IdeaTorrent

Sala d'espera Sala d'espera
Votacions Votacions
En desenvolupament En desenvolupament
Finalitzades Finalitzades

Ideas in development Aquestes són les idees ja portades a terme de Pirates de Catalunya.

Suport a Veïns de Bufalà en Lluita  
Escrit per Marc HC el 26 Mar 14 a les 20:31. Categoria global: Urbanisme. Finalitzada
La community manager del moviment veïnal "Veïns de Bufalà en Lluita" s'ha posat en contacte amb mi per demanar el suport de Pirates de Catalunya davant del següent cas:

Al barri de Bufalà (Badalona) actualment hi ha un terreny interior delimitat pels carrers de Doctor Daudí, Av. Martí Pujol, Independència i Av. Bufalà, que té una superfície aproximada de 3.000 m2. Es tracta d’un espai tancat, en forma irregular d’u i només obert al carrer Daudí. És destinat majoritàriament a zona verda d’ús comunitari de 2.680,50 m2 i conté una parcel·la de 295,50 m2 destinada a equipament comunitari.

Ara bé, el Ple de l’Ajuntament de Badalona, en sessió ordinària de data 19 de desembre de 2013, va aprovar l’ampliació de sòl qualificat d’equipament a l’interior d’illa, per a la construcció d’un edifici per una llar d’infants privada mitjançant la signatura d’un conveni entre l’Ajuntament de Badalona i la propietària majoritària del terreny. Un empresari amb diversos centres docents a Badalona construirà aquest edifici, l’explotarà durant 50 anys i després el retornarà a l’Ajuntament.

Els veïns que viuen al voltant del terreny es queixen de que porten molts anys gaudint de l'espai, on hi van plantar arbres fa temps i es manté net gracies a ells, i que porten molt de temps amb l'espai designat com a verd encara que l'ajuntament mai s'ha fet càrrec d'ajardinar-lo formalment.

Els veïns no estan en contra de la construcció d'equipaments, però reivindiquen el plà inicial de 295 m2 d’un equipament al costat del C/ Dr. Daudí i la resta d’espai verd comunitari.

Per informació més detallada, consulteu aquí:
Facebook: https://www.facebook.com/veinsbufalalluita/info
Twitter: https://twitter.com/BLluita

S'han estat reunint amb associacions de Badalona i amb especial amb partits que tenen representació a l'ajuntament de Badalona per recavar suport i fer pressió perquè l'ajuntament restauri el repartiment original, i ens proposen de reunir-nos per veure com podem col·laborar. En absència d'un grup local a Badalona, Pirates de Catalunya és la responsable de respondre.

[....]
12
vots
implemented
Proposta (#1): Donar suport i reunir-se per col·laborar
Escrit per Marc HC el 26 Mar 14 a les 20:31.
Crec que la justícia de la seva reclamació és evident, que els principis del nostre partit justifiquen la defensa de la petició dels veïns a participar en la organització política i tot allò que se'n derivi del seu barri i la seva ciutat i que per tant Pirates de Catalunya s'hauria de posicionar públicament a favor de la iniciativa ciutadana.

Per tant proposo:

-Confirmar-los oficialment el nostre suport

-Que un o varis membres de la directiva o militants es reuneixin amb Veïns de Bufalà en Lluita per establir com podem col·laborar.

-Emetre un comunicat de premsa de suport o unir-nos a un comunicat unificat que decideixin realitzar.

9
vots
implemented
Proposta (#2): Donar-hi suport testimonial
Escrit per davidesteve el 1 Apr 14 a les 12:16.
Nota prèvia. No tinc cap problema amb la proposta, però el cert és que:
- No tenim presència (encara) a Badalona
- Anem justos de recursos i voluntaris

Per això proposo que els qui creguem que la petició és lícita i ha de comptar el recolzament de Pirates es faci a través de:

- Confirmar-los oficialment el nostre suport

A més, restar a l'espera de noves mesures / accions concretes que proposin i a les que puguem sumar-nos en el futur.

Llegiu els 2 comentaris o proposeu una solució >>

Contingut sindicat