IdeaTorrent

Sala d'espera Sala d'espera
Votacions Votacions
En desenvolupament En desenvolupament
Finalitzades Finalitzades

Ideas in development Aquestes són les idees ja portades a terme de Pirates de Catalunya.

2019: rumb electoral a les municipals de Lleida  
Escrit per capita el 11 Nov 18 a les 22:23. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Davant el panorama electoral municipal d'aquest maig del 2019 i com que el regidor a la Paeria, Carlos González Iglesias, ha manifestat la seva voluntat de participar en el procés intern per les pròximes eleccions europees i no haver-hi una organització territorial a Lleida capital, la Coordinadora General ha aprovat ampliar la presa de la decisió envers la participació de Pirates de Catalunya a les municipals de la capital del Segrià a totes les afiliades.

Pad amb informe: https://pad.pirata.cat/lleida
Termini: 25 de novembre a les 22.00.

Fetes pel Coordinador Territorial i pel mateix Carlos diferents reunions amb el Comú de Lleida, amb els que vàrem aconseguir ficar una agrupació d'electors al saló de plens de l'Ajuntament de Lleida, reunions amb altres formacions polítiques de la ciutat i l'assistència a altres presentacions de candidatures municipals, tant de partits polítics com ciutadanes, es posa a votació la següent proposta:

A: Continuar dins de la candidatura encapçalada per l'Associació del Comú de Lleida i treballar per aconseguir una coalició electoral amb altres formacions polítiques, com Podem Catalunya, Catalunya en Comú i altres entitats socials i polítiques.

B: Manifestar públicament i prestar suport tècnic i programàtic fins Maig 2019 a la candidatura i manifest que representa Primàries per Lleida i treballar que definir un acord que defensi l'ideari pirata més enllà de fer el municipi republicà.

Una vegada finalitzi la votació el diumenge 25 de novembre (Dia Internacional de l'eliminació de la violència vers la dona), el resultat de la mateixa serà comunicat a la militància, als portaveus de les opcions esmentades i es farà públic per part de la Coordinadora Administrativa.

Anunciat el resultat els possibles escenaris son:

- Cap opció obtingui més dels 2/3 de vots favorables, fet que implicaria que el partit no participés directament a les municipals de Lleida, i la militància a títol individual podria participar en els processos de primàries de les opcions esmentades o d'altres, sempre que no vagin contra l'ideari pirata.

[....]
10
vots
implemented
Proposta (#1): Continuar donant suport al Comú de Lleida
Escrit per capita el 11 Nov 18 a les 22:23.
Continuar dins de la candidatura encapçalada per l'Associació del Comú de Lleida i treballar per aconseguir una coalició electoral amb altres formacions polítiques, com Podem Catalunya, Catalunya en Comú i altres entitats socials i polítiques.
14
vots
implemented
Proposta (#2): Donar suport a Primàries Lleida
Escrit per capita el 11 Nov 18 a les 22:26.
Manifestar públicament i prestar suport tècnic i programàtic fins Maig 2019 a la candidatura i manifest que representa Primàries per Lleida i treballar que definir un acord que defensi l'ideari pirata més enllà de fer el municipi republicà.

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Posició de la CUP Crida Constituent al ple d'investidura (II)  
Escrit per fgarrobo el 22 Mar 18 a les 02:14. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Avui dimecres, Pirates de Catalunya, així com la resta d'organitzacions de la CUP Crida Constituent i els representants de les Assemblees Territorials de la CUP, han de decidir en reunió extraordinària del CP+GAP el posicionament de les nostres diputades davant la convocatòria d'un nou plenari per escollir president de la Generalitat.

En el següent document https://cloud.pirata.cat/index.php/f/258004 (només accessible a militants de Pirates de Catalunya) s'explica la situació actual i les modificacions que ens traslladen Junts per Catalunya i Esquerra Republicana sobre l'anterior proposta: https://cloud.pirata.cat/index.php/f/233950.

Les opcions son:

A) La CUP-CC es posicionarà a favor de la investidura de Jordi Turull amb 4 vots favorables.

B) La CUP-CC es posicionarà en contra de la investidura de Jordi Turull amb quatre abstencions (B.1) o quatre vots en contra (B.2).

El termini de votació conclou a les 15.00 h d'avui dia 22 de març, dues hores abans del Ple d'Investidura i hora de començament del CP+GAP.
23
vots
implemented
Proposta (#1): La CUP-CC ha de recolzar la investidura de Jordi Turull?
Escrit per fgarrobo el 22 Mar 18 a les 02:14.
Si vols la opció A (votar amb 4 a favor) vota VERD, i si vols la opció B.1 o B.2 (votar 4 abstencions o vots en contra) vota VERMELL.
26
vots
implemented
Proposta (#2): En cas de no recolzar la investidura, s'ha de fer amb abstencions?
Escrit per fgarrobo el 22 Mar 18 a les 02:15.
Si vols que siguin 4 abstencions vota VERD, i si vols 4 vots en contra, vota VERMELL.

Votis el que votis a la primera pregunta, pots votar a aquesta segona.

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Posició de la CUP Crida Constituent al ple d'investidura  
Escrit per fgarrobo el 1 Mar 18 a les 15:22. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Aquest dissabte, Pirates de Catalunya, així com la resta d'organitzacions de la CUP Crida Constituent i els representants de les Assemblees Territorials de la CUP, hem de decidir en reunió del CP+GAP el posicionament de les nostres diputades.

En el següent document https://cloud.pirata.cat/index.php/f/233950 (només accessible a militants de Pirates de Catalunya) s'explica la proposta que ens trasllada a la CUP Crida Constituent els representants de Junts per Catalunya i Esquerra Republicana.

Hi ha tres opcions:
Opció 1a. Donar suport a la proposta de JxCat i ERC, sense necessitat de pactar un pla de govern
Opció 1b. Donar suport a la proposta de JxCat i ERC, amb condició de pactar un pla de govern
Opció 2. Rebutjar la proposta de JxCat i ERC, i seguir negociant la situació, que encara queda termini

Proposem la següent votació, que serà la mateixa que la que es seguirà al CP+GAP. Primer triar si volem o no acceptar les condicions i, posteriorment, si estem a favor o en contra d'un programa de govern.

Si vols la:
Opció 1a: Vota a favor de la primera i en contra de la segona
Opció 1b: Vota a favor de la primera i en favor de la segona
Opció 2: Vota en contra de la primera, i el que creguis convenient en la segona, per si no surt la teva primera opció.

A més, en el següent PAD s'està debatent sobre el posicionament argumentatiu i com transformar el resultat de la votació (amb vots a favor, abstencions o vots en contra) que s'acordarà aquest dissabte: https://pad.pirata.cat/2018-03-03_GAP

El termini de votació conclou el dissabte a les 10 del matí, hora d'inici del CP+GAP.

[....]
25
vots
implemented
Proposta (#1): Ha d'acceptar la CUP-CC les condicions de JxCat i ERC per a la investidura?
Escrit per fgarrobo el 1 Mar 18 a les 15:22.
Quin ha de ser el posicionament de Pirates de Catalunya al GAP?
Verd: a favor
Vermell: en contra
44
vots
implemented
Proposta (#2): En cas de sortir la 1a opció, hauríem de pactar primer un programa de govern?
Escrit per fgarrobo el 1 Mar 18 a les 15:23.
En cas d'acceptar el GAP la proposta de JxCat i ERC, hem de posar condicions?
Verd: Sí
Vermell: No

Encara que hagis votat no a la primera pregunta, pots respondre aquesta per si no surt la teva opció per establir una segona.

Llegiu els 7 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 2 Mar 18 at 23:05) >>

[2018] Elecció del portaveu internacional  
Escrit per capita el 13 Feb 18 a les 22:32. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Com indiquen els nostres Estatuts, l'Assemblea General ha de ratificar l'elecció del Portaveu Internacional per part del grup de treball de relacions intenacionals. Aquesta persona serà la cara pública del partit davant d'European Pirates, el Partit Pirata Internacional i qualsevol altra organització pirata a nivell internacional.

Els Estatuts i Reglament indiquen que:
- El portaveu del Partit serà elegit d'entre els afiliats i serà proposat pel Grup de treball de "relacions internacionals". Serà ratificat mitjançant vot lliure i secret per l'Assemblea General.
- Es considera electe el candidat que hagin obtingut el major nombre de vots.
- La resta de candidats es consideren "Portaveus de reforç", sempre que hagin obtingut un nombre de vots més gran que zero.
- La durada mínima del mandat del Portaveu del partit és de tres mesos, i la màxima serà d'un any.
- El portaveu internacional del Partit i els portaveus de Reforç formaran part, automàticament, del grup d'Internacional.
- El portaveu internacional del Partit serà membre, de ple dret, de la Coordinadora General.

Les seves funcions són:
- És el principal representant a nivell internacional del partit.
- S'encarrega de traslladar propostes i decisions entre els òrgans internacionals (PPI, PP-EU, etc) i Pirates.
17
vots
implemented
Proposta (#1): Muriel Rovira Esteva (portaveu suplent)
Escrit per capita el 13 Feb 18 a les 22:32.
Sóc científica (física experimental) i em dedico a la recerca en materials. Tinc un Doctorat en Física Computacional i Aplicada i he treballat tant a nivell de recerca molt bàsica esbrinant com s'ordenen els àtoms/molècules en un líquid o un vidre, com amb temes de nanotecnologia, estudiant recobriments de polímers que responen a l'entorn, o com sintetitzar nanopartícules amb les aplicacions més diverses.

A part d'estades curtes a diversos països, he viscut a l'estranger durant 3 anys. Parlo català, castellà i anglès fluidament, i tinc nocions bàsiques d'alemany.

He estat membre de Pirates de Catalunya des del 2011 i hi he col·laborat en tota mena de tasques. Al març de 2012 vaig esdevenir Coordinadora del Grup de Treball d'Internacional i em vaig implicar força en la fundació dels Pirates Europeus, incloent la coordinació de l'organització de la 1a Conferència dels Pirates Europeus (a Barcelona, el setembre de 2013). També he estat membre de la junta de Pirates de Catalunya del 2013 al 2015, i Vice-secretària General dels Pirates Europeus del 2015 al 2017.

Els meus interessos principals dins de l'ideari pirata són sobretot la participació ciutadana i l'accés a la informació.

