IdeaTorrent

Sala d'espera Sala d'espera
Votacions Votacions
En desenvolupament En desenvolupament
Finalitzades Finalitzades

Popular ideas Here are the latest commented ideas about Pirates de Catalunya.

Canvi de seu de Pirates de Catalunya  
Escrit per asunyer el 26 Nov 18 a les 17:48. Categoria global: Pirates de Catalunya. Nova
Donat l’actual ús que el Partit està fent de la seva seu (Inceptum) i l’elevat cost que això suposa tenint en compte que els ingressos dels qual disposa només són a través del sistema de donacions actual del partit, és a dir, voluntàries i sense quota mínima per part dels seus militants, hem considerat que era un bon moment per plantejar un canvi de seu. Per aquest motiu, obrim aquesta votació per preguntar a la militància del partit si creuen que hem de seguir pagant per un espai el qual no utilitzem (a excepció de la Territorial de Barcelona i alguna RAG).

D’aquesta manera, proposem 3 opcions.

Aquesta votació finalitzarà el proper dia 10 de desembre les 22:00h, per tal de poder notificar a totes les parts amb el màxim d'antelació possible sobre l'acord arribat per l'Assamblea General del Partit.
up equal down
Solució #1: Inceptum
Escrit per asunyer el 26 Nov 18 a les 17:48.
Actual seu del partit. Tenim ús de bústia, petit espai per guardar coses, aula per fer reunions de poca gent. Ús de sales de reunions 60€/mensuals més quota de membre per a disposar de la sala petita 4h/mes. La resta es cobra a part. L’ús de la sala de reunions grans (10/15 persones) també es cobra a part.
up equal down
Solució #2: Casal Popular 3 Voltes Rebel
Escrit per asunyer el 26 Nov 18 a les 17:49.
Espai de la CUP Capgirem Nou Barris, Arran i altres partits i organitzacions de l'esquerra com Nou Barris LGBTI, el CDR, Co.Bas o Corrent Roig. Espai per fer reunions sense cost, clau per obrir i tancar el lloc. Servei de bar. Cost de 20€/mes per a ser membres del casal.
Va ser el lloc on es va realitzar la darrera RAG i els assistents van quedar satisfets i amb molt bones impressions.
up equal down
Solució #3: Infoespai
Escrit per asunyer el 26 Nov 18 a les 17:49.
Seu actual d'Aspertic i d'altres associacions. Situat al barri de Gràcia, a la Plaça del Sol, amb bona combinació L3 i L5 del metro. Disposen de dues sales, una petita per 6-8 persones, i una més gran amb capacitat de fins a 20 persones. Accés a zones comunes, telèfon, i internet. Possibilitat de reservar espais per a reunions. Cost de 50€/mes per formar part de la cooperativa i tenir prioritats en la reserva d’espais i dels serveis.

Afegiu un commentari o proposeu una solució >>

Contingut sindicat