de Carles, para reformar este artículo, y tras el cambio de estatutos, se realizan los siguientes cambios: Aclarar las votaciones presenciales y telemáticas, incluir la opción de voto secreto para cuando cualquier persona lo solicite (es básico de cara a que las votaciones sean libres y no inducidas) y como realizar el recuento.

Text: http://projecte2016.pirata.cat/reg-article-2/
11
vots
implemented
Proposta (#2): RA13-1 | Assemblea General: Adaptació nous estatuts i % de convocatoria
Escrit per capita el 15 Mar 15 a les 06:11.
Raonament: Adapto el artículo 13 a los nuevos estatutos, y las nuevas Coordinadoras.

Text: http://projecte2016.pirata.cat/reg-article-13/
11
vots
implemented
Proposta (#3): RA14-1 | Assemblea General: Coordinador General responsable de convocatòria
Escrit per capita el 15 Mar 15 a les 06:12.
Raonament: Adapto el artículo 14 a los nuevos estatutos, y los nuevos cargos, situando la responsabilidad de las Asambleas Generales en el Coordinador General.

Text: http://projecte2016.pirata.cat/reg-article-14/
12
vots
implemented
Proposta (#4): RA16-1 | Assemblea General: Aclaració del sistema de delegacions
Escrit per capita el 15 Mar 15 a les 06:13.
Raonament: Actualización del artículo para mejor entendimiento de las delegaciones.

Text: http://projecte2016.pirata.cat/reg-article-16/

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

2 3 4 5 6 7 8 9 ... Next >> 
Contingut sindicat