Nota: No em presento al càrrec de Portaveu Internacional principal o Coordinadora del Grup de treball d'Internacional, sinó sols com a Portaveu Internacional de suport per si cal fer alguna substitució puntual.
5
vots
implemented
Proposta (#2): Eloi de Tera Capella
Escrit per capita el 13 Feb 18 a les 22:32.
Eloi de Tera Capellà és doctor en història de l’art per la Universitat de Barcelona (2016) i llicenciat en la mateixa matèria i universitat el 2006. Ha estat alumne de la Universitat de Pisa, la Universitat Lliure i la Universitat Humboldt de Berlín. Durant l’any 2005 assistí també a cursos de l’Escola Normal Superior de Pisa. És màster en estudis avançats en història de l’art per la Universitat de Barcelona (2009).

És especialista en l’art del Renaixement i el manierisme italià dels segles xv i xvi i en l’art del gravat d’època moderna. Fruit de les seves investigacions, ha participat en diversos congressos internacionals a Florència, com ara el congrés internacional Cosimo I de’ Medici, Magnus Etruriae Dux, organitzat per l’Arxiu de Medici i l’Arxiu de l’Estat de Florència el maig del 2012; el congrés internacional Vasari Santa Croce, organitzat per la basílica de la Santa Creu (Florència), la Universitat de Syracuse (Nova York) i el Projecte de l’Arxiu de Medici (Florència) el març del 2016; a Alemanya, com ara el Congrés Internacional de la Renaissance Society of America, celebrat a Berlín el maig del 2015, ponència dins un panell organitzat per membres de l’Institut Courtauld de Londres; a Portugal, com ara el congrés internacional Nuno Gonçalves. Novas Perspectivas, organitzat per la Universitat de Lisboa i el Museu Nacional d’Art Antic de la mateixa ciutat el desembre del 2009, i a l’Estat espanyol, com ara el congrés Opus Monasticorum, celebrat a Santiago de Compostel·la el 2015, el congrés internacional Vasari 500 anys, celebrat a Barcelona, i el congrés internacional De Miguel Ángel a Goya, celebrat a Lleida, entre d’altres.

Arran de les recerques que ha desenvolupat, ha publicat articles en diverses revistes científiques sobre Miquel Àngel, Cosme I de Mèdici, Francesco Salviati, Jacopo Zucchi, Bachiacca, Francisco de Holanda, Julius von Schlosser i Eduard B. Alentorn, entre d’altres.
_______

PhD in Art History by the University of Barcelona (2016) with a thesis on the frescoes of the Chiostro degli Aranci in the Badia Fiorentina and the florentine and european art at the beginning of the fifteenth century. He was student of the universities of Pisa, the Freie Universität and Humboldt Universität of Berlin. During the 2005 attends classes in the Scuola Normale Superiore di Pisa.

Specialist on Renaissance and Italian Mannerism art of the XV-XVI centuries and expert in Old Master Prints. As results of his research has participated in several international conferences in Florence (2014 International Conference Cosimo I de 'Medici, Etruriae Magnus Dux organized by The Medici Archive and the Archivio di Stato; 2016. International Conference Vasari@Santa Croce organized by the Opera di Santa Croce and the Syracuse University), Germany (International Conference of the Renaissance Society of America, Berlin, May 2015, paper in a panel organized by members of the Courtauld Institute, London), Portugal (2009 International Conference Nuno Gonçalves: Novas Perspectivas, organized by the Universidade de Lisboa and the Museu Nacional d'Arte Antiga) and Spain (International Conference Opus Monasticorum 2015, Santiago de Compostela; International Conference Vasari 500 years in Barcelona, 2012 and the International Conference De Miguel Ángel Goya in Lleida and others).

From his researches has published several articles (some currently being printed) in International scientific magazines about Michelangelo, Cosimo I de 'Medici, Francesco Salviati, Jacopo Zucchi, Bachiacca, Giovanni Angelo Montorsoli, Francisco de Holanda and Julius von Schlosser.
13
vots
implemented
Proposta (#3): Oliver "Exile" Herzig
Escrit per capita el 13 Feb 18 a les 22:34.
Pirata desde 2011, europeo y actualmente vocal de la junta de los european pirates - PPEU.

Me presento animando al resto de piratas a reforzar nuestra acción internacional. En el grupo necesitamos manos, así que os ruego que os involucréis.

Llegiu els 1 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 18 Feb 18 at 23:29) >>

[2018] Elecció del portaveu del partit  
Escrit per capita el 13 Feb 18 a les 21:12. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Com indiquen els nostres Estatuts, l'Assemblea General ha d'elegir el nou portaveu del partit. Ella o ell serà la cara pública del partit davant els mitjans de comunicació.

Els Estatuts i Reglament indiquen que:
- El portaveu del Partit serà elegit d'entre els afiliats i pels afiliats, simpatitzants i amics verificats.
- Es considera electe el candidat que hagin obtingut el major nombre de vots.
- La resta de candidats es consideren "Portaveus de reforç", sempre que hagin obtingut un nombre de vots més gran que zero.
- La durada mínima del mandat del Portaveu del partit és de tres mesos, i la màxima serà d'un any.
- El portaveu del Partit i els portaveus de Reforç formaran part, automàticament, del grup de Comunicació.
- El portaveu del Partit serà membre, de ple dret, de la Coordinadora General.

Les seves funcions són:
- És la cara pública del partit.
- S'encarrega dels contactes amb la premsa, així com dels actes públics del partit.
- En cas de no poder fer-se càrrec d'algun contacte i/o acte, un portaveu suplent pot fer-se'n càrrec.
12
vots
implemented
Proposta (#1): Eloi de Tera Capella
Escrit per capita el 13 Feb 18 a les 21:12.
Eloi de Tera Capellà és doctor en història de l’art per la Universitat de Barcelona (2016) i llicenciat en la mateixa matèria i universitat el 2006. Ha estat alumne de la Universitat de Pisa, la Universitat Lliure i la Universitat Humboldt de Berlín. Durant l’any 2005 assistí també a cursos de l’Escola Normal Superior de Pisa. És màster en estudis avançats en història de l’art per la Universitat de Barcelona (2009).

És especialista en l’art del Renaixement i el manierisme italià dels segles xv i xvi i en l’art del gravat d’època moderna. Fruit de les seves investigacions, ha participat en diversos congressos internacionals a Florència, com ara el congrés internacional Cosimo I de’ Medici, Magnus Etruriae Dux, organitzat per l’Arxiu de Medici i l’Arxiu de l’Estat de Florència el maig del 2012; el congrés internacional Vasari Santa Croce, organitzat per la basílica de la Santa Creu (Florència), la Universitat de Syracuse (Nova York) i el Projecte de l’Arxiu de Medici (Florència) el març del 2016; a Alemanya, com ara el Congrés Internacional de la Renaissance Society of America, celebrat a Berlín el maig del 2015, ponència dins un panell organitzat per membres de l’Institut Courtauld de Londres; a Portugal, com ara el congrés internacional Nuno Gonçalves. Novas Perspectivas, organitzat per la Universitat de Lisboa i el Museu Nacional d’Art Antic de la mateixa ciutat el desembre del 2009, i a l’Estat espanyol, com ara el congrés Opus Monasticorum, celebrat a Santiago de Compostel·la el 2015, el congrés internacional Vasari 500 anys, celebrat a Barcelona, i el congrés internacional De Miguel Ángel a Goya, celebrat a Lleida, entre d’altres.

Arran de les recerques que ha desenvolupat, ha publicat articles en diverses revistes científiques sobre Miquel Àngel, Cosme I de Mèdici, Francesco Salviati, Jacopo Zucchi, Bachiacca, Francisco de Holanda, Julius von Schlosser i Eduard B. Alentorn, entre d’altres.
_______

PhD in Art History by the University of Barcelona (2016) with a thesis on the frescoes of the Chiostro degli Aranci in the Badia Fiorentina and the florentine and european art at the beginning of the fifteenth century. He was student of the universities of Pisa, the Freie Universität and Humboldt Universität of Berlin. During the 2005 attends classes in the Scuola Normale Superiore di Pisa.

Specialist on Renaissance and Italian Mannerism art of the XV-XVI centuries and expert in Old Master Prints. As results of his research has participated in several international conferences in Florence (2014 International Conference Cosimo I de 'Medici, Etruriae Magnus Dux organized by The Medici Archive and the Archivio di Stato; 2016. International Conference Vasari@Santa Croce organized by the Opera di Santa Croce and the Syracuse University), Germany (International Conference of the Renaissance Society of America, Berlin, May 2015, paper in a panel organized by members of the Courtauld Institute, London), Portugal (2009 International Conference Nuno Gonçalves: Novas Perspectivas, organized by the Universidade de Lisboa and the Museu Nacional d'Arte Antiga) and Spain (International Conference Opus Monasticorum 2015, Santiago de Compostela; International Conference Vasari 500 years in Barcelona, 2012 and the International Conference De Miguel Ángel Goya in Lleida and others).

From his researches has published several articles (some currently being printed) in International scientific magazines about Michelangelo, Cosimo I de 'Medici, Francesco Salviati, Jacopo Zucchi, Bachiacca, Giovanni Angelo Montorsoli, Francisco de Holanda and Julius von Schlosser.
16
vots
implemented
Proposta (#2): Dario Castañé (portaveu de reforç)
Escrit per capita el 13 Feb 18 a les 21:20.
Collita del 1985, d'Igualada. Afiliat a Pirates des del 2010, enginyer informàtic per la UOC, excoordinador TIC del partit, candidat pel Senat el 2011 i cap de llista a les europees de 2014. Actualment treballo com DevOps, sóc vocal de la CA sortint i sóc regidor a l'oposició per Decidim Igualada, confluència local d'esquerres.

En l'àmbit personal, he estat vinculat al món de la cultura lliure amb Qomun. Fa anys que estic vinculat al món del software lliure, tant com usuari o desenvolupador (més aviat beta-tester), havent participat en associacions locals de Linux i informàtica des dels 14 anys. Actualment també presideixo la Fundació Inceptum.

Presento candidatura per a ser portaveu de reforç (renunciaria en cas de sortir triat com a primer) per poder ajudar al portaveu electe, per la meva trajectòria en el partit i la meva experiència en comunicació política, tant en mitjans de comunicació com en actes.

Llegiu els 2 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 18 Feb 18 at 23:28) >>

[2018] Elecció del Coordinador del Grup d'Acció Política  
Escrit per capita el 13 Feb 18 a les 23:00. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Arran de la nostra entrada a l'espai de la Crida Constituent, Pirates compta amb un vot al GAP. El GAP és el Grup d'Acció Política, l'espai que estableix les directrius del grup parlamentari de la CUP-CC.

Com a grup de treball més, el grup del GAP necessita un/a coordinador/a que enllaci Pirates amb el GAP de la CUP - Crida Constituent, que assisteixi a les reunions com a representant del partit així com totes les tasques necessàries de dinamitzar i coordinar la feina del grup dins de Pirates.

La CG va acordar que provisionalment sigui en Francisco Garrobo (membre de la CG i actual portaveu) qui assumeixi aquest càrrec, ja que és la persona que ha fet tots els contactes i negociacions amb la CUP.

Tot i així, la Muriel Rovira i l'Albert Sunyer, com a membres del grup de treball del GAP, s'han responsabilitat en les dues darreres reunions de fer aquesta tasca.
Fem una crida a tothom que vulgui ser escollit com a coordinador/a del GAP que ha de formar part d'aquest grup de treball.

Així mateix recordem que, com el seu mateix nom indica, el fet de formar part d'un grup de treball implica disponibilitat i responsabilitat en voler ajudar a les tasques pròpies del grup i, sobretot, ser membre actiu en tant que és el grup on el/la coordinador/a podrà recolzar-se per a dur a terme les seves tasques.

El coordinador del GAP podrà delegar en altres membres del grup de treball, després d'autorització del mateix grup, en cas de no poder assistir a les reunions del GAP.

Els Estatuts i Reglament indiquen que:
- Es considera electe el candidat que hagin obtingut el major nombre de vots.
- La resta de candidats es consideren "suplents", sempre que hagin obtingut un nombre de vots més gran que zero.
- La durada mínima del mandat del coordinador del GAP és de tres mesos, i la màxima serà d'un any.

[....]
18
vots
implemented
Proposta (#1): Muriel Rovira Esteva
Escrit per capita el 13 Feb 18 a les 23:00.
Sóc científica (física experimental) i em dedico a la recerca en materials. Tinc un Doctorat en Física Computacional i Aplicada i he treballat tant a nivell de recerca molt bàsica esbrinant com s'ordenen els àtoms/molècules en un líquid o un vidre, com amb temes de nanotecnologia, estudiant recobriments de polímers que responen a l'entorn, o com sintetitzar nanopartícules amb les aplicacions més diverses.

A part d'estades curtes a diversos països, he viscut a l'estranger durant 3 anys. Parlo català, castellà i anglès fluidament, i tinc nocions bàsiques d'alemany.

He estat membre de Pirates de Catalunya des del 2011 i hi he col·laborat en tota mena de tasques. Al març de 2012 vaig esdevenir Coordinadora del Grup de Treball d'Internacional i em vaig implicar força en la fundació dels Pirates Europeus, incloent la coordinació de l'organització de la 1a Conferència dels Pirates Europeus (a Barcelona, el setembre de 2013). També he estat membre de la junta de Pirates de Catalunya del 2013 al 2015, i Vice-secretària General dels Pirates Europeus del 2015 al 2017.

Els meus interessos principals dins de l'ideari pirata són sobretot la participació ciutadana i l'accés a la informació.
9
vots
implemented
Proposta (#2): Miquel Tella Carmona
Escrit per capita el 13 Feb 18 a les 23:01.
Em dic Miquel, tinc 24 anys, nascut a Vimbodí, un poble de la província de Tarragona i resident a Barcelona fa 3 anys. Treballo en el sector de la metal·lúrgia des que tinc 17 anys. Sóc estudiant, enguany estic acabant els estudis de Química Ambiental i estic preparant l'accés a la universitat.

Sóc molt aficionat a la Política, els moviments de Barri i l'Economia. Estic afiliat a Pirates de Catalunya des de fa més de sis anys.

Crec que el Moviment Pirata pot tenir molt més potencial en la societat Catalana i m'agradaria participar activament en el partit per millorar això.

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

[2018] Elecció del Coordinador Territorial  
Escrit per capita el 13 Feb 18 a les 22:39. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Arran de la renúncia per part del Coordinador Territorial actual, Carlos González, i segons estatuts, es va iniciar el procés de primàries per a cobrir el rol de Coordinador Territorial.

Els Estatuts i Reglament indiquen que:
- El Coordinador Territorial seran elegits d'entre els afiliats i pels afiliats, simpatitzants i amics verificats.
- Serà elegit mitjançant vot lliure i secret d'entre tots els membres del partit que es postulin.
- Es considera electe el candidat que hagin obtingut el major nombre de vots.
- La resta de candidats es consideren "suplents", sempre que hagin obtingut un nombre de vots més gran que zero.
- La durada mínima del mandat del Coordinador Territorial és de tres mesos, i la màxima serà de dos anys.
- Ocupar el càrrec de coordinador territorial és incompatible amb ocupar un càrrec de Coordinador d'una territorial.
- El coordinador territorial del Partit serà membre, de ple dret, de la Coordinadora General.
8
vots
implemented
Proposta (#1): Miquel Tella Carmona
Escrit per capita el 13 Feb 18 a les 22:39.
Em dic Miquel, tinc 24 anys, nascut a Vimbodí, un poble de la província de Tarragona i resident a Barcelona fa 3 anys. Treballo en el sector de la metal·lúrgia des que tinc 17 anys. Sóc estudiant, enguany estic acabant els estudis de Química Ambiental i estic preparant l'accés a la universitat.

Sóc molt aficionat a la Política, els moviments de Barri i l'Economia. Estic afiliat a Pirates de Catalunya des de fa més de sis anys.

Crec que el Moviment Pirata pot tenir molt més potencial en la societat Catalana i m'agradaria participar activament en el partit per millorar això.
17
vots
implemented
Proposta (#2): Pau Taxonera Ortega
Escrit per capita el 13 Feb 18 a les 22:42.
Tinc 66 anys i he sigut tresorer de Pirates durant dos mandats, i antic coordinador de la territorial de l'Hospitalet.

A aquests moments compleixo tots els requisits necessaris segons els estatuts per fer de coordinador territorial.

Em presento al càrrec perquè crec que el partit necessita una persona que conegui el territori, les territorials i la màxima quantitat de companys, a més de tindre la capacitat i llibertat de poder desplaçar-me qualsevol dia de la setmana.

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Ratificació del programa electoral de la CUP Crida Constituent  
Escrit per fgarrobo el 1 Dec 17 a les 19:58. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
VOTACIÓ URGENT FINS LES 10 DEL MATÍ DE DISSABTE 2 DE DESEMBRE

Després d'un procés d'esmenes curt, però intens, se'ns presenta el programa electoral de la CUP Crida Constituent per a les eleccions de 21 de desembre. El programa ha tingut més de 50 esmenes de diverses assemblees locals de la CUP i organitzacions que donem suport a la candidatura. Aquí està el document complet: https://cloud.pirata.cat/index.php/apps/files/?dir=/Pirates/21D/Programa%20elec toral (per veure-ho, necessites usar els teus credencials per entrar al SPC)

De Pirates de Catalunya s'han acceptat 15 esmenes, rebutjat 5 i transaccionat 1. A l'enllaç anterior també hi pots veure totes les esmenes presentades per les militants del partit i el resultat de les mateixes.

Les acceptades son el fomentar la creació de xarxes comunitàries i locals de telecomunicacions, diverses esmenes sobre cultura lliure i drets d'autor, un punt sencer nou al programa sobre sobirania tecnològica, la eliminació de qualsevol sistema de vigilància indiscriminada de les telecomunicacions, l'eliminació de la caça per lleure i promoure la innovació en els serveis públics mitjançant la col·laboració ciutadana.

Les rebutjades son sobre els transgènics (ja que la comissió redactora del punt considera que aquest punt està pactat anteriorment i te suficient consens), el model de defensa i seguretat de la República, una modificació a la proposta sobre l'Observatori de control i garantia dels Drets Humans, i un punt sobre que garantirem que no s'implementin lleis basant-se en creences o informació esbiaixada (que segurament no ha sigut entès per la comissió redactora), així com una modificació proposada sobre la introducció.
21
vots
implemented
Proposta (#1): Ratificació del programa electoral
Escrit per fgarrobo el 1 Dec 17 a les 19:58.
Votar a favor del programa electoral a la reunió del Grup d'Acció Parlamentaria de la CUP Crida Constituent d'aquest dissabte al matí.

Llegiu els 7 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 4 Dec 17 at 17:16) >>

Primàries 21D: primera posició per Barcelona  
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 11:23. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Votació per triar la persona que anirà en la posició més alta a les paperetes de la candidatura de front comú per Barcelona a les eleccions catalanes del 21 de desembre de 2017.

Per acord de la CG s'ha establert que:
- La votació es tancarà el dissabte 11 a les 16.00 h.
- S'han desactivat els vots negatius.
- Es triarà qui tingui més vots positius.
- Pots votar més d'una opció.
- Es va obrir un nou període de presentació de candidatures, entre dimecres a les 10.00 h i dijous a les 10.00 h.
- En l'anterior període es va demanar confirmació de voluntat de participar en les primàries, donat el nou context de la votació anterior: https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/344/

En haver-hi dues votacions per Barcelona, recorda votar als teus candidats preferits també en la segona (per a segones posicions): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/346/

Recorda que també pots votar a la resta de votacions de primàries:

Barcelona (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/345/
Barcelona (següents posicions): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/346/
Girona (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/347/

[....]

Comentaris del desenvolupador
Es prega no afegir noves candidatures. El termini per fer-ho va acabar el dijous 9 a les 10.00 h. S'eliminaran totes les que s'introdueixin fora de termini.
68
vots
implemented
Proposta (#1): Enric Pineda
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 11:23.
Membre de Pirates de Catalunya des del 2011, he participat activament a la totalitat de les campanyes electorals on s'ha presentat el partit des de llavors. He estat candidat de Pirates a les eleccions europees del 2014, candidat a la candidatura de confluència de Compromís amb Girona el 2015, i cap de llista per Girona de Pirates de Catalunya a les eleccions del 27 de setembre de 2015 al Parlament. Des del 2015 també he estat portaveu del partit, i he estat escollit Coordinador General a les darreres eleccions de la Coordinadora Administrativa de 2017.

Em presento amb l'encàrrec de defensar el resultat del Referèndum d'Autodeterminació del darrer 1 d'octubre, seguint el mandat de l'Assemblea i el propi ideari de Pirates de Catalunya, així com els ideals de respecte als drets humans, de respecte al nostre ideari i de defensa de la democràcia directa.
51
vots
implemented
Proposta (#2): Mabel Rodriguez
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 11:26.
Sóc la Mabel Rodríguez, tinc 28 anys, visc a Barcelona i sóc llicenciada en sociologia i amb dos màsters: un en participació i polítiques locals i l’altre en comunicació digital.

La meva passió per la política des de dins i des de fora va dur-me a afiliar-me el passat 2016 a Pirates de Catalunya, després de militar durant una temporada a ERC. El meu objectiu era poder tenir una activitat política dins d’un partit polític ideològicament molt divers, com és Pirates, i ajudar en tot el possible a fer-lo créixer. Tot i la meva curta experiència al partit, penso que he estat molt activa tant en els grups de treball com en debats sempre intentant aportant idees que ens ajudin a millorar i avançar. Per això, la meva activitat durant la campanya i pre-campanya del referèndum de l’1 d’octubre va ser frenètica, ajudant al partit i als companys a assolit moltes fites que no podíem haver imaginat i, alhora, sent molt crítica amb tot allò que no he trobat correcte.

Precisament aquest esperit lluitador i treballador (i, per què no dir-ho, també una mica somniador!) em va dur a presentar-me com a candidata a secretària a la CA, des d’on he pogut oferir el meu suport en totes les tasques de coordinació, gestió i organització que tenen l’objectiu de millorar el funcionament intern del partit.
Ara em presento per a formar part de la llista d’unes eleccions que, malgrat siguin il·legítimes, hem de treballar més que mai perquè siguin un èxit en participació per a la defensa de la República Catalana declarada el passat 27 d’octubre. La meva voluntat, presentant candidatura, és treballar sense por, pacíficament però amb fermesa per la construcció d’una República Catalana, Lliure, Pirata i, sobretot, feminista.
58
vots
implemented
Proposta (#3): Pau Font
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 11:31.
Sóc en Pau Font, militant de Pirates de Catalunya des del 2010, membre actiu de Pirates de L'Hospitalet de Llobregat on resideixo i coordinador de la sectorial de Pirates per la Independència des de la seva fundació. Porto exercint quasi una dècada com a informàtic. Estic decidit a encapçalar una candidatura amb força que faci possible el canvi real i pirata a la república catalana, entenent que hem de jugar un paper determinant i decisiu dins el futur immediat de la nació catalana amb l'inici d'un procés constituent obert i participatiu a la ciutadania, que conclogui amb la Constitució de la República Catalana. Crec estar a l'altura del que el poble de Catalunya espera de nosaltres, un partit obert, dinàmic i inclusiu que doti com a societat de les eines i els recursos per poder portar la democràcia participativa a l'ADN de la República Catalana que ens permeti a tots participar en la construcció d'una societat i un país més just, més social, més sostenible, més avançat i millor per a tots.

Llegiu els 1 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 9 Nov 17 at 21:07) >>

Primàries 21D: següents posicions per Barcelona  
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 11:34. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Votació per triar la persona que anirà en la segona posició i següents a les paperetes de la candidatura de front comú per Barcelona a les eleccions catalanes del 21 de desembre de 2017.

Per acord de la CG s'ha establert que:
- La votació es tancarà el dissabte 11 a les 16.00 h.
- S'han desactivat els vots negatius.
- Es triarà qui tingui més vots positius.
- Pots votar més d'una opció.
- Es va obrir un nou període de presentació de candidatures, entre dimecres a les 10.00 h i dijous a les 10.00 h.
- En l'anterior període es va demanar confirmació de voluntat de participar en les primàries, donat el nou context de la votació anterior: https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/344/

En haver-hi dues votacions per Barcelona, en aquesta s'incorporen els de la votació per la primera posició i el guanyador de la primera votació serà descartat en aquesta.

Recorda que també pots votar a la resta de votacions de primàries:

Barcelona (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/345/
Barcelona (següents posicions): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/346/
Girona (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/347/
Lleida (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/348/

[....]

Comentaris del desenvolupador
Es prega no afegir noves candidatures. El termini per fer-ho va acabar el dijous 9 a les 10.00 h. S'eliminaran totes les que s'introdueixin fora de termini.
42
vots
implemented
Proposta (#1): Sergi Nos
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 11:34.
Nascut el 1994 a Barcelona,

Criat al barri de La Mina i a Sant Adrià de Besòs, on vaig estar bastant actiu en la política municipal fins als 18 anys, posteriorment, també vaig estar vivint a Montgat i finalment a Sant Andreu de Palomar (Barcelona).

Actualment treballo en un call center, visc a un pis compartit, sóc dissenyador gràfic i gràfic publicitari de professió, vull continuar creixent com a persona.

Sempre m'ha interessat la política, des que era menut sempre he anat a reunions del PCC de Catalunya, després anomenat EUiA, sobretot en l'àmbit municipal i més tard amb Alternativa Jove on vam engegar la campanya #CatalunyaLliure el 2012, inquiet per cercar una alternativa transparent, coherent, diferent i trencadora vaig cessar la meva activitat política fins que vaig descobrir Pirates de Catalunya, on he tingut l'honor de participar a comunicació, militant des del 2016.

Com a excepcionalitat, crec convenient defensar la República de Catalunya, la qual va ser votada i aprovada. En cap cas, permetria un pas enrere i només acceptaria una negociació amb el regne d'Espanya si aquesta és de manera bilateral, de país a país.

Presento la meva candidatura amb la intenció de deixar clara la posició de Pirates de Catalunya amb el procés que s'està vivint actualment, únicament per a ratificar la República, amb un govern de transició i amb la culminació d'unes eleccions estatals catalanes, amb el fi de construir una república rebel, que trenqui amb el concepte de política d'esquerres o de dretes, per a fomentar la llibertat individual, una societat de drets i deures, sostinguda en l'ètica i la capacitat crítica del ciutadà.
33
vots
implemented
Proposta (#2): Enric Pineda
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 11:35.
Membre de Pirates de Catalunya des del 2011, he participat activament a la totalitat de les campanyes electorals on s'ha presentat el partit des de llavors. He estat candidat de Pirates a les eleccions europees del 2014, candidat a la candidatura de confluència de Compromís amb Girona el 2015, i cap de llista per Girona de Pirates de Catalunya a les eleccions del 27 de setembre de 2015 al Parlament. Des del 2015 també he estat portaveu del partit, i he estat escollit Coordinador General a les darreres eleccions de la Coordinadora Administrativa de 2017.

Em presento amb l'encàrrec de defensar el resultat del Referèndum d'Autodeterminació del darrer 1 d'octubre, seguint el mandat de l'Assemblea i el propi ideari de Pirates de Catalunya, així com els ideals de respecte als drets humans, de respecte al nostre ideari i de defensa de la democràcia directa.
56
vots
implemented
Proposta (#3): Mabel Rodriguez
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 11:36.
Sóc la Mabel Rodríguez, tinc 28 anys, visc a Barcelona i sóc llicenciada en sociologia i amb dos màsters: un en participació i polítiques locals i l’altre en comunicació digital.

La meva passió per la política des de dins i des de fora va dur-me a afiliar-me el passat 2016 a Pirates de Catalunya, després de militar durant una temporada a ERC. El meu objectiu era poder tenir una activitat política dins d’un partit polític ideològicament molt divers, com és Pirates, i ajudar en tot el possible a fer-lo créixer. Tot i la meva curta experiència al partit, penso que he estat molt activa tant en els grups de treball com en debats sempre intentant aportant idees que ens ajudin a millorar i avançar. Per això, la meva activitat durant la campanya i pre-campanya del referèndum de l’1 d’octubre va ser frenètica, ajudant al partit i als companys a assolit moltes fites que no podíem haver imaginat i, alhora, sent molt crítica amb tot allò que no he trobat correcte.

Precisament aquest esperit lluitador i treballador (i, per què no dir-ho, també una mica somniador!) em va dur a presentar-me com a candidata a secretària a la CA, des d’on he pogut oferir el meu suport en totes les tasques de coordinació, gestió i organització que tenen l’objectiu de millorar el funcionament intern del partit.
Ara em presento per a formar part de la llista d’unes eleccions que, malgrat siguin il·legítimes, hem de treballar més que mai perquè siguin un èxit en participació per a la defensa de la República Catalana declarada el passat 27 d’octubre. La meva voluntat, presentant candidatura, és treballar sense por, pacíficament però amb fermesa per la construcció d’una República Catalana, Lliure, Pirata i, sobretot, feminista.
53
vots
implemented
Proposta (#4): Pau Font
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 11:37.
Sóc en Pau Font, militant de Pirates de Catalunya des del 2010, membre actiu de Pirates de L'Hospitalet de Llobregat on resideixo i coordinador de la sectorial de Pirates per la Independència des de la seva fundació. Porto exercint quasi una dècada com a informàtic. Estic decidit a encapçalar una candidatura amb força que faci possible el canvi real i pirata a la república catalana, entenent que hem de jugar un paper determinant i decisiu dins el futur immediat de la nació catalana amb l'inici d'un procés constituent obert i participatiu a la ciutadania, que conclogui amb la Constitució de la República Catalana. Crec estar a l'altura del que el poble de Catalunya espera de nosaltres, un partit obert, dinàmic i inclusiu que doti com a societat de les eines i els recursos per poder portar la democràcia participativa a l'ADN de la República Catalana que ens permeti a tots participar en la construcció d'una societat i un país més just, més social, més sostenible, més avançat i millor per a tots.

Llegiu els 1 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 9 Nov 17 at 21:05) >>

Què ha de fer Pirates de Catalunya a les pròximes eleccions del #21D 2017?  
Escrit per capita el 1 Nov 17 a les 23:18. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Es planteja aquesta votació sobre com actuar davant de la convocatòria d'eleccions del 21 de desembre, que Pirates considera il·legítima, perquè ha estat marcada per l'aplicació d'un desproporcionat article 155 CE i per la proclamació de la República Catalana, reconeguda per l'Assemblea General en la votació d'inicis d'octubre: https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/341/

URGENT: aquesta votació estarà oberta fins diumenge a les 16.00 h.

Recordem que per a presentar-nos sols caldrà recollir signatures a cada una de les quatre províncies, i que sense la col·laboració de tots i cadascun dels afiliats això no serà possible. S'espera especialment que els partidaris de presentar-nos sols facin tot el que estigui al seu abast per tal d'aconseguir recollir les signatures necessàries (que seran més de 7.000).

Segons la redacció actual dels estatuts, ha d'haver-hi una majoria de 2/3 per a prendre qualsevol decisió relativa a les eleccions. Per tant, si no s'obté una majoria qualificada de 2/3 en cap de les propostes, això vol dir que cap es tira endavant l'acció per defecte, és a dir, intentar presentar-nos a les eleccions sols. Sent Pirates de Catalunya un partit polític se sobreentén naturalment que per defecte s'intenta presentar a totes les convocatòries d'eleccions.

Aquesta votació serà vinculant, ja que no es preveu un canvi d'escenari, pel que serà definitiva respecte a la decisió de presentar-nos o no. Es pot votar a més d'una opció. En cas que més d'una superi els 2/3, guanyaria la que tingui més vots. No s'hi poden afegir noves propostes.

Més informació al pad: https://pad.pirata.cat/21d

# Guia de vot

1) Si vols que Pirates de Catalunya es presenti en solitari a les eleccions, cal que votis en CONTRA de les DUES propostes o ABSTENCIÓ en cas de no descartar alguna de les dues.

[....]
-59
vots
implemented
Proposta (#1): Renunciar a participar a cap llista a les eleccions del #21D 2017
Escrit per capita el 1 Nov 17 a les 23:18.
Si NO vols que Pirates de Catalunya es presenti a cap llista (ni en solitari ni en coalició) a les eleccions del 21D del 2017, cal que votis a favor d'aquesta proposta.

Respecte a l'estratègia a seguir en cas que guanyi aquesta opció, aquesta es decidirà i votarà en una segona votació posterior, incloent-hi entre altres, la possibilitat de donar suport a una altra candidatura, fer una crida a l'abstenció des del partit, etc.

Tanmateix, cal tenir presents avantatges i inconvenients:

- Presentar-nos-hi en solitari implicarà recollir nosaltres sols les signatures (més de 7.000), fita no assolida a les anteriors eleccions catalanes, on només es va assolir a Girona província. Si es vota negativament a renunciar a participar en les eleccions i també a intentar crear un front comú, està implícita una voluntat d'implicació per a ajudar a recollir les signatures i formar part de les llistes.
- Tindrem més dificultats per tenir llista a totes les províncies, així com recollir els avals.
- No portarem al programa electoral l'ideari pirata directament sinó que caldrà fer compromisos amb altres formacions polítiques.
- No podrem controlar la nostra campanya i com voldrem fer-la.
82
vots
implemented
Proposta (#2): Presentar-nos sota una candidatura de front comú
Escrit per capita el 1 Nov 17 a les 23:20.
A Pirates de Catalunya sempre hem potenciat la nostra pluralitat interna, però la situació política actual demana unir esforços en la línia del que l'Assemblea General va decidir en el document estratègic i en votacions posteriors. Per altra banda, la diversitat i adaptació a les diverses realitats municipals ha estat altament enriquidora i ha permès a Pirates major projecció a la majoria de municipis on ha confluït o donat suport a agrupacions, etc. fet que pot no donar-se presentant-nos sols, però sí aprofitar la feina realitzada.

Així, aquesta opció implica que renunciarem a presentar-nos en solitari i que cercarem fer front comú amb altres forces que tinguin una postura clarament contrària a l'aplicació del 155 i que reconeguin la República catalana proclamada el passat 27 d'octubre. Ara bé, admetrem que això no s'expliciti en el programa si és necessari per a esquivar qualsevol censura des de Moncloa.

La candidatura haurà de portar propostes de l'ideari pirata i sota cap circumstància contradir-lo, així com garantir la presència de mínim un pirata entre les posicions amb possibilitat de ser elegit, en una província mínim - preferiblement la de Barcelona, i que no estigui subjecte a disciplina de grup a l'hora de votar, tret que pugui posar en compromís la majoria necessària en l'impuls de la República catalana. Qualsevol revisió d'aquestes condicions només podrà ser modificada per l'AG en votació.

Llegiu els 6 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 9 Nov 17 at 12:46) >>

Primàries 21D: primera posició per Lleida  
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 12:03. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Votació per triar la persona que anirà en la posició més alta a les paperetes de la candidatura de front comú per Lleida a les eleccions catalanes del 21 de desembre de 2017.

Per acord de la CG s'ha establert que:
- La votació es tancarà el dissabte 11 a les 16.00 h.
- S'han desactivat els vots negatius.
- Es triarà qui tingui més vots positius.
- Pots votar més d'una opció.
- Es va obrir un nou període de presentació de candidatures, entre dimecres a les 10.00 h i dijous a les 10.00 h.
- En l'anterior període es va demanar confirmació de voluntat de participar en les primàries, donat el nou context de la votació anterior: https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/344/

Es preveu triar un pirata per Girona i Lleida, però si tinguéssim oportunitat d'incorporar més d'un pirata en aquestes províncies, s'agafaran els següents per ordre de vots.

Recorda que també pots votar a la resta de votacions de primàries:

Barcelona (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/345/
Barcelona (següents posicions): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/346/
Girona (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/347/
Lleida (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/348/

[....]

Comentaris del desenvolupador
Es prega no afegir noves candidatures. El termini per fer-ho va acabar el dijous 9 a les 10.00 h. S'eliminaran totes les que s'introdueixin fora de termini.
64
vots
implemented
Proposta (#1): Carlos González
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 12:03.
Davant les il·legítimes eleccions convocades a l'empara de l'article 155 de la Constitució Espanyola i perquè el Partit ha decidit que la demofòbia es combat amb més democràcia, presento la meva candidatura a primàries per la circumscripció electoral de Lleida per aconseguir, entre totes, que Pirates de Catalunya sigui un element decisiu en la lluita per les llibertats i respecte als drets humans.

Afiliat a Pirates des del 2011, candidat a les eleccions del 2012 al Parlament de Catalunya per la demarcació de Lleida. Col·laborador de la candidatura municipalista Comú de Lleida i actualment Regidor a l'Ajuntament de Lleida per aquesta Agrupació d'Electors. També membre de la Coordinadora Administrativa com a Coordinador Territorial.

Afronto aquestes eleccions amb desitjos de poder col·laborar amb el que el partit necessiti, des del municipalisme i l'experiència.

El #21D existirà a pesar nostre. Millor independència que jou monàrquic. Millor població decidida que decebuda per inacció dels polítics.

Vàrem decidir donar suport als resultats de l'1-Oct. Vàrem dir que per violència i impediments varis, l'1 d'octubre no el
considerem un referèndum. Vàrem anunciar que amb els resultats de l'1 d'octubre les institucions catalanes havien de declarar la República Catalana i una vegada desenvolupada un refrendo.

El Parlament de Catalunya via proposta de resolució (sense empara legal) declara la República i la banda del Rajoy entre aplaudiments fa un 155 CE excessiu (envaeix competències, vulnera drets i llibertats) i lesiu pels drets fonamentals i a més a més es paga unes eleccions el 21D, que Pedro J. Ramírez al·lucina per la seva convocatòria.

Finalment, vàrem decidir anar-hi sota una gran llista de front comú.

Com partit polític volem un procés constituent i necessitarem persones per fer-ho.

Sóc de Salamanca, del 77, visc a Alcoletge (Lleida), extreballador estat espanyol, vaig defensar el NO a la DUI en el debat organitzat per Pirates x la Independència per l'1 d'octubre però si estic en política és per defensar, entre altres coses, la democràcia directa, la participació ciutadana, la transparència i la millora de les nostres lleis i
Reglament. I el procés constituent és clau. Vull ajudar-vos.
29
vots
implemented
Proposta (#2): Josep M. Giribet
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 12:06.
Fill de Tremp, nét del Pallars, crescut a Barcelona i resident al Vallès Oriental des que em vaig independitzar als 18 anys.
Actualment infermer de primària, però he tocat més pals de l'habitual en els darrers 18 anys.

Wannabe bomber des que puc recordar, vaig acabar començant enginyeria a informàtica perquè segons la família "s'ha d'estudiar alguna cosa de debò". Fill d'emprenedors, a tercer abandono la carrera i començo a treballar mentre preparo les oposicions de bomber (he importat cases de fusta, fet de comercial per impremta, operador 3D en productora multimèdia, dissenyador web, encarregat a la restauració, ...).

Unes lesions quan ja ho tenia a tocar trunquen el somni i em reconverteixo en infermer d'emergències, per acabar descobrint lo guay que és l'atenció primària.

Pare de la parelleta, intento gaudir al màxim amb ells i treure temps de sota les pedres (no mentim, de dormir poc) per les meves inquietuds (pirates) i aficions (rom hacking, traducció, comunitat Joomla!...)

Ah! He començat a jugar rugbi als Spartans de Granollers aquest setembre i, de moment, encara no m'he trencat cap os ;)

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Primàries 21D: primera posició per Girona  
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 11:54. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Votació per triar la persona que anirà en la posició més alta a les paperetes de la candidatura de front comú per Girona a les eleccions catalanes del 21 de desembre de 2017.

Per acord de la CG s'ha establert que:
- La votació es tancarà el dissabte 11 a les 16.00 h.
- S'han desactivat els vots negatius.
- Es triarà qui tingui més vots positius.
- Pots votar més d'una opció.
- Es va obrir un nou període de presentació de candidatures, entre dimecres a les 10.00 h i dijous a les 10.00 h.
- En l'anterior període es va demanar confirmació de voluntat de participar en les primàries, donat el nou context de la votació anterior: https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/344/

Es preveu triar un pirata per Girona i Lleida, però si tinguéssim oportunitat d'incorporar més d'un pirata en aquestes províncies, s'agafaran els següents per ordre de vots.

Recorda que també pots votar a la resta de votacions de primàries:

Barcelona (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/345/
Barcelona (següents posicions): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/346/
Girona (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/347/
Lleida (primera posició): https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/348/

[....]

Comentaris del desenvolupador
Es prega no afegir noves candidatures. El termini per fer-ho va acabar el dijous 9 a les 10.00 h. S'eliminaran totes les que s'introdueixin fora de termini.
45
vots
implemented
Proposta (#1): Àlex Bueno
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 11:54.
Sóc l'Àlex Bueno de Girona, afiliat des dels inicis de Pirates de Catalunya des d'allà el 2010. Participo en la territorial de Girona ciutat, les sectorials per la independència, educació i sanitat, coordinador TIC i actualment vocal a la coordinadora administrativa.

En el moment extraordinari que ens trobem, després d'haver batallat als col·legis electorals, al carrer i amb els companys i companyes activistes de Girona, voldria encapçalar la llista de Girona per defensar la democràcia, els nostres drets i el mandat de l'1 d'octubre.
50
vots
implemented
Proposta (#2): Albert Sunyer
Escrit per capita el 9 Nov 17 a les 11:56.
Sóc Administrador de Sistemes de professió, i sempre actiu en el món polític nacional i municipal.

Porto afiliat a Pirates des de novembre del 2016.

Seguint amb el mandat democràtic de l’1 d’octubre expressat per la sobirania popular del poble català, vull fer tot el possible que estigui a les meves mans per ajudar i fer possible la creació d’estructures d’estat, alliberar als presos polítics i posar en marxa la llei de transitorietat jurídica.

Així mateix, aquest també va ser el mandat que vàrem obtenir de la nostra militància a través dels sistemes habilitats de votació.

Sempre m’he identificat com una persona d’esquerres, lliberal, motivat per la defensa dels drets humans, i ferm lluitador dels drets del col·lectiu LGTBI.

Aquesta és una gran oportunitat per poder portar la nostra veu al Parlament de Catalunya i seguir treballant amb els nostres objectius i idearis.

A més, no cal afegir, la meva predisposició des que vaig entrar a Pirates, a fer créixer el partit i portar-lo al màxim del possible. I aquesta és l'oportunitat de què pugui continuar fent veure a tot Catalunya i al món sencer qui som els Pirates i fins on estem disposats a arribar per defensar els nostres ideals.

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Amb quina candidatura de front comú ha d'anar Pirates aquest 21D?  
Escrit per capita el 8 Nov 17 a les 09:17. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Seguint el mandat de l'AG en l'anterior votació, els membres del partit han establert contactes amb diferents forces polítiques per formar el front comú més ampli possible. Les converses a múltiples bandes han portat a diferents opcions, algunes de les quals la CG ha revisat i tractat en temps i forma, tenint en compte el mandat de l'agenda. S'han hagut de descartar dues d'elles; una perquè exigia signar llista conjunta i no oferia possibilitats, l'altra perquè els proposants s'han retirat.

Així, se'ns ofereixen dues opcions, amb sengles ofertes sobre la taula, que descrivim a les propostes. Guanyarà l'opció amb més vots positius i per majoria simple.

Aquesta votació es tancarà el divendres 10 a les 16.00 h. El termini és per exigències dels tempos electorals i dels proposants.
30
vots
implemented
Proposta (#1): CUP - Crida Constituent
Escrit per capita el 8 Nov 17 a les 09:17.
La CUP, amb reunió amb una de les seves diputades i responsables d'organització, ens ha ofert participar en la Crida Constituent, amb les següents condicions:

- Participació en el Grup d'Acció Parlamentària, amb un vot, al costat dels 11 ja establerts, com a partit.
- Possibilitat de finançament.
- Sense presència a cap llista.
- Amb poca visibilitat en campanya, la mateixa que la resta de partits de la Crida Constituent: cartell principal amb el logo de tots els partits, actes centrals, etc. i el que fem nosaltres com a pirates.
- Hi participen les assemblees locals de la CUP, Endavant, Poble Lliure, Arran, SEPC, Lluita Internacionalista, Crida Constituent i Constituents per la ruptura.
49
vots
implemented
Proposta (#2): Esquerra - Catalunya Sí
Escrit per capita el 8 Nov 17 a les 09:19.
ERC està treballant en construir un front d'esquerres. Ja compta amb altres partits, entre ells MES, i entitats. Ens ha convidat explícitament, ja que tenim simpaties entre membres destacats de la seva Executiva Nacional. Ens ofereixen:

- Possibilitat d'un en posició de ser diputat/da a la llista de Barcelona.
- Possibilitat d'un altre lloc per una altra província, possiblement Girona, però no limitat.
- Visibilitat en campanya, tant als actes com a la campanya en general.
- Participació en el grup parlamentari.
- Participació en el grup director de la campanya.
- No s'ha parlat de finançament ni de llibertat de vot, això caldrà aclarir-ho.
- Hi participen Esquerra Republicana, Catalunya Sí (partit instrumental d'ERC), Moviment d'Esquerres i altres entitats pendents de confirmar.

Volen presentar llistes aquest diumenge, fet que determina la urgència de la votació. Està pendent de confirmar el motiu de fer-ho aquest diumenge quan hi ha temps fins al dia 17.
2
vots
implemented
Proposta (#3): Respública.cat
Escrit per leixet el 8 Nov 17 a les 16:24.
Nota dels moderadors: aquesta opció s'ha afegit després de l'inici de la votació. La Coordinadora General no ha establert cap conversa amb el grup promotor. Segons ha pogut saber la CG, sembla que està promocionada per ANC i Òmnium. Tanmateix, recordar que una agrupació d'electors requereix l'1% del cens de cada província en firmes, en contrast al 0,1% imposat als partits (i que Pirates ha recollit habitualment).

Un grup de veterans activistes independentistes han engegat el procés Res Pública, una coalició d'electors per poder articular una llista independentista de la societat civil, els presos polítics i forces polítiques a les properes eleccions al Parlament.

El manifest que ja es pot signar impulsa doncs, la "formació d’una candidatura única de totes les forces polítiques i socials favorables al restabliment de la legalitat democràtica a Catalunya i a l’alliberament dels presos polítics, que tingui com a primer objectiu aconseguir la majoria absoluta de vots i escons a les eleccions del 21D i seguir avançant en el procés constituent de la nova República".

Segons el manifest, cal "formar aquesta candidatura com una agrupació d’electors, per garantir el seu caràcter popular, transversal i instrumental". "La candidatura hauria d’estar integrada, fonamentalment, pels presos polítics, els encausats a causa del procés d’independència i pels alcaldes de les principals poblacions del país", afegeix.

Entres els impulsors s'hi compten Eudald Carbonell, Salvador Cardús, Manuel Carrasco, Víctor Tarradellas, Francesc Abad, Laura Arenas o Víctor Cucurull, entre d'altres.

https://respublica.cat/

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Votació sobre la validesa del referèndum de l'1 d'octubre  
Escrit per paco el 8 Oct 17 a les 14:15. Categoria global: Participació ciutadana. Finalitzada
Creus que la votació de l'1 d'octubre es vàlida i obliga a fer la DUI (Declaració Unilateral d'Independència) encara que el referèndum va ser anul·lat pel tribunal constitucional, els observadors internacionals van dir que no s'havien complert els estàndars internacionals, i es van denunciar irregularitats en el procés de votació?

Aquesta votació modificaria, en cas de sortir rebutjada, el document estratègic i el partit passaria a demanar un nou referèndum vinculant.

Finalització de la votació: Dimarts 10 a les 11:00.

Recorda també votar en aquesta proposta relacionada: https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/341/
28
vots
implemented
Proposta (#1): Consideres que la votació es vàlida i obliga a fer la DUI?
Escrit per paco el 8 Oct 17 a les 14:15.
Explicació del significat de cada opció de vot:

A favor: Pirates de Catalunya considera el referèndum com a vàlid i continuem amb el camí fixat al document estratègic del Reboot, que es una DUI.

En contra: Pirates de Catalunya consideraria que el referèndum de l'1 d'octubre no es vàlid i, per tant, no obligaria a res.

Llegiu els 7 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 10 Oct 17 at 11:30) >>

Modificació del posicionament de Reboot respecte a la DUI  
Escrit per fgarrobo el 8 Oct 17 a les 13:07. Categoria global: Participació ciutadana. Finalitzada
Durant l'últim any es va celebrar el Congrés Reboot del partit, i en el seu document ideològic es va acordar que el referèndum d'independència a celebrar, i que finalment va ser l'1 d'octubre, per Pirates de Catalunya seria vinculant. En cas del no proposàvem apostar un procés constituent a tot l'estat i en cas de si, una declaració d'independència i un procés constituent de base.

Si bé, l'1 d'octubre no va ser una jornada normal. L'estat espanyol, que s'ha demostrat com un estat demofòbic, va decidir acabar per la via judicial i la força bruta, amb més de 900 ferits, amb una jornada pacífica i de votació, que va aconseguir un 42% de vots vàlids i altres centenars de milers de robats per part dels Mossos, Policia Nacional i Guàrdia Civil.

És per això que ens trobem davant d'un escenari que no és exactament el plantejat pel document estratègic. Tots tenim clar que la situació viscuda el dia 1 legitima una acció democràtica per aplicar els resultats assolits, però no ens legitima com a país independent a nivell internacional.

Per això, es proposa modificar el nostre posicionament per proposar un procés amb encara més democràcia. En aquest cas, realitzar una ratificació de la Declaració Unilateral que ens permeti tenir un referèndum amb totes les garanties i sense violència, i amb un resultat per poder acudir a nivell internacional. Com a idea general, seria afrontar la demofòbia de l'estat espanyol amb més democràcia per reforçar-nos a nivell internacional.

Com és comprensible, aquest és un posicionament de Pirates de Catalunya, el que proposarem a la societat a partir d'aquesta setmana. Lògicament hauríem de fer, surti una opció o l'altre a la en votació, un comunicat i proposta pública sobre que hauria de passar a partir d'ara: DUI+Procés Constituent o DUI+Referendanent+Procés Constituent.

Finalització de la votació: Dimarts 10 a les 11:00.

Recorda també votar en aquesta proposta relacionada: https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/342/

[....]
31
vots
implemented
Proposta (#1): Modificació del posicionament de Reboot respecte a la DUI
Escrit per fgarrobo el 8 Oct 17 a les 13:07.
Explicació del significat de cada opció de vot:

En contra: Mantenir el posicionament acordat al Reboot
Aquesta opció implica donar suport a la Declaració Unilateral d'independència i començar, de manera immediata, un procés constituent de base per a la nova República Catalana.

A favor: Incloure un referendament al posicionament acordat al Reboot
Aquesta opció implica donar suport a la Declaració Unilateral d'independència, però vincular-la a un referèndum posterior, sense violència estatal i amb totes les garanties, abans de començar el procés constituent.

Llegiu els 4 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 9 Oct 17 at 12:51) >>

Nombre de vocals a la Coordinadora Administrativa del 2017  
Escrit per capita el 14 Jun 17 a les 10:59. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Tal com s'estableix en el reglament del partit per a la votació de les eleccions a la Coordinadora Administrativa (https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/339/) s'ha de decidir quants vocals hi haurà en aquest òrgan.

En aquesta ocasió hi ha sis candidats, pel que es decidirà si entren 1, 3 o 5 vocals.

Termini: 25 de juny
-23
vots
implemented
Proposta (#1): 1 vocal
Escrit per capita el 14 Jun 17 a les 10:59.
La CA tindrà cinc membres.
25
vots
implemented
Proposta (#2): 3 vocals
Escrit per capita el 14 Jun 17 a les 10:59.
La CA tindrà set membres.
14
vots
implemented
Proposta (#3): 5 vocals
Escrit per capita el 14 Jun 17 a les 10:59.
La CA tindrà nou membres.

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Eleccions a la Coordinadora Administrativa del 2017  
Escrit per capita el 14 Jun 17 a les 09:57. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Atenció: has de votar també a la següent votació per decidir el número de vocals a la CA: https://xifrat.pirata.cat/ideatorrent/idea/340/

Termini: 25 de juny

---

Com indiquen els nostres Estatuts, la Junta Directiva s'ha de renovar cada dos anys. Aquesta elecció es realitzarà segons els nous Estatuts i Reglament aprovats per l'Assemblea General l'any 2015.

Els Estatuts i Reglament indiquen que:

- Els membres de la Coordinadora Administrativa seran elegits d'entre els afiliats i pels afiliats, simpatitzants i amics verificats.
- Seran elegits mitjançant vot lliure i secret d'entre tots els membres del partit que es postulin per a això:

a. Un coordinador general.
b. Un coordinador territorial.
c. Un secretari.
d. Un tresorer.
e. Un nombre imparell de vocals que s'acordaran en l'Assemblea General en què es convoquin eleccions a la Coordinadora. Aquest criteri es prendrà perquè el nombre total de membres sigui imparell.

- Per poder ser candidat s'haurà de presentar sol·licitud formal per escrit a la Coordinadora Administrativa o l'Òrgan gestor que realitzi les seves funcions en aquest moment.

a. La sol·licitud serà personal.

[....]
37
vots
implemented
Proposta (#1): Enric Pineda (Coordinació General)
Escrit per capita el 14 Jun 17 a les 09:57.
Sóc Enric Pineda, militant de Pirates de Catalunya des de l'any 2010, cap de llista per Girona a les eleccions del 27S i actualment Coordinador de Comunicació de Pirates, així com un dels dos co-portaveus. Després de gairebé set anys de militància faig el pas a presentar-me a Coordinador General amb els següents objectius en ment: treballar per optimitzar i dinamitzar el funcionament intern de Pirates, enfortir els fonaments ideològics, dinamitzar la seva comunicació externa i els actes de presentació del partit arreu del territori, impulsar les territorials i, en definitiva, fer créixer el partit en aquelles àrees en les quals ara es veu més coix. Ofereixo compromís, ganes de treballar conjuntament amb tota la CA, la CG i la militància, i fe en el projecte que tenim com a partit.
21
vots
implemented
Proposta (#2): Javier Rueda (Coordinació Territorial)
Escrit per capita el 14 Jun 17 a les 10:00.
Em dic Javi Rueda. Pertanyo a la territorial del Mig Llobregat, la qual vaig ajudar a fundar i a on també vaig exercir com a Responsable de Comunicació.

Oficialment pirata des de l'estiu del 2014, vaig afiliar-me quan creia que aquest era un "partit d'informàtics". Poc després vaig descobrir que Pirates té una dimensió molt més gran basada en la defensa dels drets humans.

No m'avergonyeixo en dir que m'ha fet molt millor persona. Per això és que crec que Pirates pot fer també una societat millor.

Pel que fa a nivell nacional, he anat participant. Vaig proposar unes poques mocions al Reboot. Participo també en la sectorial de Pirates per la Independència. Encara no he anat a cap Assemblea General físicament però hi he participat en línia.

Presento així i aquí la meva candidatura pel càrrec de Coordinador Territorial.

Part de la meva responsabilitat seria la de fer d'enllaç amb el mateix partit. I, en aquest sentit, tinc la visió d'aconseguir que es visibilitzi més el treball de les territorials. La major part, per no dir tota, del treball s’està fent des dels municipis.

Caldria sumar la tasca com enllaç entre les pròpies territorials. Algunes accions podrien tenir més força si es duen a terme acompanyats de membres d’altres territoris.

Força vegades he expressat la meva preocupació sobre el fet que moltes de les territorials estiguin inactives. Algunes mai ho han estat i unes altres, pel fet que tots som voluntaris, redueixen periòdicament la seva activitat donat que els seus afiliats han d’atendre assumptes personals.

Penso que, mitjançant la visibilització de la tasca d’altres territorials, es poden activar algunes de les que han estat inactives massa temps.

Tenim gent a Pirates amb una gran capacitat d'organització. Però les territorials no només les formen les seves Coordinadores sinó els afiliats que hi resideixen. Cal activar-los també.
36
vots
implemented
Proposta (#3): Carlos González (Coordinació Territorial, Vocalia)
Escrit per capita el 14 Jun 17 a les 10:04.
Fui candidato de Pirates de Catalunya en Lleida a las Autonómicas del 2012. Miembro (vocal) de la Junta entre 2012 y 2013. He colaborado y participado intensamente, casi desde el principio en la creación de la confluencia ciudadanista del Comú de Lleida y de la cual soy, desde Mayo 2015, Paer (concejal) de y para Lleida.

Delante los nuevos retos y procesos que vendrán entre 2017 y 2019 considero que mi conocimiento general de las estructuras y del funcionamiento interno y externo de un ayuntamiento de tamaño medio podrán ayudar a la consolidación de las territoriales existentes o creación de otras en lugares donde el movimiento pirata pueda instalarse debido a la existencia de afiliados que solo necesiten colaboración del partido para iniciar el camino. Además es necesaria la coordinación y colaboración entre las existentes y enriquecerse con el conocimiento de las sectoriales.

De cara a las elecciones municipales del 2019 espero contribuir a incrementar la presencia institucional de las coaliciones o confluencias en las que el partido participa y en las que pueda participar.

Es importante entomar la estrategia definida en el #RebootPirata en que el municipalismo es una de las bases por donde necesariamente debe extenderse el ideario y el movimiento. Es por ello que ofrezco mis experiencias y conocimientos.

Si hemos hackeado la Paeria, podemos hacerlo en cualquier otro municipio.

Nota: els vots són a la persona, pel que si no surt pel primer càrrec, es tindran en compte per a l'elecció per als següents càrrecs.
27
vots
implemented
Proposta (#4): Mabel Rodríguez (Secretaria)
Escrit per capita el 14 Jun 17 a les 10:09.
Sóc la Mabel Rodríguez, tinc 28 anys, visc a Barcelona des de fa 3 anys i sóc llicenciada en sociologia i amb dos màsters: un en participació i polítiques locals i l’altre en comunicació digital. Actualment em dedico a la comunicació en una empresa privada, tot i que tinc experiència en diversos sectors i entitats públiques, sobretot enfocats en la igualtat i a la violència de gènere.

La meva passió per la política des de dins i des de fora va dur-me a afiliar-me el passat 2016 a Pirates de Catalunya. Tot i la meva curta experiència al partit, penso que he estat molt activa tant en els grups de treball com en debats sempre intentant aportant idees que ens ajudin a millorar i avançar, sent molt crítica amb tot allò que no he trobat correcte.

Precisament aquest esperit lluitador i treballador (i, per què no dir-ho, també una mica somniador!) m’ha dut a presentar-me com a candidata a secretària a la CA. Personalment, penso que de res serveixen les crítiques o les propostes si no actues per millorar. El meu propòsit és poder oferir el meu coneixement i experiència per donar suport en totes les tasques de coordinació, gestió i organització que ens permetin un millor funcionament intern del partit. Però sobretot, oferir una voluntat i ganes de treballar enormes per fer créixer Pirates de Catalunya i avançar cap a una Catalunya Pirata!
37
vots
implemented
Proposta (#5): Albert Sunyer (Tresoreria)
Escrit per capita el 14 Jun 17 a les 10:11.
Sóc Albert Sunyer, tinc 27 anys i sóc Administrador de Sistemes de professió, tot i que he estat treballant com a assessor fiscal a diferents empreses. Porto afiliat a Pirates des de Novembre del 2016.

Tinc àmplia experiència treballant en una assessoria, així que tinc per mà la feina de tresorer. A més, tinc prou temps per dedicar-hi.
17
vots
implemented
Proposta (#6): Joan Rovira (Vocalia)
Escrit per capita el 14 Jun 17 a les 10:17.
Sóc Joan Rovira, economista i professor emèrit de la Universitat de Barcelona. He estat Tresorer de Pirates i ara sóc coordinador del Grup de Programa.

Estic interessat a treballar en dues línies:

1) Promoure el debat intern i extern, especialment en els temes en què volem influir a la societat com a partit - democràcia, transparència, accés lliure al coneixement, etc. – amb l’objectiu de poder presentar propostes viables, tècnicament sòlides i atractives.
2) Millorar l’organització i transparència del partit, especialment, pel que fa a la comunicació i a la presa de decisions.
27
vots
implemented
Proposta (#7): Àlex Bueno (Vocalia)
Escrit per capita el 14 Jun 17 a les 10:19.
Sóc l'Àlex Bueno de Girona, afiliat des dels inicis de Pirates de Catalunya des d'allà el 2010. Participo en el grup TIC, la territorial de Girona ciutat, i les sectorials per la independència, educació i sanitat. Vaig tenir la meva segona filla ara fa un any i poc i des de llavors he baixat molt el meu ritme de participació, ritme que vull anar reprenent a poc a poc i on ser vocal a la coordinadora considero un bon començament, a més, de tenir representació Gironina en ella.
22
vots
implemented
Proposta (#8): Xavi Monllau (Vocalia)
Escrit per capita el 14 Jun 17 a les 10:39.
Em dic Xavi Monllau, tinc 50 anys i sóc auxiliar informàtic, estic afiliat al partit pirata des de l'any 2010, visc a Roquetes (Baix Ebre). El meu principal motiu és el d'ajudar en les tasques que pugui fer al partit i que hi hagi més pirates a les terres de l'Ebre, on em sembla que sóc l'únic afiliat.
36
vots
implemented
Proposta (#9): Dario Castañé (Vocalia)
Escrit per capita el 14 Jun 17 a les 10:44.
Collita del 1985, d'Igualada. Afiliat a Pirates des del 2010, enginyer informàtic per la UOC, excoordinador TIC del partit, candidat pel Senat el 2011 i cap de llista a les europees de 2014. Actualment treballo com DevOps, sóc vocal de la CA sortint i sóc regidor a l'oposició per Decidim Igualada, confluència local d'esquerres.

En l'àmbit personal, he estat vinculat al món de la cultura lliure amb Qomun. Fa anys que estic vinculat al món del software lliure, tant com usuari o desenvolupador (més aviat beta-tester), havent participat en associacions locals de Linux i informàtica des dels 14 anys. Actualment també presideixo la Fundació Inceptum.

Em presento perquè crec que Pirates té un potencial enorme, esperant a ser alliberat, i perquè vull aportar la meva experiència i el meu punt de vista a la nova CA. Perquè Pirates és un espai únic, que es distingeix de Comuns i CUP, els més similars, en aspectes que considero claus, sobretot per la coherència absoluta en com s'han afrontat els assumptes candents de la societat catalana.

També em presento per a ajudar a renovar la infraestructura i l'organització del partit. La meva intenció personal és portar a terme, amb l'ajuda dels companys de TIC i tothom que vulgui afegir-s'hi (falten mans!), una migració a una infraestructura nova que doni menys problemes i sigui més moderna. També fer-me càrrec de tasques d'organització: mantenint contacte amb els militants i simpatitzants, assegurant-me de l'execució de les decisions dels òrgans competents, del correcte ús de les eines i de la situació dels grups, sectorials i territorials.
17
vots
implemented
Proposta (#10): Ariadna Hormigo (Vocalia)
Escrit per capita el 14 Jun 17 a les 10:48.
Tinc 27 anys, sóc de Palamós i formo part de Pirates de la Mitja Costa Brava. Aquest any acabo Arquitectura Tècnica a la UDG, sóc becària, fotògrafa i m'interessa la tecnologia per l'àrea creativa.

Fa 2 anys que vam crear la territorial a Palamós, juntament amb altres pirates. He sigut cap de llista del meu poble i hem quadruplicat els vots, però seguim treballant per la vila de Palamós torni a ser una terra de pirates com antigament. També em vaig presentar a la llista de Pirates de Catalunya a Girona pel 27s.

La meva activitat dins del partit i el moviment pirata durant aquests últims dos anys està relacionada amb l'activitat local de Palamós, però també amb altres pirates de tot l'estat, sobretot a través de la sectorial feminista Mary Read.

Com a Pirates tenim el coneixement, l'experiència i la voluntat de portar la democràcia directa a les institucions perquè siguem les persones les que decidim en comú.

Però com que la democràcia directa no arriba, el nostre deure és mantenir i ampliar els drets humans, fomentar la transparència i sobretot tenir igualtat real i efectiva i que les lleis sobre les llibertats civils no quedin sobre paper mullat.

A Pirates tenim al davant un repte de construir un país igualitari, on no existeixi la corrupció. Tenim l'oportunitat de tornar a estar a l'avantguarda política construint una CA on siguem visibles demostrant que la igualtat és la nostra bandera.

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Document organitzatiu: 2ª ronda d'esmenes  
Escrit per capita el 2 Jun 17 a les 00:22. Categoria global: Pirates de Catalunya. Finalitzada
Pad: https://pad.pirata.cat/reboot-document-organtizatiu/timeslider#24022 (a data de 2 de juny a les 00:23)

Amb l'objectiu de definir un sistema organitzatiu per a Pirates i el·laborar el document organitzatiu que hauria d'haver-se assolit durante el Reboot pirata, s'inicia la votació d'esmenes de la primera ronda del procés d'elaboració del document organitzatiu.

Termini: 8 de juny a les 23.59.

Repositori d'esmenes: https://cloud.pirata.cat/index.php/s/UnQbAZU73Hk6kEN
8
vots
implemented
Proposta (#1): Esmena 1
Escrit per capita el 2 Jun 17 a les 00:22.
Substituir la línia 148 "tenint en compte si és un grup temporal o persistent" per "els grups d'accés restringit seràn sempre temporals i motivats per un motiu o objectiu concret. El seu motiu o objectiu s'haurà de justificar a la CA en el moment de realizar la solicitud de la seva creació. Un cop finalitzada la seva funció, el grup s'eliminarà".

Justificació: Restricció als grups restringits.

Referència: esmena-01-ar
6
vots
implemented
Proposta (#2): Esmena 2
Escrit per capita el 2 Jun 17 a les 00:24.
[L'aprovació d'aquesta esmena implica aprovació de l'esmena als estatuts amb nom esmena-01-jr-estatus].

Substituir línia 213 “Aquestes agrupacions han de tenir un mínim de tres pirates actius: un Coordinador (enllaç a la Coordinadora General), que és el dipositari de l'arxiu d'afiliats de la territorial; un responsable de Comunicació, que és l'encarregat del manteniment de les xarxes socials i fer de portaveu amb els mitjans locals; i un enllaç amb la resta de forces polítiques i associacions. Un dels tres que ha de fer de representant davant la Junta Electoral de Zona (JEZ)” per:

“Aquestes agrupacions han de tenir un mínim de quatre pirates actius. Un que exerceixi de Coordinador (enllaç a la Coordinadora General), que és el dipositari de l'arxiu d'afiliats de la territorial; un com a responsable de Comunicació, que és l'encarregat del manteniment de les xarxes socials i fer de portaveu amb els mitjans locals; i un enllaç amb la resta de forces polítiques i associacions. Un dels tres que ha de fer de representant davant la Junta Electoral de Zona (JEZ). Ha d'haver-hi un altre pirata més que no tingui càrrec responsable a la mateixa.”

Justificació: Partint de la meva experiència a la territorial, crec que és important no forçar la creació de les mateixes.

Si només es poden arribar a contactar a tres pirates, crec que no s'hauria de mantindre la territorial i esperar a que hi hagi com a mínim un altre pirata més.

Un altre motiu és que hi hagi gent sense capacitat de decidir per evitar l'hipotètic cas en el qual les decisions es prenguin només en interés dels propis responsables i no de la territorial o de la seva expansió -en número d' afiliats-.

Aquest canvi necessitarà també del corresponent canvi als estatuts. Adjunto aquest en un altre document.

Referència: esmena-01-jr.
13
vots
implemented
Proposta (#3): Esmena 3
Escrit per capita el 2 Jun 17 a les 00:26.
Substituir línia 127 "Acta permanent" per "Registre d’activitat permanent". Nota: també s’ha de canviar a tot arreu del document.

Justificació: El canvi de nom és per no generar confusions amb l’acta de les reunions ni amb el llibre d’actes del partit.

Referència: esmena-01-dcc
13
vots
implemented
Proposta (#4): Esmena 4
Escrit per capita el 2 Jun 17 a les 00:27.
Afegir a línia 128 "Després de cada Assemblea General s’afegirà còpia dels registres publicats, corresponents al període entre convocatòries, al llibre d’actes."

Justificació: Cal tenir en compte el llibre d’actes del partit.

Referència: esmena-02-dcc
14
vots
implemented
Proposta (#5): Esmena 5
Escrit per capita el 2 Jun 17 a les 00:28.
Substituir línia 118 "Sistema de Participació Ciutadana" per "Sistema de Participació". Nota: també s’ha de canviar a tot arreu del document.

Justificació: El canvi de nom és necessari per ajustar-se a la realitat, doncs el nostre sistema de participació no és obert a la ciutadania, sinó als militants i simpatitzants.

Referència: esmena-03-dcc
5
vots
implemented
Proposta (#6): Esmena 6
Escrit per capita el 2 Jun 17 a les 00:29.
Afegir a línia 181 "Per a pertànyer a un grup de treball cal tenir un rol assignat. El coordinador definirà els rols necessaris i vigilarà perquè cada rol estigui cobert per a satisfer les necessitats del grup i del partit."

Justificació: Això permet establir els grups de treball com unitats operatives i definides, més fàcil d’administrar i de mesurar si tenen problemes de disponibilitat a l’hora de portar a terme les tasques necessàries per a l’avenç del partit.

Referència: esmena-04-dcc
1
vots
implemented
Proposta (#7): Esmena 7
Escrit per capita el 2 Jun 17 a les 00:31.
Substituir línia 178 "Grups de treball" per "Grups operatius".

Justificació: Canvi de nom per a trencar amb la concepció de grup de treball actual, on es produeix més debat que treball en si mateix. Per a debat hi ha els grups de discussió, mentre que als grups operatius es pretén tenir una major implicació (mitjançant la incorporació dels rols) i més agilitat.

Referència: esmena-05-dcc
10
vots
implemented
Proposta (#8): Esmena 8
Escrit per capita el 2 Jun 17 a les 00:32.
Afegir a línia 148 "Les discussions d’aquests sempre es portaran a terme en el grup més obert possible, limitant les que siguin estrictament necessàries com a restringides al mínim possible."

Justificació: Garantia necessària per a minimitzar les discussions en grups restringits a les estrictament necessàries.

Referència: esmena-06-dcc
11
vots
implemented
Proposta (#9): Esmena 9
Escrit per capita el 2 Jun 17 a les 00:33.
Afegir a línia 148 "En cas que els assumptes tractats en un grup restringit no siguin sensibles, es facilitarà l’accés en mode lectura als afiliats que ho sol·licitin."

Justificació: Garantia necessària per a facilitar l’accés a les discussions dins dels grups restringits.

Referència: esmena-08-dcc
-4
vots
implemented
Proposta (#10): Esmena 10
Escrit per capita el 2 Jun 17 a les 00:38.
Afegir a línia 150 "En el cas dels grups restringits, es prioritzarà una rendició de comptes en el menor temps possible i sense superar l’any en cap cas." Nota: competeix amb les esmenes 11 i 12. S'aplicarà la que tingui més vots a favor.

Justificació: Garantia necessària per a minimitzar el temps de rendició de comptes.

Referència: esmena-07-dcc (a)
9
vots
implemented
Proposta (#11): Esmena 11
Escrit per capita el 2 Jun 17 a les 00:39.
Afegir a línia 150 "En el cas dels grups restringits, es prioritzarà una rendició de comptes en el menor temps possible i sense superar quatre mesos en cap cas." Nota: competeix amb les esmenes 10 i 12. S'aplicarà la que tingui més vots a favor.

Justificació: Garantia necessària per a minimitzar el temps de rendició de comptes.

Referència: esmena-07-dcc (b)
-3
vots
implemented
Proposta (#12): Esmena 12
Escrit per capita el 2 Jun 17 a les 00:40.
Afegir a línia 150 "En el cas dels grups restringits, es prioritzarà una rendició de comptes en el menor temps possible i sense superar la duració establerta per cada grup en cap cas." Nota: competeix amb les esmenes 10 i 11. S'aplicarà la que tingui més vots a favor.

Justificació: Garantia necessària per a minimitzar el temps de rendició de comptes.

Referència: esmena-07-dcc (c)

Llegiu els 6 comentaris o proposeu una solució (latest comment the 10 Jun 17 at 23:29) >>

2 3 4 5 6 7 8 9 ... Next >> 
Contingut sindicat